Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 969 всичко

 3 посетители онлайн

От тук от там - Знаете ли че....


ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ…

 

- При поглъщането й от хората, рафинираната захар е смъртоносна, тъй като осигурява само това, което специалистите по хранене описват като “празни”, или “оголени” калории. На нея й липсват естествените минерали, които присъстват в захарното цвекло или захарната тръстика. Поемането на захар е по-лошо дори от нищо, тъй като пресушава и промива тялото от ценните витамини и минерали, необходими за нейното усвояване, детоксификация и отстраняване от цялостната система на човека.

 

- В кафето се съдържат и минимални количества серни съединения, които в кисела среда (каквато е стомашния сок) се превръщат в меркаптани - токсични тела. Те тостигат до 50 микрограма за чаша 5%-но кафе.

 

- единствено надпис “Българско кисело мляко” ви гарантира наличието в продукта на Лактобацилус Булгарикус.

 

- Ако в дома ви има нафталин, изкуствен камфор, ДДТ, или други подобни против молци и буболечки, лечението на болестите ви ще бъде трудно. Заместете всичко това с естествени средства: лавандула, листа от орех, хмел, жасмин, пелин, тютюн, парфюм, или естествен камфор.

 

- Хората, които се хранят с естествени храни и непреработени продукти много рядко се разболяват от рак, а онези, които се хранят основно с макарони, нишестени храни, варени зеленчуци, незадушени, сладки изделия, консервирани продукти – се разболяват като всички.

 

- Прекалената употреба на готварска сол води до образуването на раков тумор.

 

- Продукти, преминали промишлена обработка, консерванти, концентрати, бяло брашно, обработен ориз, - са опасни за здравето.

 

- Ако ходите боси и ровите с голи ръце в пръстта, това възстановява електрическия заряд на тялото и спомага за отделяне на патогенната енергия.

 

- Кожното дишане се нарушава от носенето на дрехи – това води до затруднено постъпване в организма на половината от кислорода – правете си “въздушни вани” при всяка възможност.

 

- Понякога абортът предизвиква премахване на физическото тяло на бебето, но холограмата му остава в утробата и продължава да се развива – въздейства върху стените на матката и в резултат в нея се развиват фиброзно-кистозни изменения.

 

- Физическото натоварване и особено бягането е мощно противораково средство – бягайте с бавно темпо по 30 минути дневно.

 

- За да се разруши самопроизволно раковата клетка температурата на тялото трябва да се повиши до 40 градуса по Целзий.

 

- Маята притежава свойството да убива – отделя отровни белтъци с ниско молекулно тегло. Токсичните белтъчини въздействат върху плазмените мембрани на клетките и изменят проницаемостта им. При набухването на маята се формират аскоспори, които, попадайки в организма, разрушават мембраните на клетките и способстват за появата на рак.

Производството на мая за готвене е основано на размножаването на дрождите в течни хранителни среди направени от меласа (отпадък при производството на захар). Меласата се разрежда с вода, обработва се с хлорна вар, окислява се със сярна киселина и т.н.

 

- Гледането на телевизия създава честотна зависимост .

 

- В продаваните шампоани, сапуни и парфюми има невротоксични вещества, които буквално убиват нервните окончания и органичната тъкан на мозъка – използвайте само шампоани, изготвени от натурални вещества и неароматизирани сапуни (можете да ги намерите по аптеките), а вместо парфюми, по-добре използвайте висококачествени етерни масла.

 

- Специфичният и упойващ аромат в много маркови парфюми се постига с екстракт от човешки изпражнения.

 

- Прекрасният лечебен ефект на някои маркови козметични кремове се дължи на добавената в тях човешка урина

 

- Печалбата от продажбите на ваксини в глобален мащаб от 5.4 милиарда долара през 2001 г., са достигнали близо 10 милиарда долара през 2006 г., Лондон (Ройтерз). Анализ в Мерил Линч показва, че най-бърз растеж ще отбележат продажбите на противогрипни ваксини – очаква се продажбите им да нараснат над два пъти и да достигнат до 2 милиарда през следващите пет години. (Относно това доколко опасни за живота са ваксините, прочетете книгата “Конспирация срещу вашето здраве” от д-р Атанас Гълъбов.)

 

- Вредни са храните, при които са използвани изкуствени оцветители, аромати, синтетични хранителни вещества и синтетични витамини.

 

- Яденето на месо от клонирани животни ще породи усложнени генетични мутации в телата ви и ще ви прикове допълнително към земната плътност.

 

- Човекът е бил създаден да се храни предимно с плодове и ядки.

 

- Ако просто отказвате продуктите, които са в разрез с екологичните изисквания и които ви причиняват болести, промишлеността ще бъде принудена да спре, или да се преустрои.

 

Вместо заключение

 

“Фактите не спират да съществуват само защото ги пренебрегваме” Алдъс Хъксли

 

- Отправяйте предизвикателство против предразсъдъците – особено против своите собствени

 

- Гледайте зад завесите

 

- Не се задоволявайте с “причините” – търсете корените

 

- Независимо какво се случва, се питайте кой се облагодетелства от това?

 

- Когато резултатите не пасват - променете програмата, а не своите стандарти.

 

- Когато за лъжите се плаща по-добре, отколкото за истината, очаквайте лъжи.

 

- Култивирайте здрав скептицизъм.

 

- Пазете се от проучвания, платени от онези, които имат интерес получените резултати да не променят статуквото.

 

- Пазете се от “съветите” на институциите за  проблем, който всъщност трябва да продължи, за да продължи да съществува и самата институция. Изследователските “проучвания”, които са платени, могат да бъдат само фалшива наука и сблъсък на интересите (например, Асоциация на зъболекарите, Общество по рака, Национална научна фондация, Фондация Рокфелер, Общество по епилепсия, и т.н.) Съществата, които правят пари от проблема имат нужда от него, за да продължат да съществуват в обществото.

 

- Пазете се от положение, при което да поставяте “лисицата да пази кокошките” – от проучвания на самите организации върху себе си или своите продукти – техните резултати са със съмнителна стойност (например, на лекарства и ваксини, или проучвания на флуорирането от онези, които го осъществяват).

 

- Повечето лекари-алопати имат интерес да лекуват заболяването, от което зависят техните доходи, а не да осигуряват здраве, което би ги извадило от бизнеса с болестите. Истинските лекари се съсредоточават върху превенцията на болестите и само-излекуващите способности на биологичната система. Другите са наемници, които отдавна е трябвало да бъдат изхвърлени от работа. Повечето дегенеративни заболявания не са съществували преди 19 век.

 

- Претенциите на учените алопати, че нещо ще ви “помогне” често представляват точно обратното. Например Аспиринът – в началото на този век, Федералната Търговска Комисия налага глоба на производителите на аспирина твърдящи, че “аспиринът е полезен за вашето сърце”, когато всъщност вярно се оказало точно обратното. Днес, някакви си 40 години по-късно, хората вече са забравили това. "Байер" продължават да го рекламират. Това е незаконно (след като вече им са били санкционирани), и същевременно неетично, но продължава да се прави.

 

- Редица организации, създадени за разрешаването на даден проблем всъщност нямат интерес той да не се разреши, защото това би прекратило съществуването им (например, Асоциация по проблемите на рака). Резултатите от техните проучвания не са надеждни с оглед на разрешаването на проблема.

 

- Всички национални и законодателни тела съществуват заради себе си и вече не са такъв масов представител на населението, за какъвто претендират. Сблъсъкът на интереси и корпоративните интереси са тясно свързани с онези, които правят законите. Когато САЩ започнаха да съществуват, имаше само четири закона под общия закон и всичко функционираше добре и хората бяха честни. Сега САЩ е също корпорация и има стотици хиляди закони. Законите не са решението на проблемите. Самостоятелната отговорност, която законите не предвиждат, е истинското решение. Истинските представителни законодателства се състоят от хора, които нямат капиталовложения, а на днешните законодатели се плаща от онези, които те трябва да надзирават, което е неетично и представлява сблъсък на интересите, но продължава да се подкрепя в едно дегенеративно общество.

 

- Учените дори изчисляват, че всеки час, прекаран пред телевизора, след навършването на 25 години, скъсява живота с 22 минути. 

- Изследване показва, че представителите и на двата пола имат двойно по-големи шансове да забравят вредния навик, ако редовно практикуват тренировки за издръжливост.
- Твърдението се основава и на предишни проучвания, според които аеробните упражнения намаляват желанието за пушене на цигари.

- ефективността на лечението на болестите с помощта на произведенията на изкуството неколкократно превишава ефективността на лечението с други средства. 

- Напоследък в САЩ се води война срещу консумацията на сурово мляко и то бива обявявано като „опасно за здравето”. Майкъл Тейлър, бивш адвокат на „Монсанто” –  нарича кампанията „дълг за грижа за човека”. В действителност статистиката показва, че съществува 35,000 пъти по-голяма вероятност да се разболеете от нещо друго, т.е. много по-вероятно е да пострадате от катастрофа, докато шофирате към фермата, от която ще купите суровото мляко, отколкото от това, че сте го пили. 

 

                                                                                                         www.trufax.org

 

от „Тайни проекти” на Еми Манолова

изд. Аратрон

 


Създадено: 08/07/2012 : 20:17
Обновено : 10/02/2020 : 21:44
Категория : От тук от там
Страницата е посетена 4377 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^