Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 823 всичко

 12 посетители онлайн

Орис - Трябва ли да се изучават чакрите


Трябва ли да се изучават чакрите и прави ли това знание човека по-добър?

 

Изобщо човекът става по-добър едва когато за почва в по-голяма степен да започне да разбира обкръжаващия свят и обкръжаващите го хора в степен по-голяма, отколкото самия себе си. Чакрите позволяват много дълбоко да разбереш самия себе си и на всичко това, което става вътре във вас, всичко, което ви подтиква към едни или други постъпки, всичко това, което се явява основа на вашите всевъзможни чувствени, ментални импулси, вашите увлечения, желания, подбуди и т.н.

Когато познаете себе си в това отношение, вие ще можете да си обясните много неща, които преди това не сте разбирали. С помощта на това знание ще ви бъде много лесно да си обясните всяка постъпка по отношение на вас или изобщо в живота на друг човек каквато и да е тази постъпка, както и да се възприема от другите хора – критически или одобрително. Това е ключ за разбиране.

Тук има въпрос – ако той не е готов да благославя своите врагове.

Човекът, който не е готов да благослови своите врагове е човек, който не е прочел и изучил ииссиидите, защото когато овладеете това знание, за вас враговете като такива ще изчезнат напълно. Вие ще разберете, че врагове като такива просто няма. Има просто действия, диктувани от различни степени непроработки. Има отсъствие на някакъв опит, има желание да се реализираш именно в това направление, независимо доколко това съответства на желанията на обкръжаващите го хора. Да обичате можете едва тогава, когато разбирате другия човек  Да възлюбите своя ближен, своя враг можете едва тогава, когато вие разберете защо той постъпва именно така, защо живее именно така, защо мисли  и изобщо защо се отнася към всичко именно така, в това число и към себе си.  И ще възлюбите в него ето тази целеустремена същност, която е принудена по тези стъпала да се изкачва към върховете на собственото си самопознание - точно така, както и вие. Ще видите в него съратник, спътник, а не просто някакво противодействащо звено във вашия живот.

Всеки лош човек, е учител. Лош е от ваша гледна точка. Всеки, който ви обижда, е ваш учител. Това са изпити, разбирате ли?   Как биха могли да ви подложат на изпит. Ето, вие смятате себе си, че вече сте достатъчно уравновесени в своите чувства, в своята психика, в своите познания.    И изведнъж – идва човек, събува си ботуша  и ви удря с него по лицето. Усмихва се и си отива. Ето, вие сте духовен, уравновесен човек, смятате, че край – вие сте готови след лекциите на Орис  за астроизлизания, за различни реализации на фин план, готови сте да обичате ближния си...  а на ботуша освен всичко и пиронче имало. Обидно, нали разбираш? J

Ето – учител ли е? Учител е. Ако не беше той, как щяхте да познаете мярката на своето търпение? Как щяхте да познаете тези граници, в които можете да владеете себе си, в които се справяте, а които вече излизат извън рамките на вашето търпение.

Цялата беда е в това, че ние имаме твърде високо мнение за себе си – твърде много сме си измислили за себе си  - ето, ние сме такива и такива. Като общо, това е нормално, защото всекиму се иска да изглежда по-добър, по-чист, по-добър, или по-опитен, или по-хитър – всички зависи от критериите за ценностите. И в резултат се получава завишена или занижена самооценка. И едното и другото не  е добре. На себе  си и хората трябва да гледате реално. И когато започват да предприемат някакви опити, за да ви покажат, че това не е така, за да ви покажат, че вие съвсем не сте такъв или такава, както си представяте себе си,  тогава стават нещата, които на Айфаар се наричат уроци.

Затова: трябва ли човек да казва истината?

Според мен различните хора в различна степен са готови за това, което смятаме за истина. В действителност правда няма, както няма и истина.

Забелязахте ли, че каквото и да назовете, все казвам „няма такова”, няма това, вас ви няма. Аз разбирам, че вие не можете да разберете това. Това може да се разбере едва тогава, когато напускайки тази реалност и оказвайки се в активно творчестнво на съвършено несъществуващи за вас нива, след това се връщаш тук, поглеждаш към вас и си мислиш – нима и аз съм тук? Нима и аз съм такъв? След това малко по малко започваш някак да се адаптираш и отново свикваш - до следващия път.

Но като общо, моето искрено пожелание към вас е:  да не ви дава Бог да доживеете до тази участ. И да не ви дава Господ всичките тези мои способности и всичко това, което толкова много усложнява съществуването във физическото тяло.

И така: трябва ли да бъдат изучавани чакрите и знанията от такова ниво правят ли човека по.добър?

Да, мисля, че без знанията за това всички ваши възгласи за това, че „Аз обичам хората”, „Аз обичам ближния си” би била чиста манифестация – както преди на първи май задължаваха хората да викат „Слава на КПСС”. Викаха, а нищо не чувстваха. И правилно постъпваха.


 


Създадено: 15/07/2012 : 14:06
Обновено : 20/03/2019 : 21:15
Категория : Орис
Страницата е посетена 4459 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^