Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 528 всичко

 3 посетители онлайн

ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС - Международна заповед за арест на Бил Гейтс
 

МЕЖДУНАРОДНА ЗАПОВЕД ЗА АРЕСТ

на

Правителство на САЩ

против Бил Гейтс, Мелинда Гейтс и Фондация Бил и Мелинда Гейтс

Дело № "0299EB95-5C4A-4DA3-8DC9-DF8FC88FE997"

 

Основания:

Основанията за тази международна заповед за арест включват, но не се ограничават до актове на международен тероризъм чрез подбуждане на страх сред широката общественост с фалшиво обявяване в международен мащаб на фалшива пандемия и разпалване на масова истерия сред широката общественост и разпространяване чрез телевизионните канали на комунистическата пропаганда, по този начин нарушавайки Естествения закон, чрез налагане на всички хора по света  на принудително медицинско експериментиране, което нарушава исконните права на хората над техните материални тела; и нарушаване на Закона за въоръжените конфликти чрез подстрекаване на Военно положение, което е военно разпореждане с цивилните, което поставя военните над цивилните сили, които представляватвоенни престъпления, извършени от Бил Гейтс, Мелинда Гейтс и Фондация Бил и Мелинда и други известни и неизвестни субекти, както и нарушения на многобройни членове в рамките на Всеобщата декларация за правата на човека (СДВП) и Закона за нациите;

Инциденти с участието на известни Бил Гейтс, Мелинда Гейтс и Фондация Бил и Мелинда:

1) От публикацията в Instagram на # RobertFKennedyJr днес, 9 април 2020 г.:

# Ваксините, за #BillGates, са стратегическа филантропия, която захранва многобройните му предприятия, свързани с ваксините (включително амбицията на Microsoft да контролира глобално предприятие за ваксиниране) и му дава диктаторски контрол върху глобалната здравна политика - връх на корпоративния неоимпериализъм, Манията на Гейтс за ваксините изглежда се подхранва от месианското убеждение, че той е предопределен да спаси света с технологии и от богоподобното му желание да експериментира с живота на обикновените хора.

Обещавайки да ликвидира полиомиелита с 1,2 милиарда долара, Гейтс пое контрола на Индийския национален консултативен съвет (NAB) и нареди 50 ваксини срещу полиомиелит (до 5) на всяко дете преди 5-годишна възраст. Индийските лекари обвиняват именно кампанията на Гейтс за опустошителнатаепидемия от полиомиелит, причинен от ваксинния щам, която парализира 496 000 деца в периода между 2000 и 2017 г. През 2017 г. правителството на Индия оттегли режима на ваксинация на Гейтс и изгони Гейтс и неговите приближени от НАБ. Степента на парализа от полиомиелит спадна бързо. През 2017 г. Световната здравна организация с неохота призна, че глобалния полиомиелитен взрив е предимно от ваксинен щам, което означава, че е причинен от ваксинната програма на Гейтс. Всички най-плашещи епидемии в Конго, Филипините и Афганистан са свързани с ваксините на Гейтс. До 2018 г. ¾ от глобалните случаи на полиомиелит са от ваксините на Гейтс.

Източник: https://www.fort-russ.com/2020/04/robert-f-kennedy-jr-exposed-bill-gates-vaccine-dictatorship- plan-cites-Gates-twisted-mesiah-complex /

2) В публикация през февруари 2010 г., Бил Гейтс обещава план за обезлюдяване в Ted Talk чрез ваксините: Източник: https://www.youtube.com/watch?v=iMl0ty6evhU

3) На 7 април 2020 г. Бил Гейтс нарежда, че големите публични събрания няма да се възобновят, докато не се проведат масови ваксинации, с което нарушава правата за мирно събиране и ги заменя с пълен тоталитаризъм, увековечаващ комунистическата пропаганда.

Източник: https://www.youtube.com/watch?v=BEJllllHUkI

С правата, предоставени на тази служба от Националното събрание на Правителството на Съединените американски щати, с настоящото се нарежда на всички и всеки да има правото  да задържа, лишава от свобода и в случай на насилствена съпротива - да използва смъртоносна сила срещу Бил Гейтс и Мелинда Гейтс и Фондация Бил и Мелинда Гейтс, с цел поддържане на мира в рамките на установените граници и морски граници щатовете на общността на територията на Съединените американски щати. Така беше заповядано и подписано на 12 април 2020 година.
www.iskri.net/zefira

 

 

 


 

 
Създадено: 20/07/2020 : 18:24
Обновено : 20/07/2020 : 23:40
Категория : ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС
Страницата е посетена 74 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^