Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 534 всичко

 4 посетители онлайн

Кираел за Великия преход - Прехода и общуването
 

Прехода и общуването 

Кираел

 

Вашето жизнено пътешествие започва с взаимоотношенията, които установявате с тези, които се грижат за вас, най-често с родителите си. Разгръщането на връзката родител-дете съдържа много уроци във вашето свързано с изцелението пътешествие. 

Децата, родени след 1987 г., са „деца на Прехода“, защото са избрали да бъдат на Земята по това време, за да преживеят Прехода. Много от тях са живели по времето на Иисус. Те се различават от предишните поколения. Не мислите ли, че те са по-напреднали в използването на интуицията си и по някаква причина се държат като по-големи от своята възраст? 

Във всички свои взаимоотношения, особено ако сте родител, живейте в съответствие с триединството на Истината, Доверието и Страстта. Като родител понякога забравяте тези принципи, защото това не е пътят, по който са вървели родителите ви. Днешните родители, обаче, трябва да постъпват малко по-различно. 

 

Общуване

 

За да говорите с децата, трябва да се научите как да общувате с тях. Общуването трябва да започне още докато са в утробата. Това е времето, когато детето има две предимства. Първо, то притежава цялата любов на невинността и покоя на малкото дете, което не познава страха. Второ, то все още не е спуснало своята "завеса", не се е затворило с нея от своите знания и все още притежава пълното знание за това откъде е дошло – знанието за своята същност.

Малкото дете влиза в земния План с възможността да донесе със себе си чистата Истина. Единственото, което пречи на внасянето на тази енергия, е липсата на разбиране от страна на родителите, чиито страхове могат да превишат тяхната любов. 

Двумесечно бебе, което лежи невинно по гръб и изследва многобройните чудеса около себе си, неочаквано го връщат в Трето измерение, когато възрастните приближават лицето си на няколко сантиметра от лицето на бебето, тикват пръст в корема му и казват: „А-гу-гу ". Чудите се защо бебето започва да се смее. Защото изглеждате толкова нелепо! 

Можете да осъществите зрителен контакт и чрез третото око (духовното око, разположено в центъра на челото ви), да изпращате съобщения като: „Добре дошло на Земята. Знам, че тук е малко странно и знам, че сте малко си ни ядосано, защото сега имаш това тяло, но така или иначе, добре дошло! Искаме да останеш тук толкова дълго, колкото искаш и ще се опитаме да направим всичко възможно, за да улесним живота ти.“ 

Може да попитате: „Възможно ли е? Наистина ли малкото дете може да разбира езика? " Може би дори по-свободно от вас. А може би то изобщо не слуша езика. Може би то всъщност слуша вашите мисли. Може би то вече знае. 

Чували ли сте двупосочен разговор между двойка делфини? Казват ли нещо като: "Как се чувстваш днес?" Не, те имат различни начини за общуване. Вие и вашето дете също имате подобно предимство в общуването. 

Децата общуват на специално ниво. Ако можете да започнете с невербално общуване, се установява връзка за цял живот. За някои от вас, които тепърва се учат на този тип общуване, наградата ще бъде преход към нови висоти. Децата винаги могат да общуват невербално. 

Потокът от словесна енергия (когато се използват само думи) често води до поява на страх. Къде пише, че децата трябва да бъдат плашени, за да бъдат накарани да се държат както трябва? Това е остаряло мислене. 

Именно възрастните са тези, които сключват всички споразумения, но не винаги ги спазват. Отначало децата вярват в споразуменията, които правите. Скоро обаче ще разберат, че повечето от тези споразумения не се спазват. Когато сключвате споразумение с малък човек, трябва да сте много честни с него. Целият му живот се основава на Истината. Затова сключвайте само споразуменията, които можете да изпълните. 

Когато децата се раждат на земния план, те не знаят какво е лъжа и не знаят какво е болка. До кога не знаят как да лъжат? Докато не го научат от големите. Щом големите ги научат на това, те ще започнат да лъжат и да чувстват болката, която неизбежно съпътства лъжата. 

 Когато учите детето си как да казва неистина, как да използва само малко „лъжа, за да се спаси“, то свиква да го прави. Какво следва? Вие се опитвате да го „надминете в лъжи“ – това се превръща в състезание кой лъже най-добре. Вие печелите, тъй като имате повече практика, но всъщност всички губят. 

Затова започнете от днес да говорите само истината. Следващият път, когато кажете нещо на някого, запитайте се: "Вярно ли е?" Може да минат години, докато се научите никога повече да не лъжете детето си, но можете да го направите. Сега познайте какво ще се случи, когато децата пораснат и станат така наречените „големи хора“? Ще станат големи хора, които вече няма да понасят лъжи. 

Приятели, можете ли да си представите свят, в който хората не използват лъжи? Можете ли да познаете къде бихте били вие? Ами щяхте да бъдете в Четвърто измерение! 

Започнете да променяте живота си към по-добро още днес. Вдигнете нежно детето и насочете третото си око към третото му око. Кажете нещо като „Обичам те“ с цялото си сърце, душа и дори с гласа си, ако искате. Просто му кажете: „Обичам те“. След това го поставете обратно в креватчето. Ще видите мимолетната усмивка, пробягнала по лицето му, защото то не само е чуло за тази обич, а я е и почувствало! 

                                                                                                                   www.iskri.net/zefiraСъздадено: 21/09/2020 : 11:23
Обновено : 23/09/2020 : 08:08
Категория : Кираел за Великия преход
Страницата е посетена 22 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^