Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 502 всичко

 9 посетители онлайн

От тук от там - Друнвало Мелхиседек за ДНК


ДРУНВАЛО МЕЛХИСЕДЕК ЗА ДНК

 

март 1999

 

Кои са "Децата на новата мечта"?

 

Има три вида деца, които сега се появяват на света. Първите са "Свръх-психичните деца на Китай", вторите – „Децата Индиго”, третите – „Децата на СПИН”.

Първите, децата със свръх психични способности от Китай: първото от тях е открито през 1984 г. Изследователите са провели всяка проверка на техните психични способности, която можете да си представите и резултатите са 100 % точни всеки път. Можете да обръщате картите в друга стая - това няма значение за такова дете. То винаги познава коя е картата. Така работещи в списанието “Омни Мегъзин” отишли в Китай и написали статия за това откритие. Открили едно дете, а после - друго.

Когато отишли за пръв път през 1984 г., те предположили, че има някакъв номер и затова направили опит със 100 деца в една стая, които избирали произволно страница от една книга - смачквали я и си я слагали под мишницата. Тези деца можели да прочетат всяка дума от страницата. Правели тест след тест и резултатите неизменно били безупречни, но нещата не спират дотук. Тези деца не били само в Китай, а навсякъде по света. Родителите им казвали "Какво да правя? Имам дете, което знае всичко".

 

Лий Керъл нарича подобните на тях деца, които са родени в САЩ Децата Индиго.

 

Има и трета група - Децата на СПИН. Преди 10-11 години, в САЩ, едно бебе се родило със СПИН. Тествали го при раждането и 6 месеца по-късно и то било серопозитивно. След една година пак било серопозитивно. След това не го тествали до 6 годишна възраст, когато теста показал пълна липса на СПИН. Всъщност, нямало и следа от СПИН или вируса. Детето било отведено в UCLA, за да се провери какво става и се установило, че неговата ДНК не е като на другите. В човешката ДНК ние имаме 4 нуклеинови киселини, които се комбинират в групи от 3, предизвиквайки 64 различни шаблона, които наричаме кодони*. Човешката ДНК по света винаги има включени 20 от тези кодона, а останалите са изключени, освен 3, които са кодовете за старт и стоп - много подобно на компютрите. Науката винаги е предполагала, че онези, които са изключени са стари програми от нашето минало. Винаги съм ги виждал като приложните програми в компютъра. Но това момче имало 24 кодона включени - 4 в повече от останалите човешки същества. Тествали това дете, за да проверят имунната му система. Взели смъртоносна доза от СПИН и ги смесили с някои от клетките му - клетките останали незасегнати. Продължили да повишават дозата на състава и стигнали до 3,000 пъти повече от това, което било необходимо за да се зарази човешко същество, но клетките оставали незасегнати. После започнали да тестват кръвта му с други болести като рак и открили, че това дете било имунизирано към всичко! После открили друго дете с включени кодони, а после още едно и още едно, после 10,000, после 100,000, след това един милион - понастоящем, UCLA, която наблюдава ДНК тестването, изчислява, че 1% от световното население има това ново ДНК. Това означава около 60 милиона души, които не са човеци според старите критерии.

 

Във всяко новородено ли се откриват тези активирани кодони?

 

Предимно са деца, но сега откриват и такива възрастни - като теорията за стотната маймуна. Сега всякакви хора биват засегнати от това и то  се разпространява много бързо. Започва преди 5 години и се разраства - като болест. Това е взрив и това е само началото. Другата част от това има връзка с книгата "Разшифроването на Кода на Библията", което има общо с пускането на книгите на иврит на Библията през специална компютърна програма. Ако отгърнете на страница 164 тази книга ще видите, че изследователите въвели думата СПИН в програмата просто за да видят какво ще стане - в отговор тя дала думи като HIV, "в кръвта", "имунната система", "смърт" - всички неща, които предполагате да видите около думата СПИН, но долу в ъгъла имало изречение, което те не разбирали и което гласяло "края на болестта" и като че ли точно това се случва.

Учените заявяват, че има толкова много хора с тази нова ДНК, че според тях днес на земята се ражда нова раса, чиито членове не могат да се разболяват. Това което е наистина невероятно, според тях това е много специфична реакция на менталното тяло - вълнова форма, която се излъчва от тялото и кара ДНК да мутира по определен начин. Грег Бредън беше един от първите, които писаха за това и явлението има три части. Първата част е ума, който вижда единството - вижда Цветето на Живота. Вижда всичко свързано по всички начини - не вижда нищо като нещо отделно.

Втората част е центрирана в сърцето - да е изпълнено с любов. И третото нещо е да излезеш извън полярността - да спреш да осъждаш света. Докато осъждаме света като добър или лош, сме в полярността и remain the fallen state. Вярвам, че тези хора /с новото ДНК/ някак си са се отстранили от осъждането и са в състояние при което всичко е едно и чувстват любов. Каквото и да правят създават в себе си вълнова форма, която когато се види на компютърните екрани изглежда почти идентична на молекулата на ДНК. Затова учените мислят, че чрез самото изражение на своя живот тези хора картографират ДНК - резонират го - и променят тези 4 кодона и постъпвайки така стават имунизирани срещу болестта.

Това, което не знаят и където трябва да се правят много изследвания е дали освен, че са имунизирани има и нещо друго? Може да са и безсмъртни, кой знае? Може да имат и други характеристики, за които не сме и сънували. Питам се дали са свързани заедно? Дали има някаква телепатична връзка между тях?    

Дали тези хора създават промените в ДНК несъзнателно?

Мисля, че някой е проправил пътя - едно дете го е направило някъде. След това го е внесло в решетката и това сега е в подсъзнанието на земята и е достъпно за всеки. Щом се е случило, по един или друг начин други хора са се свързали с това и на подсъзнателно ниво в дълбока медитация и молитва и са направили промяната. Нова раса се ражда и това е едно от най-забележителните явления, които са се случвали на планетата! Невероятно е, че като че ли никой не знае за това досега!

В книгата "Децата индиго" има проучване за тези деца. Тези деца знаят точно какво мислите и какво чувствате - не можете да скриете нищо от тях - удивително е! Това е явление подобно на извънземните, само дето не идват с летящи чинии - идват тук в духовна форма, влизат в земния еволюционен цикъл и се присъединяват към нас. Едно много специфично състояние на съзнанието предизвиква промени в ДНК - това е само началото на нещо много повече. Това, че може да е край на болестите е само малка част от цялостната картина.

 

Каква е връзката между тези открития и активирането на ДНК, което е в ход сега по света?

 

Ако познавате своето светлинно тяло и знаете как работи психичната енергия и ако разбирате връзката на подсъзнанието с целия живот на тази планета, можете да навлезете в себе си и да попитате своето подсъзнание. То знае точно кои кодони  са променили тези деца и ако помолите тези неща да се случат чрез вашето светлинно тяло и в присъствието на Бог, то ще се случи. Това изисква и да се отстраниш от полярността - вече да не мислиш от гледна точка на добро и зло, а да започнеш да виждаш целостта и съвършенството на живота. Това е определена мисловна, емоционална и телесна реакция. Телесната реакция е тази, при която тялото просто не съди от позицията добро-зло, а вижда, че зад всичко има по-висша цел.

Всички знаем за това - всеки от Йисус до Кришна и Саи Баба е говорил за същото, но сега вече виждаме как то променя обкръжението ни. ДНК-то на хората наистина се променя. Барбара Марчиняк говори в книгите си за това, че хората ще преминат към ДНК с 12 спирали, споменавал съм за хромозомните промени. Много е говорено за това, но сега то за пръв път е научно регистрирано и документирано.

 

Какво значение има това за ежедневния ни живот?

 

Всички ние имаме избор да последваме този шаблон, който децата са установили, или не. Казано е, че децата ще ни изведат - ако искаме и вярваме на тези деца, един от страничните ефекти на процеса е имунитет спрямо болестите.

 

Много от нас биха избрали безсмъртието, но някои ще кажат, че ако изберем имунитета срещу заболяванията това ще повлияе върху цикъла живот/смърт, който се предполага, че поддържа равновесие на планетата - какво мислите за това?

 

Не правя преценки. Това се случва и, ако предстои да окаже влияние върху цикъла, вероятно ще го направи по някакъв начин - всичко, което се случва в живота си има причина и цел. Може би тези хора, които не се разболяват вече - може би няма да умират повече и може би тяхното съзнание е така подравнено с изначалната цел на земята, че това автоматически означава, че и земята ще стане цялостна и завършена, а не замърсена и смъртоносна. Лесно можем да живеем и шест милиарда и двадесет милиарда - ако живеем различно. Има достатъчно място и въпросът е да спрем да използваме ресурсите по начин, който убива планетата. Ако изберем да живеем различно, това може да се промени. Може би чрез тези хора отговорите могат да станат очевидни. Защото да се измести някой към състояние на имунитет срещу болестите това е много ясен знак, че по някакъв начин са в хармония с живота. Можем да приравним този процес с мутацията на бактериите и вирусите. Ние атакуваме техните системи със замърсители като пеницилина, например и това ги избива, с изключение на няколко. Тези няколко, обаче, стават по-силни. Сега става така, че тези бактерии вече са имунизирани към отровите, които им даваме. Не направихме ли същото и ние? Мутираме до мястото, където вече не сме засегнати от замърсявания или вируси или от болести. Има и нещо друго, което се случи миналата година - СПИН спадна с около 47% - най-големия спад на една отделна болест в историята на света. Може би това има много общо с онова, за което говорим.

Децата ясно ни казват - елате по този път и вижте докъде ще ви изведе.

 

………………..

*кодони: Клетката има специални начини за разчитане на информацията, която е записана под формата на кодони - три буквени измерения, или това са три последователно подредени бази. АТЦ, ЦТГ. ДНК носи информацията чрез кодони - информационните РНК презаписва кодоните, а транспортните РНК с помощта на актидони, които съответстват на кодоните намират мястото си.  

 

 

Превод от английски

Еми Манолова


Създадено: 08/07/2012 : 19:06
Обновено : 21/03/2019 : 08:01
Категория : От тук от там
Страницата е посетена 5233 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^