Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 734 всичко

 4 посетители онлайн

От тук от там - Опитът с прасенцата


ОПИТЪТ С ПРАСЕНЦАТА

 

Жданов

 

Какво да правим в тази страшна ситуация?

Всеки път, когато слушам за проблемите, свързани с алкохола, пушенето и наркотиците, аз ясно виждам как през цялата ни страна Русия преминава гигантско корито с напитки. И наркотизираният народ се спуска настървено към това корито.

И кого виждаме край това корито? Виждаме на вид прилично облечени хора, които по празниците с чашка си гребват и пият. Това са така наречените културно пиещи. Някой черпи от коритото с канче – за него казват: „Пие умерено”. Някой е влязъл в коритото с ведро – това е пияница, лош човек, а някой вече е паднал в коритото и от него тече – този – то е ясно, е алкохолик. Какво ни предлагат да направим в тази ситуация?

Студия Киев Научфильм засне научнопопулярен филм за поведенческите реакции на едномесечни прасенца. От десет различни свине-майки взели по едно прасенце и ги сложили в отделна кочина и започнали да снимат как ще се държат прасенцата. Първите три дни прасенцата се биели, а на третия ден се сплотили в стадо. И започнали да живеят като стадата в природата. Отделил се водач на стадото – не най-голямото, но най-умното прасенце станало водач. И прасенцата заживели като стадо. Носят им коритото  с кашата, първи яде водачът, след него първото, десетото, последното – всичко по справедливост.

Но на някого хрумнало да излее в коритото с кашата им три-литрово шише с бира. Разбъркали го и го поставили. Първо се приближило прасенцето-водач. Подушило коритото с бирата и вдигнало очи нагоре. Нещо не е така. Душило, душило, душило, погледнало наляво. Душило, душило, душило, погледнало надясно. И се наяло с кашата с бира. След него, вече без да душат, с кашата с бира се наяло цялото стадо прасенца. И прасенцата оглупели от бирата. Най-малкото се хвърлило да хапе водача, настанал бой, писъци, квичене - точно като край пивница. Прасенцата се биели, разбягали се по ъглите, започнали да треперят и да се страхуват едно от друго.

Два дни продължил махмурлукът при прасенцата. На третия ден раните им зараснали и пак се сплотили в стадо.

След още два дни решили да повторят този експеримент. Взели кашата, налели три-литрова бутилка с бира в нея, смесили  и я поставили пред прасенцата. Приближило се прасенцето-водач. Подушило – пак вдигнало очи нагоре. Душило, душило, душило, погледнало наляво. Душило, душило, душило, погледнало надясно. Душило и поглеждало нагоре – нещо си спомняло и мръщело чело. А след това със зурличката си преобърнало това корито. Всички помислили, че това е станало случайно. Направили пак каша и сложили бира  - щом подушило прасенцето веднага отново обърнало коритото. Представяте ли си? Даже едномесечното прасенце с ей-такова мозъче разбира какво трябва да направи с това корито. Да обърнем това корито веднъж и завинаги, докато не са удавили всички ни в това корито.

Хората, които стоят около това корито – онези, които стоят с чашка и канче, са най-яростните борци с пиянството в нашата страна. Това са привържениците на теорията за културното пиене, които крещят около това корито и изтласкват пияниците и алкохолиците от коритото – пияниците и алкохолиците пречат на нас - привържениците на културното пиене.

Затова изтласкват алкохолиците и пияниците от коритото, а на освободените места младежта с чашки се носи към това корито. Тогава какво да правим? Ами да го обърнем веднъж завинаги! Решение, което е ясно даже за малкото едномесечно прасенце.

 

 


Създадено: 08/07/2012 : 20:00
Обновено : 21/03/2019 : 08:02
Категория : От тук от там
Страницата е посетена 3838 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^