Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 533 всичко

 3 посетители онлайн

НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ - Биоплазмените форми
 

 

За биоплазмените Форми

Орис

 

С какво се отличават нашите биологични Форми от биоплазмените? 

Поради наличието на Принципите на едномоментност, холографичност и взаимосвързаност, всички Светове на Мултивселената представляват открити динамични пространствено-времевите структури, които като безкрайното многообразие на макро- и микрокосмосите вибрационно и непрекъснато се проеброзяват една в друга. За всяка от тези Форми на Самосъзнание (частиците и атомите с молекулите; хората, човешките цивилизации; Планетите и Звездите с техните Галактики и Вселени от различни типове и т. н.) стои Едно-Единствено Цяло – никак не представимото за нашето въображение Самосъзнание на Същността на Мирозданието.

Проявлението на всяка Форма на Самосъзнание изисква конкретни енергийни разходи на определеното Ниво на качество. В нашите с вас биологически Форми ролята на «разпределител» на енергоинформационните ресурси изпълнява «мултиплексорната конвекситация» (все едно «многомирова материализация», подробното описание четете в Ииссидиологията). По време на този най-сложен процес се задейства определено количество от нашите Интерпретации, обитаващи в различните Светове (и даже в другите човешки космически цивилизации). Благодарение на синхронизацията на нашия и техния Интерес ние получаваме психическа енергия от определено качество за реализацията на своя Интерес.

Колкото по-малко количество Интерпретации участва в акта на нашето проявление, толкова по-високо ниво на вибрации ще генерира нашето Самосъзнание, а значи – толкова по-високо ще става нашето индивидуално ниво на развитие. Така например, за проявление на нашите биологически Форми в едносекунден акт на мултиплексорна конвекситация трябва да вземат участие около 328 различни Интерпретации, а за биоплазмените Форми това число се намалява до 100-50 (при слаборазвитите) и 50-10 (при високоразвитите). Също така е важно да се отбележи, че нашите биоплазмени цивилизации са значително по-малобройни, отколкото нашето общество, има от 200 до 800 млн – най-развити, а има и от 800 млн до 1,5, и даже около 3,5 млрд – по-малко развити.

С нашите биологически Форми на Самосъзнание техния принцип на биоплазмено проявление никак не е свързан: да преминат по естествен път от биологичното състояние в истинска биоплазмена  Форма на Самосъзнание, повярвайте ми, е съвършено нереално. Измах възможност да наблюдавам в състояние на Дълбинна Медитация много развити биологически цивилизации на хора, където благодарение на IT-технологиите биоинженерията е достигнала такива върхове, че при хората 2/3 от организма се заместваше от полимери и друга днешна научна фантастика. Но да достигнат свойствата и способностите характерни даже за слаборазвитите биоплазмени цивилизации, те не бяха в състояние.

Биологическите Форми във всички случаи, в края на краищата, преминаваха през различен по време (от 1 секунда до постепенна трансмутация и адаптация към настъпващите радиационно-температурни условия на няколко поколения на човечеството) акт на принудително разглобяване на биомасата и събиране на биоплазмения Аналог. Това може да се осъществи в процеса на ядрения катаклизъм или чрез инверсионно-лъчева префокусировка. Така или иначе, рано или късно, но „всички ние ще бъдем Там„! Наистина, някой от нас днешните ще бъдат Там в човешка биоплазмена Форма, а други, за съжаление – в нечовешка биоплазма.

Съществуват множество различни биоплазмени цивилизации. За всяка от тях е свойствен на някой определен набор творчески направления. Например, това може да бъде: достойно общество + усъвършенстване на природата + подобряване на екологията + медицина, здраве, генетика; или с приоритет на IT-технологиите, или на духовното развитие, или на добиването на изкопаеми на планети и астероиди, и т.н.. Във всяко от избраните творчески направления цивилизациите се развиват до максимално възможното, в дадените условия, ниво. Тези от представителите на всяка от Биоплазмените цивилизации, които вече напълно са реализирали своя Интерес в даденото направление, преминават в по-подходяща за тях по новия си Интерес цивилизация, увеличавайки своя интелектуално-чувствен потенциал чрез друго направление на жизненото творчество.

При това обитателите на всички биоплазмени цивилизации практикуват експоненциален (ускорен) път на самоусъвършенстване, Същността на който се заключава в постоянното повишаване на достигнатите резултати: всяко последващо решение и неговата реализация трябва да бъдат по-качествени, отколкото предишните действия. Разбира се, за нас с нашите «стада» гладни унги и ссвооуни е много сложно, практически неизпълнимо, поне един ден да издържим в такъв режим, а за тях такъв принцип на развитие – е норма.

С какво може да се сравни това? Да речем, ако вие се изтласквате от пода 40 пъти, то с всеки ден (или през 2-3 дни, кой какъвто режим избере) вие трябва да прибавяте по едно правилно изтласкване! Или ако сте писател, като мен, то трябва всеки ден вместо привичните за вас 5-10 страници да правите – без загуба на качеството! – с една страница повече! Съгласете се, че нашия разум и физически ресурси на някакъв етап просто не е в състояние да продължава този процес. А при тях за сметка на преобладаването във Формата на плазмена съставляваща (христалното тяло) този великолепен принцип се получава!

На свой ред, аз вече се опитвах няколко пъти да приложа такъв подход към своя Живот, но го ограничавах отначало 4 дни (повече не издържах!), след това, след около две седмици, отново повторих своя експеримент и издържах 6,5 дни; а в последния опит моята Воля стигна за 9 денонощия и една сутрин… Става дума не за моята физическа подготовка (аз повече от 35 лицеви опори сега не мога да направя), а за вземането на експоненциални (ускорени, бързо нарастващи) решения по реализацията на своя творчески потенциал въпреки самосъжаляващите Мотивации, а също по непрекъснатата осъзната хармонизация отношенията с любимия човек, когото срещам (включително котарака Прохор).

Сега, що се отнася до прехода на биоплазмените Форми в още по-развити – плазмените. Докато реализационния Потенциал даже на най-високоразвитите биоплазмени цивилизации не достигне критичните енергийни параметри, аналога на Акта на нашата инверсионно-лъчева префокусировка няма да се случи (поради недостиг на психическа Енергия). Затова високоразвитите биоплазмени цивилизации с всички методи, технологии и знания помагат на своите слаборазвити биоплазмени версии по-ефективно да се развиват в човешкото Направление.

Но последните си имат свои проблеми с това: за да повишат качествената творческа вибрация на своето Самосъзнание до нивата на представителите на високоразвитите биоплазмени Форми, те трябва да преобразуват – пропуснат през механизма на личностното Самосъзнание – тази част от емпиричния Опит, която са „пропуснали“ във връзка с инверсионно-лъчевата префокусировка, прескачайки от био-Формите направо в биоплазмени. Неосмислените от тях и нереализирани взаимовръзки (психически Опит) трябва да се попълнят, за да може освободилия се потенциал да се трансмутира в по-качествени версии. И така – по цялата верига на въплъщенията в най-многообразните режими на проявление. Напомням, че всичко това е написано за нас с Вас – качествено-бъдещите!

                                                                                                              www.iskri.net/zefiraСъздадено: 15/07/2020 : 23:09
Обновено : 15/07/2020 : 23:09
Категория : НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ
Страницата е посетена 49 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^