Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 536 всичко

 2 посетители онлайн

НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ - Живот на Плеядите
 

Още за следевакуационния живот на Плеядите

Орис

     За кого ще се строят Айфаари на спътника – за тези, които пристигат от Земята и не са запознати с аналога на ииссидиологическото Знание? Ще бъдат ли тези Айфаари аналози на Кампадволара, в който преминава адаптацията на новопристигналите, или това ще бъдат градове с по-тясноспециализирана насоченост? 

На Плеядите Айфаарите също се наричат Айфаари, но, с индивидуални приставки. Вече са издигнати Реллксс-Айфаар – първия, Пларсс-Айфаар – изумрудния, Юуйсс-Айфаар – тюркоазения, Сорбсс-Айфаар – сияещия; има още весел, радостен, умен, почиващ!

 

Пътешествие по плеядианския Айфаар 

Ние, организационния Съвет на една от повече от 2,5-те хиляди творчески групи по издигането на Айфаарите, стоим на огромна площадка около 400-500 метра в диаметър (визуално е трудно да се определи), покрита с някакъв подобен на синьо стъкло материал.

Нас – около 40-50 човека, познавам в някои от днешните Айфааровци. Също така присъстват трима високи плеядианци и един андромедянин. Именно той изважда от неголям кръгъл калъф сиптуум-лонгер (холографообразуващо устройство на базата на фотонен компютър – декурарис). С помощта на това устройство ние се оказваме сред огромен централен площад залят с индигово на цвят прозрачно покритие. Под него, ту по-ярко, ту по-слабо, блещукат разноцветни, хаотично движещи се огънчета. По периметъра на площада растат много високи дървета с различни разцветки – от смарагдови и златисти до сини и серебристи.

Кокетно има засадени също такива разноцветни цъфтящи храсти. Отделно растат гигантски, с височина не по-малко от 12-15 и в окръжност 6-8 метра, много ярки, синкаво-бяло-синьо-виолетови цветя. Такива ярки, привличащи погледа петна по окръжността има 10-12. Зад дърветата и храстите се виждат кръглите очертания на домове с бели и огледални фасади със златисти, синьо-сребристи и синьо-златисти куполи с различни височини и размери. От едната страна на площада, по-близо до периметъра, се издига отромна, висока (30-50 м) скала, обрасла с различна растителност. От нея надолу отначало се спуска, а след това лети плискайки се голям водопад. Под него е разположено неголямо езеро с плаващи животни приличащи на кръстоска между катеричка и паун с многоцветна опашка. Езерцето се губи някъде във вътрешността на града.

Освен това по периметъра са разположени дванадесет високи, 60-80 м, шестоъгълни стълбове с малахитов цвят с нещо сферично отгоре. Насред площада – гигантско кръгло златисто-огледално гладко съоръжение с диаметър към 150-200 м, около който на разстояние 30-40 м е разположен многоредов амфитеатър с прозрачни кресла. Той заема почти половината от цялата територия и се извисява на 20-25 м. Отвън е облицован с нещо идеално огледално и гладко, меко на пипане.

Като се поинтересувах какво е това и защо ми отговориха, че всички тези стълбове са едно цялостно устройство – реквисфронк виллкри или флакглаассен (плазмен) периферен фалхатно-малсонов излъчвател. Неговата същност е в това, че когато седиш в полулежащото кресло на амфитеатъра, започваш индивидуално да пътешестваш, като в звездолет, по всички Вселени от дадения диапазон на измерност. Наистина, има ограничение – активно да действаш можеш в радиус не по-голям от 200 000 ккууйгсаасс (около 80 парсека, това са приблизително 2460 трлн. км) на всички страни или като цяло – на около 5х1015 км, т.е. пет квадрилиона километра!

При това можете да кацате на всяка планета, спътник, астероид или даже звезда, да напускате своя звездолет-имитатор и изследовател на нейната фауна, флора (ако има такава), да плавате под водата, наблюдавайки подводния живот, да ходите по планините и горите или да прелитате от място на място. Всичко е абсолютно безопасно. Това напомня манипулациите със своята бред-форма (неунищожимия аналог на физическото тяло): пътешествай по космоса колкото искаш и където искаш. Потресаващо нещо, ползва се с огромна популярност сред цялото население.

Недалеч от амфитеатъра, по окръжността, са разположени удобни сини скамейки, които може индивидуално (само под себе си) да се привеждат в полулежащо положение. Оказва се, че огледалната облицовка на екрана е част от холографичен видео-излъчвател – кампариес, който може индивидуално да демонстрира всевъзможни познавателни, исторически, романтични, културни, научни теми. На едно място в облизовката има прозорче, ти протягаш ръка към него и оттам изплуват много тесни очила, които слагаш, сядаш на скамейката и с пръсти прелистваш менюто, появило се пред теб на прозрачния екран.

Избираш интересуващата те тема, «натискаш» появилото се кръгче и се оказваш вътре в холограма с абсолютното усещане за невидимо присъствие. Ако искаш, можеш да участваш в някакви важни събития, да станеш участник в нечия история, да поживееш в света на животните, да поплуваш в дълбините на океана, да опиташ на вкус множество удивителни блюда (без насищане). На мен най-много ми харесват далечните исторически събития, демонстриращи живота, бита, културата и постиженията на Расата на Коолкксмууллите (цивилизацията на Космическите Строители), а също и темата за работата на УЛГРУУ-Строителите.

При това по време на прегледа твоята холограма на никого от минаващите наблизо хора не пречи, защото тя се проецира не навън, а на биоекрана на вашата епифиза. Някаква роля в това устройство играе материала, от който е направена облицовката на амфитеатъра.

След това нашата група се движеше от площада по разни широки улици. Те бяха направени с различен по цвят прозрачен материал с осветеност. Имаше редици от високи дървета. Имаше много цветя и цъфтящи храсти, а също и скални вложки с водопади и езерца, разноцветни изригващи гейзери, в които можеш да се къпеш и преходи в подземната част на града. В подземната част се намират всички учреждения, стейбли (фирми, организации), култура и наука – накратко всичко, което не е свързано с възпитанието на децата и домашния бит.

Под земята водят огромно количество много бързи и безшумни вакуумни асансьори. Там има също такива широки улици с дървета и цветя, водопади и езера, сред които са разположени множество сферо- и елипсообразни здания на 100 или повече нива. Цялото това привидно безкрайно пространство, с площ може би стотици хиляди квадратни километри, се намира под един гигантски равномерно светещ купол.

Между сферата и повърхността на «земята» плавно и напълно безшумно преминават напред-назад серебристи летателни апарати с различни размери и форми: сферични, под формата на полукълбо, или плоска чиния, или цигара, или с формата на капка. В долните нива хора летят на платформи с различни размери  – варкунсини, а тези, които са по-малко – на варки и на индивидуални антигравитационни площадки – декурлакси. Никой не кара бързо или лудо, както би било при нас, всички един на друг се усмихват като стари познати или приятели. При това се вижда, че го правят искрено.

Хранителни магазини и други търговски обекти изобщо никъде не се виждат! Разбира се, защо са им, ако буквално на на всяка крачка като отделни комплекси стоят супеллексикатори (репликатори): за храна и напитки, облекло и обувки, дребнобитови и домакински. Ако ти трябва нещо по-голямо, то поръчваш го по эффстиллора валли – нещо като нашия скайп, но холографично и след 15-20 минути ти го доставят в къщи. Да се плаща никъде и с нищо не трябва, нужна е само вашата ННААССММ – индивидуалната спектрограма на съзнанието (към това задължава едно от 28-те Положения на Хуманитарната Свобода, които са задължителни за изпълнение в повече от 856 високоразвити цивилизации).

Ако поискаш нещо необикновено, което го има само в някаква друга цивилизация «на край света», при това не безплатно, то, възможно е да ти го откажат. Но ако си много-много ценен специалист в някоя от областите на Знанието, ще изпратят звездолет и ще ти доставят каквото искаш, каквото и да струва това. А всичко останало, което бихте могли да пожелаете за себе си и дори много повече, ви се дава във всяка цивилизация при пристигането ви на която и да е планета.

В подземната част няма спални комплекси. Домовете на всички обитатели се намират отгоре, сред прекрасна природа и умопомрачителни представители на фауната и флората, които от никого не се боят, а някои даже могат разговарят. Тук се намират и всички детски учреждения (пиеррлинги, ресоллссуми, порруминси и др.), профессионално занимаващи се с възпитанието и целенасоченото развитие на вродените способности в децата, като се започне още с ембрионалното им състояние (специално хранене за мама, физио-процедури и т. н.).

В детските учреждения децата живеят толкова, колкото искат, но до определена възраст (невъзможно е да се адаптира нашето понятие за възраст поради голямата разлика в хронологията, но на вид – до 13-14 години). Долитат у дома си при родителите си също по собствено желание.  С родителите им отношенията са само като с възрастни, без фъфлене и лигавене. Удивително мъдри деца! Всеразбиращи и всепрощаващи още от ранното си детство! Плюс, разбира се, способности, развивани от най-ранно детство. Към момента на излизането от порруминса (висшият предел на детското обучение) те вече знаят къде и с какво ще се занимават, на какво ще посветят своя Живот. Много от тях продължават да се учат в сайтусйерре (нещо като нашия университет) по избрано от тях направление. Никакви изпити не полагат, само телепатично «събеседване», възможно даже дистанционно.

Домове има най-различни както по форма, така и по размери. Ако, да речем, живеете сам или с партньор, се избират 5-6-стайни домове с просторно фоайе. Кухня няма, има стая със супеллексикатори (репликатори). Ако са нужни някакви работилници или голяма светла зала за творчески занимания, за спорт, басейн или площадка за някакви нужди, това винаги се приветства и много бързо се възпроизвежда (не се строи, а се репликатизира) от специални стейбли.

Ако имате семейство, можете да си поръчате цял комплекс с отделни апартаменти. Макар че при тях понятието за семейство е много размито и не се интерпретира така кардинално, както при нас: като семейство могат да живеят заедно всички, които искат – приятели, единомишленици, творчески колектив… Те понятие нямат какво са това документи потвърждаващи личността, че за нещата трябва да се държи сметка, отчетност, счетоводство. На тях не са им познати признаците на чиновническата бюрокрация, която е погубила много човешки цивилизации. В тяхното съзнание вече няма нисковибрационни същности (унги и ссвооуни), защо им е всичко това?!

Между другото,тези страни от техния Живот също се опират на два (от 28-те) Постулата на Хуманитарната Свобода: 1) правото да се разпореждаш със своя Живот по свое усмотрение, така, както искаш, и отсъствието на право да управляваш или манипулираш нечий Живот по свое усмотрение и 2) правото на безусловно доверие към теб от страна на останалите и правото на твоето безусловно доверие към цялата окръжаваща дейстителност (нещо от рода на нашата «презумпция за невиновност»).

 

Строителство и предназначение на Айфаарите на Плеядите 

Опит от изграждането на подобни Градове на Светлината на другите планети  плеядианците вече имат. Наистина, това са били не Айфаари, а специализиращи се в някакви глобални направления на жизненото творчество микансорбиси (Градове на Светлината):

– биологически: по растениевъдство, животновъдство, птицевъдство, рибовъдство (всички жители са увлечени по Идеята да разширяват популациите на флората и фауната за сметка на доставки от различни планети);

– социални, от типа на Айфаарите, но без единна Идея – просто на базата на общност на някакви Интереси;

– производствени – там се събират всички, на които им харесва нещо да рационализират и произвеждат, и т. н.

Тоест Айфаарите се строят за развитие и усъвършенстване на самите обитатели. Това е обусловено от още едно от положенията на Хуманитарната Свобода – правото на саморазвитие и самоусъвършенстване. В нашия с Вас случай цивилизацията обезпечава абсолютно всички условия для реализацията на всякакви видове жизнено и професионално творчество. А ние, тоест всички, които още на Земята, в различните сценарии, са станали предани последователи на Ииссиидиологията (учението ААЛЛММААЛЛАА), по различни пътища дълбоко се самоутвърждаваме в това Знание ставайки професионални негови носители, към съвета на които – при вземането на съдбоносни решения, прибягват даже членовете на УЛГРУУ.

Тези, които са се уморили или искат известно време да поживеят иначе, временно или завинаги напускат нашия Айфааровски спътник. Той е с размери са колкото две Луни и с маса 4,6 пъти повече. Преди се е наричал Тксхеллкс («мил»), а сега – Айфаар-АЛ-118. А тези, които остават, продължават започнатото. Отначало се възпроизвежда подземната част на Айфаара: супеллексикатори (репликатори) – по вложените в тях програми, започват дистанционно да ръководят огромно количество специални устройства по преработката (посредством анихилииране) на нужния обем почва, укрепването на целия контур, сферирането и светоосигуряването на пространството. А после, по разработените от нас програми, започват подобряване, строителство на здания, пътища, комуникации.

След това започват да затягат всичко това (както паяци паяжина) със свръхустойчива нанопаяжина, която мигновено застива и става по-здрава от диаманта. На нея се насипва почва и се строи цялата горна част на Айфаара, която съвместно, по специален ментален начин, последователно са формирали около 20 млн. Айфааровци. Това изглежда приблизително така: всички участници в този архитектурен консилиум, живеещи на различни места, се разбиват на групи по 1-2 хиляди човека. Всяка група получава прибор (от сорта на синхронизатор), в определеното време се събират на мястото на своето обитаване и влизат в медитативно състояние.

На всички групи от Центъра транслират на цялата планета клаардуллин (сформиран Образ на нещо, конкретна телепатема за нещо) за някакъв конкретен участък от бъдещия Айфаар. Медитиращите с някои детайли на предлагания обекта се съгласяват и техния мозък се синхронизира на тази част. На колкото по-голям брой хора тя се хареса, толкова повече тя ще се увеличава по мащаби във възприятието на медитиращите и всеки ще започне да си представя как би искал да изглежда тя. Колкото повече синхронни съвпадения има, толкова по-ясна става формата, докато не се фиксира в окончателния вариант. Това означава, че на 80% от участниците в консилиума дадения вариант е харесал. И така – по всеки обект.

Тоест всеки Айфаар се получава уникален и удовлетворяващ вкусовете на не по-малко от 80% от неговите бъдещи обитатели. Но още преди това, до създаването на проекта, специален Съвет определя ключовото направление на функционирането и творчеството на всеки Град на Светлината: чувствено, конструктивно, рационално, по различни научни направления, социологическо, духовно, по свръхспособности и т.н. На 144 000 Айфаара предварително са определени 118 основни Направления. Ориентирайки се по тях се създават скици на бъдещите подземни помещения, производства, лаборатории и изследователски центрове. Едва след това проекта се предлага на консилиума.

Така че Планетата Айфаар-АЛ-118 не прилича на никоя друга планета. Всички земляни от различните сценарии, изучаващи различните варианти на ллууввумическото Знание, по желание се доставят тук, за да могат лично да участват в този грандиозен проект. Така плеядианците искат да усилят транслацията на най-древното сакрално Учение ААЛЛММААЛЛАА в различните условия на 3-4 измерност. Всеки притежател на това Знание се явява транслатор на своята версия на него в Колективните Съзнания на различните човешки цивилизации. У нас това Учение срезонира именно с вибрациите на руския език, макар че той е по-малко разпространен, отколкото някои други езици. Значи, работата тук съвсем не е в мащабността на езика, а в нещо друго!

А в какво?..

www.iskri.net/zefira

 


Създадено: 15/07/2020 : 23:41
Обновено : 15/07/2020 : 23:41
Категория : НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ
Страницата е посетена 47 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^