Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 423 всичко

 3 посетители онлайн

Орис - ЧАКРАМНИТЕ ЛИЧНОСТИ - резюме


ЧАКРАМНИТЕ ЛИЧНОСТИ

Орис
 
„Не чакрамните личности съществуват за нас, а ние – за тях”
Орис
 
 
Всяка от чакрите представлява енергиен вортекс (вихър, торнадо), който е портал към други измерения, посредством който до нашето измерение и реалност получават достъп и възможност за реализация (или иначе казано – за творчество) по седем различни енергийни същности. Това са живи същества със свое име и характер обитаващи в други измерения, но получаващи достъп до тук при определени обстоятелства и според честотата на съответните жизнени ситуации, в които попадаме. Те получават достъп до тук посредством така наречените кармични канали – след проработването (пълната реализация) на съответната личност, съответния кармичен канал остава празен и в него може временно да се настани друга чакрамна личност със сходни вибрации, която иначе се реализира чрез наш близък – съпруг, съпруга, дете, родител и която до момента е останала непроработена – чийто творчески потенциал още не е изчерпан. Така тя започва да се опитва да се реализира едновременно и чрез него и чрез нас – ако дадем тази възможност. Ако известно време не реагираме на импулсите й, обаче, тя ни освобождава от присъствието си. 
През първата чакра се реализират гневни, злобни, заядливи личности, през втората – сексуалните личности – от секс с животно до секс с любим човек, през третата – мислещите личности, през четвъртата – сърдечните личности.
Доколкото процесът на трансмутация, който предстои започва от четвърта чакра и продължава нагоре, за нас е много важно да проработим своите чакрамни личности от първата и втората чакра, тоест – да трансмутираме нискочестотните си енергии в по-високочестотни, за да си осигурим вибрационен резонанс с новите високи честоти.
Когато на всяка наша чакра остане по една такава личност – седмата от всяка чакра, тоест – най-сговорчивата, се извършва т.нар. хармонизиране на енергийните центрове на човека – тоест, при всяко решение, което предстои да вземем, ще участва екип от седем чакрамни личности, а не 49, което си е цял пазар – при толкова много непроработени чакрамни личности човек просто не може да вземе еднозначно решение защото много същности участват в него и е трудно да постигнат съгласие.  
Как се извършва това хармонизиране? За целта трябва да се има предвид, че влияние върху чакрите се оказва през една – тоест на първата влияят успешно личностите от третата чакра – мислещите. Когато след дадена неприятна ситуация мислещите личности проведат „разговор” с проявилата се негативно чакрамна личност от първата чакра и й кажат „Защо постъпи така? Какво спечели от тази постъпка? Каква полза имаха околните от нея? Не смяташ ли, че малко прекали или преигра? Не смяташ ли, че ако беше подходила с добро щеше да постигнеш по-голям успех? Как трябваше да постъпиш? Как трябва да се отиграе същата тази ситуация по правилния начин? Как би изглеждало това ако ситуацията можеше да се повтори сега – разсъждавайки спокойно, без излишни емоции? Тоест може да се използват и анализа и убеждението, за да бъде убедена съответната чакрамна личност, че за самата нея дори ще е по-добре да постъпи по правилния начин – с разбиране и спокойствие, без да спускаме фокуса на съсредоточеното си внимание ниско – чак до първата чакра. За да запазим личната си вибрация е важно този фокус винаги да се задържа максимално високо и от тази позиция да се проиграват ситуациите от ежедневието. Така постепенно тези личности се проработват, реализират и помъдряват. Важното е при назряваща конфликтна ситуация да не се отъждествяваме, а да се разотъждествим със съответната чакрамна личност, която е на път да се реализира в нашата реалност. Да усетим това и да си кажем: „А, ето това е една от чакрамните ми личности, която сега иска да се реализира в тази ситуация – само че тя – това не съм аз. Ще я оставя да се реализира – да видим какво ще направи. Хайде, давай сега, а аз ще наблюдавам.” Тогава реакцията й няма да бъде такава, както докато се отъждествяваме с нея и вярваме, че сме прави.  Духовното развитие започва от момента, когато започнем да се разотъждествяваме с тези личности и осъзнаем, че те – това не сме ние. Когато след като чакрамните личности са ни дали възможност да познаем себе си, можем да кажем – „това не съм аз, и това не съм аз. Аз съм това, това и това”.
На личностите от втората чакра могат да влияят само личностите от 4тата – сърдечните. Мислещите личности от трета чакра не са в състояние да им обяснят и да ги убедят, че да се прави секс с животно, например, е лошо. Защото чакрамните личности реализиращи се през втората чакра не са от това измерение – при тях няма морал. За тях сексът е секс – поле за изява и творчество, независимо от обекта и обстоятелствата.
Хубавата новина е, че за тях въображаемите ситуации напълно могат да заместят реалните – тоест, за проработката им не е нужно ситуацията да се прави реално – може и посредством въображението.
Техниката за проработването на тези личности е дадена  в откъса „Сексуална трансмутация”. Там е и начинът, по който можем да разберем имаме ли непроработени такива личности или не. И помнете – добре е да я усвоите, защото дори кармичните ви канали на втората чакра да са напълно празни, няма гаранция, че подобна личност няма да се намести временно в някой от тях. Време е да осъзнаем съществуването на тези личности и това, че освен вируси можем да си предаваме и чакрамни личности. Няма да ни навреди да бъдем предварително подготвени, ако това ни се случи.
 
 Е. Манолова

Създадено: 15/07/2012 : 12:32
Обновено : 10/02/2020 : 21:47
Категория : Орис
Страницата е посетена 4715 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^