Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 530 всичко

 2 посетители онлайн

НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ - На Плеядите 001
 

Как можем да попаднем на Плеядите
(нашия Звезден Дом)
и да възкресим своята Звездна Памет?
 

Орис

 

Цялото Мироздание е устроено и функционира значително по-универсално и парадоксално, отколкото можете да си представите. Целият проблем е в отсъствието във вас на дълбоко разбиране на множеството разнообразни принципи на взаимопроницаемостта и холографичността на Мултивселената поради отсъствието в нашите днешни системи на възприятие на онези механизми, които позволяват на всички Нас в биоплазменото ни бъдеще да избягваме подобна дълбока зависимост от много мощно проявяващия се фактор интерпретиран от нас сега като „Пространство-Време“.

 

Пространствено-времевите парадокси 

 

 Възприемана от нас като парадокс, „пластичността“ на всички пространствено-времеви континууми се заключава в това, че всичко се е появило едновременно! И по отношение на нашето сегашно грубоинерционно Съществуване, ни НЯМА нито нас „миналите“, нито нас „сегашните“, нито нас „бъдещите“. Има ги само различните възможности на системите на Възприемане по разопаковането (декодирането) на информацията, изразяващи се чрез съответстващите им Форми на Самосъзнанието (Форма на проявление + многоизмерно Самосъзнание). В зависимост от тези възможности, всяка Форма на Самосъзнанието придобива способности за манипулиране на едни или други канали на „своята” Времева Същност. С това инициира в Пространство-Времето активността на едни или други непредсказуеми пространствено-времеви тунели на Мултивселената – т. нар. „СБОАЛЛГСС-Същности“, които обезпечават сценарното композициониране на Колективното Съзнание от своя тип (например човешко, котешко, птиче, минерално ...)

Веднага ще отбележа общата грешка във вашите представи, свързана с „момента на вашето зачеване и раждане“: от по-напреднали позиции, извън субективната привързаност към някой исторически факт или период, такъв момент не съществува! Защото този „момент“, в действителност, е „размазан“ по безбройното множество разнотипни сценарии на едновременното проявление на вашите личностни Интерпретации в най-различни пространствено-времеви условия.

И ако вземем предвид разликата в параметрите на Времевите Същности на Мултивселената, участващи в този процес на вашето едновременно-„многопосочно“ по различните пространствено-времеви континууми „раждане“, ще открием много интересен парадокс: вие и всички ваши предци, както и всички ваши „бъдещи“, значително по-развити потомци, напуснали Земята и обитаващи в други условия на нашата галактика – всички вие сте се родили едновременно! И сте образували за своята последваща дейност множество човешки (Човечност = Интелект + Алтруизъм) космически цивилизации! 

При това е много вероятно всички тези, които ние интерпретираме като плеядианци, да сме Самите Ние, паралелно с нас „днешните“, последователно осъществяващи измествания към напълно различни Потоци от Времеви Същности на Мултивселената и развиващи се в качествено различни условия. Нещо повече, ние самите – в други сценарии, можем да се окажем нашите родители или нашите деца, внуци, нашите дядовци и баби… 

Илюзията за нашата привидна „разделеност“ от Колективните Съзнания значително по-развити от нас, Човешките цивилизации, се заключава не само в огромната качествена разлика в организацията на нашия и техния главен мозък (и в анатомията на организма като цяло), а също и в несъпоставимата разлика в свойствата на нашата и тяхната Времева Същност. Напомням ви, че след вашето физическо раждане, механизмът на многофакторно разпределяне на ДНК програмите независимо от вас веднага е започнал процеса на регулирането на експресията на различните последователности на вашия ядрен геном. Макар че в действителност тази корекция е започнала дълго преди вашето зачеване от вашите родители – в „далечни“ и древни реалности от всевъзможни „времеви примки“ (отклонения от оптималния вектор на развитие).

Процесът на проявление на ДНК на нашите биологични и биоплазмени Интерпретации е започнал с формирането на съответстващите на Нашите цели и задачи аналози на „бъдещата“ ДНК-конструкция на двете съставляващи на нашите „бъдещи“ физически тела. Това е низшия аналог на нашето физическо тяло – луталното „тяло“ и висшия аналог на физическото тяло – христалното „тяло“. При това в началото е била изградена цялата вибрационна мрежа от енергоинформационни взаимовръзки, свойствени за най-различните форми на живот обитаващи на нашата планета. Тя е позволявала в някои варианти на Мултивселената да се достига появата, в някои Форми на Самосъзнанието, на устойчива тенденция за развитие в Човешкото направление (Човечност = Алтруизъм + Интелект).

www.iskri.net/zefira


 



Създадено: 16/07/2020 : 00:19
Обновено : 22/07/2020 : 20:17
Категория : НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ
Страницата е посетена 47 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^