Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 536 всичко

 2 посетители онлайн

НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ - Три процента от хората
 

Три процерта от „хората“

имат потенциала да станат Хора –

да се реализират в луувумическия тип бирвуляртност

Орис

 

В един от абзаците е написано за различните разновидности на лууввумическия  [Човешкия Б.пр.] тип бирвуляртност [«многонасочена взаимопроницаемост» = гора - короните преплетени, но всяка клонка е на отделно дърво; Б.пр.], които се формират на базата на Чистите Космически Качества ВСЕ-Любов-ВСЕ-Мъдрост и ВСЕ-Воля-ВСЕ-Разум и с последващите доминанти на други качества, например ВСЕ-Единство. Ако в това човечество само 3% са представени в луувумическия тип бирвуляртност в направлението на Качеството ВСЕ-Единство, то всички останали хора бихме ли могли да назовем такива, които също вървят в този лууввумически тип бирвуляртност, но по отношение на други доминанти?

– Написаното там се отнася до характеристиките на параметрите на Фокусните им Динамики. Това не са параметри на формите: на ръцете, на краката, на лицето и т.н. Това са типове Фокусни Динамики. Да се говори за това, че от общия брой (да речем – от 7 милиарда) само 3% са Хора – не, не е така.

Три процента е този потенциал, който се използва от останалите хора за реализация в лууввумическия тип бирвуляртност. Те сега са заети с други типове реализации и ако сега се реализират само на 4% в лууввумическия тип – по отношение на децата, родителите си и друго подобно, основано на егоизма, то това не означава, че те някога няма да стигнат до намирането на някакви по-дълбоки причини за тези отношения и няма да поискат да разпространят тези причини и на други хора. Тоест – да започнат да обичат не само своето дете и своите роднини, но и някого от близките си познати, а по-нататък – и непознати, но които предизвикват в тях симпатия с някакви свои способности, с някакви свои възможности, например – с уменията си в работата: „Ето, този стругар върши своята работа по-добре от мен – какъв клас!!“ Заедно с това този стругар вече се поставя от тях (по отношение на другите хора) на някакво предно място, дават му се някакви приоритети и т.н. Вече, ако впоследствие някой дойде и каже на такава личност: „Направи нещо лошо на този стругар“, той ще каже: „Не, няма да му направя!“ – „Защо?“ – „Защото той е толкова добър майстор!“ и т.н. – по много такива критерии се определя неговата предразположеност.  Така във Фокусната Динамика постепенно се въвеждат отношения с неегоистично свойство – ето в този план е нужно да разглеждате нещата.

Тоест че всички останали личности са също потенциални последователи на лууввумическия тип – потенциални (аз не искам да употребявам термините „хора“ и „нехора“, защото все още всички ние сме „нехора“). Докато в нас присъстват егоистични тенденции под формата на агресия, способности да нанесеш вреда както на самия себе си, така и на други хора или на окръжаващата действителност – например да замърсяваш околната среда и това никак да не те вълнува. Всичко това засега все още се реализира на нивото на примитивните прото-форми.

– След процеса на ревитализация тези форми, които се проявяват в симплиспарентивни форми (в това, което хората наричат „призраци“ техният механизъм на проявление е основан на това, че при тези 2% ревитализации формата е започнала вече активно да синтезира в някаква степен някоя трета доминанта. И се получава така, че (ако разглеждаме текущото човечество), със сигурност всяка форма в някаква степен е по-близо или до тази трета доминанта, или до някаква друга доминанта. И аз свързах това с моментите на ревитализация и си помислих, че хората още сега, вече започват да синтезират тези други доминанти и че тази част от човечеството не са „нехора“, а са просто различни направления на лууввумическия тип бирвуляртност.

– Правилно. Различни направления на лууввумическия тип бирвуляртност (тоест около-лууввумически), при които на свой ред мултиполяризацията продължава в протоформни [нечовешки Б.пр.] направления. Така – да, но да се дели човечеството на Хора и „нехора“ не трябва, защото Хора все още няма. Аз също съм от „нехората“, щом изпитвам някакви потребности да реализирам някакви свои егоистични тенденции на нивото на Арглаамуни [1-ва чакра Б.пр.] и Инглимилисса [2-ра чакра Б.пр.], то това все още не е Човек.

Когато почувствате състояние на имунитантна [безусловно състояние на насъщната потребност на «личността» да отговаря не само за своите постъпки, действия и техните последствия, но и да носи персонална Отговорност за изборите на другите хора; готовност за всякакви самопожертвования заради постигане на общото за всички хора благо; Б.пр.] отговорност, тогава ще започнете да си формирате човешки облик. Когато почувствате състояние на хуманитарна свобода, тогава може да се каже, че сте станали Човек.

Повтарям – става дума не за формата, а за Фокусната Динамика. А вече под тази Фокусна Динамика, по съответстващ начин, се изменя и качествеността на самата форма. При това, качествеността на тази форма може би съвсем не съответства на тези ваши Представи, които вие в бъдещето, благодарение на тази луувумическа Фокусна Динамика, придобивате, тоест: 4 крайника, глава, тяло – това все още е необходимост за реализацията на Фокусната Динамика на различните протоформни тенденции.

www.iskri.net/zefira

 


Създадено: 16/07/2020 : 01:16
Обновено : 16/07/2020 : 01:16
Категория : НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ
Страницата е посетена 61 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^