Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 535 всичко

 5 посетители онлайн

НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ - Вирусите - предназначение
 

Кръговете в нивите и вирусите – предназначение

Орис

 

Преди да започнат пряк контакт с обитателите на някоя планета, космическите цивилизации, контролиращи несъвършените Колективни Съзнания, които господстват на планетата, за определен период от време предварително проявяват в нейното Пространство-Време специални фулгнитардси  – самодиференциращи се квантоми или квантово-плазмени роботизирани "устройства".

Тези “устройства” се програмират за определена и строга последователност от манипулации с барионно-мюонния компонент на всяко вещество (растение, минерал, стъкло, въздух, повърхност на кожата на човек или животно и т.н.), в съответствие с поставената пред тях задача.

Резултатът от именно тяхната дейност са т.нар. “кръгове в нивите” – геоглифи и агроглифи.

При плеадианците те се наричат ​​„ каллк-скаллк“ (съкратено „каллки“), а при сириусианците – «векси глуумм».

Именно тези цивилизациите най-често формират в пространствено-времевите континууми на нашата Планета такива фигури. Те служат като своеобразни тестове за оценка на нивото на развитие на цивилизацията. Освен това действат и като източници на огромни обеми тясно специфична Енерго-Информация, за чието декодиране е необходимо в главния мозък да се развие достатъчно устойчива активност на Творците на високовибрационните микрозони на латералната префронтална кора. Но много рисунки има и от други цивилизации, които се интересуват от нашето еволюционно развитие и които в бъдеще ще влизат в пряк контакт с нас.

Каллките са част от символите на тези мирогледни Представи, които за дадена цивилизация са основополагащи в процеса на нейното собствено развитие.

За разлика от мандалите, каллките не влияят на геометрията на околното пространство – над тях няма никакви особени полета. Тяхното предназначение е като това на Звуковите Космически Кодове, чиято задача е предаване на холографски, много-нивови сведения за причинно-следствените връзки, обуславящи проявлението на едни или други явления, обекти, отношения.

Медитацията над подобно изображение въздейства върху определени микрозони на мозъка, причинявайки същите ефекти както и медитацията над Звуковите Космически Кодове*.

Приблизително по същия начин се създават (и в необходимите етапи на човешкото развитие се проявяват) в земните пространствено-времеви континууми и всички видове вируси. При изменение в условията на съществуване те самостоятелно се преформатират, за да продължат във всеки случай да изпълняват заложената в тях програма. Всички вируси специално се появяват в нашето пространство в определени моменти само, за да инициират в имунната система (фагоцити, базофили, еозинофили и лимфоцити) програмите, от които тя се нуждае за корекция и последователна ориентация на Самосъзнанието на хората в Направлението на развитие необходимо на някои космически цивилизации.

Ако го нямаше този коригиращ епигенетичен фактор, то спонтанните мутации (под въздействието на морфогенетичните планетарни полета) много бързо биха ни отклонили от човешкото Направление на развитие. Вирусите потискат тези процеси и не ги довеждат до състояния на деградация. Квантомите, под формата на необходимия за определена цел щам на вируса (антигени, имуногени), увреждат съответната част от нашия организъм, работата на био-Творците на която е започнала да излиза извън контролните предели на Програмата за Човешко развитие.

Веднъж попаднали в нашия организъм на мястото на огнището на възпаление, квантомите на вирусите влизат в пряк контакт с фагоцитите или лимфоцитите, като преформатират тяхната структура в т.нар. "антитела". За нас това е специфична имунна реакция от страна на нашия организъм. Всъщност се извършва препрограмиране на био-Творците (от отклонената програма за функциониране – към програмата за генералното направление, характерна само за нашия Човешки Вектор).

Примери за потенциалните причини за резонационно вмешателство на квантомите на вирусите в жизнената дейност на био-Творците на нашия организъм:

• прекомерно увлечение по сексуални реализации в ущърб на по-качествени варианти за интелектуално или високочувствително развитие – това се отнася за хора, в които вече са се появили сериозни предпоставки за духовен растеж, но зациклеността им на секса пречи на това (намесата на квантомите може да доведе до различни възпаления на свързаните със секса системи на нашия организъм – уринарна, ендокринна);

• лакомия (вирусите-антигени възпаляват тъканите на стомашно-чревния тракт, устната кухина, хранопровода, причинявайки язви);

• прекомерна агресия (антигени под формата на възпаления се внедряват в надбъбречните жлези, черния дроб, поразяват амигдалния комплекс, хипофизата, предизвикват нарушения на екстрапирамидната система на мозъка).

*Звукови Космически Кодове – буквосъчетания, позволяващи в медитации да се получи достъп да Нивото на колективното Подсъзнание по съответната тема.

                                                                                                  www.iskri.net/zefira


Създадено: 15/07/2020 : 23:14
Обновено : 15/07/2020 : 23:14
Категория : НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ
Страницата е посетена 68 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^