Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 423 всичко

 3 посетители онлайн

От тук от там - Време за разделяне - време за синтез

 

„Как говори Бог и на кого?
Аз говоря на всекиго. Непрекъснато
Въпросът е не на кого говоря, а кой Ме чува?...”
„Разговори с Бога”
Нийл Доналд Уолш
 
ВРЕМЕ ЗА РАЗДЕЛЯНЕ – ВРЕМЕ ЗА СИНТЕЗ
 
 
„Това е един невероятен диалог... предназначен за теб и за всеки, който е стигнал до тази книга... Искам да станеш участник в този диалог, защото Твоята житейска история е онова, което те доведе тук. Твоето лично изживяване е онова, за което става дума в този материал. Иначе нямаше точно сега да го държиш в ръце.”
Разговори с Бога”
Нийл Доналд Уолш
 
„Няма значение дори дали вярвате в чутото, или не. Посланието е предназначено за вас... Ако искате вярвайте, но дори съмняващите се имат водачи и дори те ще получат прозрения за случващото се тук.”
„Партньорство с Бога”
Крион
 
Онези, които могат да "чуят" тези думи, ще спасят много повече от самите себе си. Те ще бъдат кандидати за възможността да населят Земята след като тя сe възвиси до своето прославено състояние "Новата Земя", Тeра и ще могат да участват активно ЗАEДНО С ПЛАНEТАТА в създаването на "рай" на Земята.
От сега нататък, в сравнително кратък период от време, ще започнат да сe случват много от нещата, за които е било предсказано, че ще сe случат по-рано, но които са били отложени, за да може посланието за промените да достигне до по-голям брой от потенциалните "нови членове". Сега обаче всичко трябва да продължи в правилна посока, за да може планетата да пристигне навреме на срещата със своята собствена съдба.
„Операция Тера”
Сара Лиара Естес
 
Наистина често слушаме съвети и инструкции от изключително висши Учители и Същности във връзка с Прехода, предвиден още в календара на Маите: 23.12.2012 година. Но чуваме ли ги и прилагаме ли ги на практика? Време е да погледнем на цялата досега предадена информация като на удивителен пъзел, който се сглобява пред очите ни, вместо неспирно да спорим „чий Бог е Богът”¹ и кой източник е по-достоверен – в противен случай „може отново да се окажете пред същата ситуация, пред която се оказа човечеството преди 2000 години, когато разярената тълпа крещеше: “Разпни го!”².
Трябва да си дадем сметка за това, че Висшите Светове ни помагат да осъзнаем ситуацията на Земята сега, сериозността на положението и това, че всичко зависи от НАС. Има планове и огромен потенциал, но всичко се решава в движение според това, което ще направим НИЕ - и така ще бъде до последния момент на прехода, освен ако желаещите да се включат активно в процеса успеят да създадат критична маса, която да повлияе на всички останали и да пренесе съзнанието в друго измерение. „Вашият свят подлежи на изменение и това изменение може да бъде осъществено само чрез изменение на вашето съзнание.” ² 
 
Орис³ обяснява, че има огромен брой паралелни реалности (Вадим Зеланд ги нарича „пространство на варианти”), които ние непрекъснато сменяме чрез съзнанието си всяка секунда – въпросът е в коя от тях ще останем. Между две съседни реалности има много малка разлика – всички хора от дадена група хора са същите, облечени по същия начин - само пискюлчето на шапката на един от тях е малко по-различен. Тези реалности са с различни честоти – съседните са много сходни и разликата не се забелязва лесно, но преминеш ли наведнъж през повече от тях – разликата става значителна. Обикновеният човек не може да „прескочи” наведнъж много от тях – това го могат само маговете. Помним как Дон Хуан обучаваше Кастанеда и какво виждаше Кастанеда при промяна на „събирателната точка”.
Според Орис, това е като да видиш познат в другия край на Червения площад, а помежду ви да има огромна тълпа – можеш да отидеш до него, но трябва да вървиш целенасочено през тълпата, да не се примиряваш със заместители, да издържиш на това, че при преминаването ти ще те настъпват, спъват, ще ти бръкнат в джоба и т.н. Ти обаче трябва да не отстъпваш от това, което си решил, а да си представяш ясно и КОНКРЕТНО целта – тоест съответната паралелна реалност (или съответния вариант от пространството). Или – както казва Кастанеда, „да възнамериш”. Това е механизма. „Намерението е най-могъщият инструмент (за преминаване от една паралелна реалност в друга в новата епоха)4. Сега Райското Войнство казва, че те ще разделят /честотно/ тези паралелни реалности дотолкова, че разликите между тях ще станат по-съществени – няма да е различно само пискюлчето на нечия шапка, а „в едната ще стават събития, които ги няма в другата реалност”5.
Основното е, че в различните реалности има различни наши Аз – различни тела, в които ние преминаваме посредством съзнанието си, защото сме Колективно Съзнание – Орис го обяснява в сваленото от него ново учение – Ииссииди6. Не случайно казват, че „каквото мислиш – това става”. Тибетецът7 обяснява, че „енергията следва мисълта, а материята – енергията”. Тоест посредством мисълта си ти (като съзнание) преминаваш в друга паралелна реалност. Реалностите са разположени една във друга – както матрьошка и всичко е на едно и също място, но се различава по честота. Затова според честотата (или както биха казали Плеядите – според „вибрацията”), на човек му се случва какво ли не – той резонира със съответната паралелна реалност (паралелна сфера), тоест преминава в тази реалност, където се случват определени неща. Затова казват, че „злото не идва само” – хората отдавна са забелязали ефекта, но не знаят на какво се дължи. Затова Учителят Дънов съветва – „каквото и да ви се случи – благодарете”. Защото думата „благодаря” повишава вибрациите и в резултат отиваш в друга реалност. Масару Емото8 ни го показа визуално. Правим го непрекъснато – въпросът е да се научим да го правим целенасочено – да отиваме точно там, където наистина искаме, защото досега ходим предимно там, където НЕ искаме, тъй като мислим негативно, резонирайки с публикуваното в пресата и медиите или осъждайки го. Именно затова представителите на Висшите Светове ни съветват да преодолеем страховете си – защото те ни задържат в определен диапазон от вибрации, тоест – в набора от паралелни реалности, които (поради ниската си честота) са достъпни за тъмните сили. Всички Учители ни помагат да отидем в другите реалности – там всичко е по-различно, но там се „отива” само посредством високи вибрации. Същевременно, ако си повишим вибрациите, няма да излъчваме ниски честоти за тъмните, няма да им даваме възможност да се хранят с тях и да ги ползват като строителен материал. Защото ние винаги излъчваме – въпросът е за кого! Тези паралелни реалности са измислени от Източника, за „да преживее всичко едновременно” и успоредно с това да ни даде възможност за свободен избор: „ето ти всички варианти – избирай, дал съм ти „свободна воля”. Затова в „Разговори с Бога” Той казва: „още преди да поискаш нещо, аз съм ти го дал”9 – ето така го е дал – като паралелни реалности.
Непрекъснато сме в „точка за вземане на решение: „какво да закуся”, например5. Но ако преминем в реалност, в която се случва значимо събитие – например нечия смърт, повече не са ни достъпни реалностите, в които този човек е жив – такива има, но ние вече не можем да отидем там. Затова казват, че като умреш най-трудното е да разбереш, че си умрял – защото моментално изместваш съзнанието си в друга реалност, най-близката от тези, в които си жив и продължаваш да осъзнаваш себе си там - без да си даваш сметка, че в други от реалностите вече си умрял. Оттам фразата „всичко е състояние на съзнанието”. Хората, които остават в реалността, в която си умрял, скърбят, но в останалите реалности ти си жив и там същите тези хора се занимават със своите дела и даже представа нямат, че тук за тях вече те няма. Точно както сега не си даваме сметка, че някъде другаде с нас са станали други събития или катаклизми и т.н. Това е възможно, защото има много наши аз - множество различни тела, а ние не сме никое от тези тела, ние сме Съзнанието, което се прехвърля от тяло в тяло на нашия многоизмерен Аз и от реалност в реалност.
Сега целта е хората, които са готови за преход, в даден момент да преминат в тези реалности, където няма катаклизми, или където са корабите-майки, за които говори Райското Войнство в книгата „Операция Тера” и т.н., а в реалностите с ниски честоти да останат само „любимците”11 или „нехората”3. Или, както казва авторът на  „Матрицата V”11 – ние ще си тръгнем, ще излезем от Играта /от тази реалност/ и за нас Играта ще свърши, но в част от реалностите нещата ще си продължат – само че ние няма вече да сме тук – в този набор от реалности.
В книгата „Земята”12 Плеядите казват, че при значимо за целия свят събитие се появява възможност за превръщането му в „първично събитие” и за „разцепване на реалностите”, тоест прави се нещо като пилон, за който се закача нова честотна мрежа с изцяло нов набор от паралелни реалности. Условието е, когато стане някое глобално значимо събитие, поне 144 000 души да реагират обратно на останалите, вместо да се оставят да бъдат въвлечени в драмата.
Например, при събитията 9/1,1 не всички възприеха официално тиражираната версия и затова умишлено създаденото от тъмните събитие е било използвано от светлите сили за вкарване на нов набор/пакет реалности – без тотално унищожаване живота на планетата – сега вече и те са достъпни за нас. Но ще съумеем ли да се възползваме от това е друг въпрос. Това е просто „възможност - потенциал за нещо, което вие наричате Новия Йерусалим: промяна във виб­рацията, промяна в статута, промяна в човешката приро­да. Давали сте различни имена и класификации на измерността, но исти­ната е, че преминаването от едно в друго измерение се изразява главно в нивото на осъзнаване на Висшия Аз, а завършено обучение означава да осъзнаете Висшия Аз до такава степен, че да станете едно цяло с него и да имате силата да останете във физическото си тяло, но с вибрация, каквато досега не сте виждали на Земята! Защото онези, които искат да направят това, могат да преминат постепенно към новите измерения и новите вибрации.”4
Съветът на Нибиру13 казва „ние успяхме с решетката преди тъмните и спечелихме състезанието”; а жрецът от „Анастасия”* казва: „сега планът на твоята внучка ще се материализира преди нашия”, тоест „сега нейният пакет от високочестотни реалности ще стане достъпен преди нашия и естествено всички ще искат да отидат там, вместо в нашия нискочестотен пакет” – става дума за едно и също нещо, просто всеки го обяснява различно. Затова авторът на „Матрицата V” казва –„ онези, които сте готови, заемайте позицията на наблюдатели” – защото по този начин винаги ще има минималната бройка неучастващи емоционално в събитията и всеки път светлите ще могат да превръщат големите събития в „първични” – ще могат да въвеждат нови и нови пакети реалности, чрез които можем да излезем от тук – от земния ад, стига само да си направим труда да си повишим вибрациите. В диктовките на Татяна Микушина се казва, че се води борба за всяка душа, а Плеядите казват: „вие сте като гръмоотводи, през които събитията преминават, но не ги засягат”. Райското Войнство съветват – „издавай своята нота” – тоест: запази си вибрациите в диапазона на високите честоти, защото те ти дават достъп до реалностите, в които нас ни има – защото има и такива честотни диапазони, в които ни няма. Това е само малка част от паралелите, които могат да бъдат направени между няколко достоверни източника на знания, предоставени на земните хора в подкрепа на предстоящия преход.   
Време е за синтез на даваната ни информация и за практическото й приложение. Време е да погледнем на предаваните ни знания от позицията на единството и да ги преценим с усета, а не само с разума си. И най-после да видим, че всички ние сме само различни фасетки на кристала на Всичко, Което Е, които трябва да очистим перфектно за Прехода, за да засияем не с отразена, а със своя Светлина – като искрящи диаманти в короната на Създателя! „Вие сте Извисените. Вие сте пионерите! Ясно е какво трябва да се направи на тази планета - и още по-ясно е, че трябва да го свършите вие.” 4
Кой – ако не ние и кога – ако не сега?
 
„Аз знам, че за всеки от вас ще настъпи ден, когато Светлината на разума ще озари тъмнината на вашето същество и вие ще направите своя окончателен избор и никога повече няма да се отделяте в съзнанието си от Бога, частица от Когото се явявате”2
 
_________
¹„Семейството на светлината”, Барбара Марчиняк, изд. Аратрон
 
² „Слово на мъдростта”, Татяна Микушина, изд. Данграфик
 
³ Орис (Сергей Цвельов) - „Душата и космоса”, „Хора и нехора”, изд. Данграфик (http://www.spiralata.net/)
 
4 „Партньорство с Бога”, Крион чрез Лий Керъл, изд. Аратрон
 
5 Операция Тера, Сара Лиара Естес, изд. Данграфик
 
6 „Ииссииди” [космическата дума за чакри], Орис (Сергей Цвельов) – ново учение за паралелните реалности, съдържащо звуковите космически кодове, свалено от Орис от Будхичния план. Чрез размисъл или медитация над тях може да се осъществи индивидуален квантов скок. Скоро ще бъде публикувано заедно с другите преведени досега книги на Орис на адрес  http://www.spiralata.net
 
7 Тибетецът – предал на човечеството чрез Алис Бейли изключително ценна информация
 
8 Масару Емото– японски учен, заснел красивите кристали, които водата образува в отговор на думи като „благодаря” в сравнение с липсата на кристали, когато й се въздейства с обидни думи или изрази. „Посланията на водата”, изд. Аливго
 
9 „Разговори с Бога”, Нийл Доналд Уолш, изд.
 
11”Матрицата V”, (публикувана от http://www.spiralata.net) (http://www.trufax.org)
 
12 „Земята”, Барбара Марчиняк, изд. Аратрон
 
13 Съветът на Нибиру, „Тайни проекти” изд. Аратрон (www.nibiruancouncil.com)
 
 
Е. Манолова
www.iskri.net/zefira

Създадено: 08/07/2012 : 18:48
Обновено : 09/06/2020 : 23:26
Категория : От тук от там
Страницата е посетена 4810 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^