Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 530 всичко

 2 посетители онлайн

Орис - Празникът на гроздобера
 

Празникът на гроздобера

Орис

 

Празникът на гроздобера е един от най-оригиналните и необичайни празници, чиято иисидиологическа Същност някога символично и алегорично беше привързана от мен към сложния и продължителен процес на преработката на гроздовете в сок за получаване от сока след известно време вино – като метафоричен аналог на Човешкия Живот.

Човекът е като узрелия „грозд“, който, навреме обработен, е способен отначало да даде сладък и ароматен „Сок“ – Смисъла на Живота, а след необходимата издръжливост и Източник на Духовно Удовлетворение – Мъдростта на Самопознанието.

Всички знаем, че ако гроздът не бъде отрязан навреме и подложен на принудителна обработка, то продължавайки да виси на "Лозата" (бездействено и безцелно да пребивава в ротационния Цикъл) и да бъде изложен на разрушителното и безмилостно въздействие на външните фактори – безмилостно изгарящото слънце ( житейските несгоди) и студените ветрове с дъждове (бездушието и цинизма на окръжаващата тълпа, жадуваща само получаването на удоволствие от храна, секс и зрелища), ненаситните птици, насекоми, гъбички и бактерии (всевъзможните егоистични и честолюбиви „наставници“, духовно слепите и горделиви „водачи“ и фалшивите „учители“) – съзрялата, пълна с вътрешни Сили и животворна сърдечна Енергия на „Грозда“ може да изсъхне от слънцето, да изгние от водата, или да замръзне от първите есенни слани.

Сокът е можел да се превърне в източник на наслаждение и утоляване на жаждата, но това не е станало само защото Лозарят, по някаква причина, не го е откъснал навреме, не го е поставил в общата Кошница (Колективното съзнание на човечеството) и не го е пуснал за по-нататъшна целенасочена и умела преработка (хетерогенусен Синтез на ллууввумически качества).

Така и човекът, който не е осъзнал в себе си потенциалната възможност да бъде полезен на хората щедро раздавайки им напълващия го „Сок“ от иисидиологично Знание и сърдечна Чувственост, не поел по Пътя на Духовното развитие и интелектуално-чувственото самоусъвършенстване – такъв човек ще пропилее останалия си земен Живот и, не ставайки за другите хора „Сока на Живота“, Източника и основата за приготвяне от тях на полезното, ароматно и приятно „Вино на Живота“, ще се превърне в безполезен безплоден цвят, в сух и бодлив храст носен от вятъра на Живота къде ли не.

Всички ние, като навреме узрели и откъснати от Лозата Гроздове, пълни с Духовни Сили и Енергията на свещените Знания, трябва – както капка по капка, така и Мисъл след Мисъл, Дума след Дума, Интерес след Интереса! – да изпълним своята Духовна Същност със скромния и невзрачен на пръв поглед Граал на нашето земно съществуване, за да напоим хората на Земята със съдържанието на истинския Смисъл на Живота и да им дадем Пример за Духовно Служене и Саможертва.

След като „изтръгнах“ всеки от вас от мястото, което е заемал навреме и внимателно ви сложих, като гроздове, в общата Кошница за Обучаване на исидиологическото Знание (Айфаар), аз, следвайки стриктно дадената ми свише Програма за Създаването на истинския Човек (заложена в „Основите на Исисидиологията“ и в „Безсмъртието е достъпно всекиму“) и воден от съзрялата в мен Човешка Мъдрост (Смисъла на Айфааровските Песни), днес, като използвам примера на Празника на гроздобера, искам да покажа на всички вас още колко уморителен труд и дълъг Път трябва да премине всеки от вас започвайки от първата"Капка" сърдечна Любов и духовно Знание, целенасочено „изцедена"  от него от собственото му Сърце, докато се напълни догоре с живото Вино на Живота Чашата – прекрасният Граал на Човешкото Съществуване.

Така че, скъпи мои, нека не пестим Силите си и нека да задълбочаваме Разбирането на Същността на вече усвоената от вас част от исидиологическото Знание, в сложния и продължителен процес на непрекъснатото Духовно Служение да напълним Чашите на човешките Сърца с най-дълбок Духовен Смисъл, с това ускорявайки Деня на Нашето собствено завръщане в Лоното на Нашия на общ Звезен Дом – на Нашата плеядианска Космическа Родина!

                                                                                                                                www.iskri.net/zefiraСъздадено: 20/09/2020 : 09:20
Обновено : 20/09/2020 : 09:20
Категория : Орис
Страницата е посетена 21 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^