Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 530 всичко

 2 посетители онлайн

Орис - Звукотерапия
 

Звукотерапия

Орис

 

11.12085. Надмина всички очаквания лечебния ефект от въздействието на Самосъзнанието и т.нар. биомузика. Днес лекарите излекуват пациенти, предлагайки им да слушат аудиокасета със звучене на различните вътрешни органи на човека: сърце, бели дробове, стомах, черва. Формо-Творците на болния организъм, влизайки в резонанс с биоритъма на хармоничните звукци на здравите органи, създават в Самосъзнанието на „личността» всички необходими условия за бързи префокусировки в тези НУУ-ВВУ-Конфигурации, органите на които излъчват същите честоти (както и в дълбока Медитация), и затова оздравяването става значително по-бързо от обикновено. Именно биорезонансната способност на музикалните звуци да се съчетаят с вибрациите на органите и системите на организма като цяло може да се обясни ефективността на музикотерапията. Стомашно-чревния тракт, например, притежава резонансната честота на нотата фа. Горната честота на тази нота притежава възможността да извежда токсични съединения от организма. Нотата до помага в терапиите против псориазис, а ако съчетаем нотите си, сол и до, можем да облекчим лечението на онкологичните заболявания. Така, например, в Китай вече масово пускат музикални албуми с названия: „Храносмилане”, „Безсъние”, „Мигрена”, има и „Черен дроб”, „Бели дробове”, „Сърце”. Китайците «приемат» Формо-копията, реализращи се чрез тези музикални произведения, като таблетки или лечебни билки. Подобни музикални колекции се издават и в Япония, а в Института по звукотерапия (щат Аризона, САЩ) с «музика» даже предизвикват израстване на коса при оплешивели.

 

11.12086. Разбира се, както и всякакви закони, законите на психоакустиката, обещаваща радикално да измени «човешкото» поведение, могат да бъдат използвани различно. Сега в големите супермаркети и в автомобилните салони, например, започнаха много широко да използват музика за така наречената музикална хипноза на купувачите. Под въздействието на ненатрапливи мелодии посетителите на магазините изпадат в «покупателски транс» и купуват множество ненужни им вещи: ако на клиента се харесва музиката, която чува, в него възникват позитивни емоции, които подсъзнателно го пренасят към разглежданата стока – в това еуфорийно състояние той по-малко се замисля за паричните проблеми и с лекота купува това, което в действителност съвсем не му е нужно. Едновременно с това, в Канада, например, на градските площади струнни квартети свирят Моцарт, за да оптимизират трафика и снижат количеството аварии. А в клиниката на Чикагския университет за пациентите, на които предстои да се подложат на операция, при анестезия включват специално подобрана музика. При това музиката се оказала полезна в коремната хирургия и като успокоителного средство за пациентите с язва на храносмилателния тракт. За облекчаване или ускоряване на анестезията музика използват и в стоматологията. В такива случаи изборът на подходяща музика е сравнително прост: изисква се само тя да е приятна, бавна и успокояваща.

 

11.12087. А за резултатите от опитите по целенасоченото въздействие на звученето на различни музикални произведения върху животни, растения и даже върху водата не знае само най-мързеливия – това са научно доказани факти, потвърдени от хиляди опити в множество изследователски институти. Растенията под въздействието на различни звуци, музика и даже отделни думи започват или да се развиват по-добре, или бързо загиват; молекулите на водата също мигновено реагират на различни по качество звукови въздействия с мощни изменения на своята структура, което веднага се отразява на формите на тяхната кристализация. Водата, по своята многоизмерна – «етерна» – структура, се явява универсален енергоинформационен Формо-носител, Прото-Форма, съхраняваща в архивирана форма цялата Информация за развитието на нашата Планета и всички останали Прото-Форми някога развивали се в нейните многобройни Светове в течение на много милиони години. Приблизително 70-80% от всички микробиологически структури (клетки) растения, животни и хора се състоят от вода, която, чрез цитоплазмената информационна основа, установява «индивидуалната» честота за нормалното функциониране на всеки вътрешен орган или система.

 

                                       Ииииссиидиология, „Безсмъртието е достъпно всекиму“, том 11

                                                                                                         www.iskri.net/zefira



Създадено: 25/08/2020 : 13:20
Обновено : 25/08/2020 : 13:20
Категория : Орис
Страницата е посетена 27 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^