Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 536 всичко

 2 посетители онлайн

ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС - QANON и Алианса
 

 

QАnon

 връзка с Алианса и с Галактическия алианс

интервю с Кори Гуд

14 юни, 2020

 

Какво е Qanon и каква е връзката му с Алианса и с Галактическия Алианс?

КюАнон, това е военна операция. Когато давах информация 2015-2016, бяхме обсъждали възможността да се дадат информация и данни; казано ми е че QАnon е събран от 17 от най-близките хора, които работяат край Тръмп в тази мисия да отхвърлят дълбинната държава и че това е голяма програма на DOD и DIA. Това са хора пенсионирани от армията, но все още много свързани и общуващи с администрацията и работещи, за да свалят дълбинната държава.

Каква е връзката му с Алианса и с Галактическия Алианс?

Това е операция на Алианса. Голяма част от Алианса е от хора от САЩ, но като цяло има хора от 60 държави, които са част от целия този Алианс, за да свалят сатанинската кабала, която управлява планетата. Така че КюАнон е операция, която е част от операцията по свалянето на сатанинската кабала.

Говорим и за Алианса, свързан с тайната космическа програма - това е нещо отделно и различно от Алианса на тази земя. Те работят в сътрудничество и има хора, които членуват и в двата Алианса, но като цяло земния Алианс не знае какво става на по-космическо ниво - те са по-съсредоточени върху това какво става тук, на по-ограничено ниво - в отделните държави и на локалната планета.

Споменахте ssp Алианса. Има ли причина те да са толкова мълчаливи напоследък, говорили ли сте с тях , какво става със Сините Авиани , маите, Аншар - говорили ли сте с тях?

Общувал съм главно с Еншар, с лейтенант Гонзалес - той има непрекъсната връзка с Маите, понякога се виждаме физически, защото имам някои здравословни проблеми , които трябва да отстраня заради мисията, която изпълнявам.

Със Сините Авиани имам взаимодействие по време на сън, но не физически взаимоотношения във връзка с голямото Събитие, което става от около 2 години и повече. Така че нещата са напрегнати, комуникациите стават на куп, трескаво, следват дълги периоди без комуникация с тези същества и земния Алианс.

Всъщност от земния Алианс - информациите се струпват на опашка, но повечето хора, с които говоря, които ми даваха брифинги като генерали, полковници, пенсионирани адмирали, тоест основно свързани с тези неща хора, получаваха  много информация по т.нар. мостови разговори и разпространяваха тази информация на нас. 

Тези мостови разговори от известно време не се правят, защото мисията е в ход. Те изпълняват операцията и не могат да я разгласяват и споделят, затова, когато хората твърдят, че са получили такъв голям брифинг от някой военен или подобен, това е най-вероятно преувеличено - не казвам, че не е вярно, защото много от тези генерали са свикнали да са информирани, когато хората идват при тях да се интересуват и те се чувстват неудобно, когато хората ги питат, а те вече нямат отговорите, както преди. Затова използват каквото са чули, слухове, предположения, догадки и самите те се опитват да свържат парченцата от пъзела в едно цяло - с това, което е най-логично, или с това, което те смятат, че става и те разпространяват това на другите, но без да им казват, че това са предположения.

Част от това е информацията, че ще има десет дни „тъмнина“ (т.е. без комуникации Б.пр.) и т.н. - можете да използвате моята информация по въпроса от канала ми в ютюб spiritbeingaliance - там аз давам моите „брифинги“, тоест предположения, които предавам на другите, други предават своите предположения на Дейвид Уилкок и хората се вълнуват, но всъщност в тях има много догадки.

На мен ми беше казано за 3 дни на „тъмнина“ и не ми е даван никакъв времеви период - казано ми беше само да пусна информацията , че в някакъв момент интернета в целия свят ще се забави неимоверно - да не се паникьосват в този период, защото това ще е по-скоро добро събитие, свързано със спирането на комуникациите по интернет, получаване на доказателства, орязване на комуникациите между Кабала, докато осъществяват арестите през този 72-часов период.

Аз не съм чувал нещо за 10 дни, а за 72-часово координирано събитие, което ще включва забавяне на интернет до почти пълното му спиране, както и комуникациите.

Брифингите спряха на 10ти този месец /юни 2020/. В тази връзка чувате догадки от информирани лица от военните среди и най-вероятните сценарии според тях, но те разпространяват това не като предположения, а като сигурна информация, така че такива хора непреднамерено разпространяват като истинска информация, която всъщност не е точно вярна.

На мен ми е казано, че масови арести все още не се извършват, че като се стигне до масовите обвинителни актове и масовите арести, всички те ще са координирани в рамките на 72 часа по света и през този период телефоните особено в развитите страни ще бъдат напълно изключени. Ще можете да се свързвате само с 911 и да получавате спешна информация през телефона; редовните предавания по телевизията ще продължат с придружаващо кратко обяснение и надпис моля запазете спокойствие ; локалните новини ще се излъчват, ще държат хората информирани.

Когато стигнем до момента на спирането на телефоните и интернет и започнат информации да запазим спокойствие, аз лично ще си отворя шампанско, защото най-вероятно това ще означава, че се извършват масовите арести и аз не виждам това като нещо плашещо, както мнозина смятат - особено след коронавируса. Това може да се промени, ако възникне възможност - коронавируса е нещо лошо, но може да е възможност за Алианса да го използва като прикритие да извърши арестите. Но доколкото чух това към момента все още не се случва, но както казах - не съм имал брифинги от 10ти насам.

Защо става това?

Питал съм не е ли коронавируса подходяща възможност за извършването на тези арести. В известен смисъл е.

Миналага година в Мексико федералистите дойдоха и арестуваха нарокобарона - обградени от федералистите, те сами предадоха наркобарона. Казано ми е, че същото е станало в първите седмици на карантината в Европа и на други места, където са отишли и са арестували хора, но след това кабалата е извадила асо от ръкава си, за което не сме знаели - някаква заплаха може би от масово унищожение, така че е комбинация от това и  по онова време хората наистина се заразболявали и не само редовните правителства трябвало да се грижат за кризата, но и Алианса, защото той работи в рамките на системата и щом системата е блокирана от криза, Алианса също е.

Според вас дали Алианса е подценил сатанинската Кабала, защото те планираха да правят това този семестър без тези препятствия с карантината и историите с ковид-19?

Добре известно в средите на Алианса е изявлението, че никой план не оцелява на бойното поле. Борим се с добре окопал се враг и имаме разузнаване за тях, но има всевъзможни случайности и тези врагове са много умни.

Това е като истинска война - хората се бият от окопите, спечелват 10-20 фута, след това се оттеглят и така върви с напредване и отстъпления, докато се стигне до съществения момент и Алианса е стигнал до този момент пускайки тази информация и правейки необходимото хората максимално да разберат, че тази Кабала съществува, тази дълбинна държава нре е конспирация, а факт, защото колкото повече крещят и пищят, че тази дълбинна държава не съществува , толкова повече те самите показват че съществува.

Казвал съм, че колкото по-зле, толкова по-добре, но според вас карантината контраудар от Кабалата ли е?

Вирусът е бил в американския университет и китайски студунти са го контрабандирали в Китай и са работили по това да го направят на оръжие - не се знае дали е станало случайно или преднамерено, защото има малко информация за манипулирането на вирусите в Китай. Алиансът не знае дали случайно или нарочно се е появил, но знаят, че Китай нарочно е оставил хора болни да отидат в САЩ, за да отслабят американската икономика. Аз чух, че това е оръжие даващо възможност.

Получавали ли сте информацията за вирусите как се създават и т.н. от Еншар или от извънземните? Вярвате ли, че този вирус е инженерно създаден от човека?

Казвали са ми как извънземните правят генетични промени по нас - чрез въвеждането им в нас посредством вирус (виж ), който завладява нашата система, раздробява нашата ДНК и внася промени в нея и се научават как да ги използват като транспортна система. Сигурен съм, че правим същото в черните програми - чувал съм, че е бил или биологично оръжие, или в процес на изготвяне на биологично оръжие с цел контрол на населението.

А каква е връзката с този вирус и нашия процес на Възнесение? Защо пазителите са допуснали да стане това? Знам, че съвместно създаваме нашата реалност, защото сме толкова манипулирани в хода на нашата история - особено напоследък - чак до там, че като че ли са ни забравили.

На тези същества не им е позволено да се намесват толкова много, колкото си мислите. Много от случващото се е само-предизвикано и те са принудени да седят и да чакат кармата да се разиграе, защото то има връзка с космическия закон, но освен това цялата еволюция става чрез стрес, затова тези проблеми, които създаваме за себе си, ние ги създаваме за себе си като катализатор на нашето израстване. Ние създаваме всички тези проблеми, които трябва да разрешаваме, които ще разширят нашето съзнание по различни начини. Така че това е процес, които е ставал на много различни планети.

Знам, че мнозина от нас вярват, че тези ангелски същества седят там и казват „О-у!“, Но не е точно така. Те ни виждат като продължения на себе си - всички ние сме един безкраен Създател имащ различни преживявания и всяко от тези различни преживявания е толкова важно за всеки, колкото е и за всеки от останалите. Така че те няма да се намесят в това преживяване. Това, за което Създателят е тук да преживее, е дуалността - добро, зло. И на някакво ниво ние сме се съгласили да преживеем, каквото преживяваме, така че не можем да обвиняваме извънземните, че не слизат да ни спасят. Това ни е най-големия проблем. Всъщност ние сме тези, които са чакани  - няма какво да гледаме към небето за спасител. Ние самите трябва да спасим себе си.

Кажете ни нещо за истинската духовна йерархия - федерации, Възнесени учители - дали е възможно да се появява нова сила, която не е свързана с никаква духовна йерархия, а е базирана само на нашия вътрешен източник, на нашето индивидуално Христово съзнание.

Да, точно това ни принуждават да направим тези енергии. Енергиите, проектирани навън, са енергиите, които влизат навътре толкова силно, колкото те изтласкват полето назад и ни принуждават да погледнем навътре. Тази енергия на Христовото съзнание, която обгръща нашата звездна система точно сега, не идва да ни съди. Не, нещата са още по-плашещи: тя идва,  за да накара теб да съдиш себе си!

Да, това е най-страшната присъда - когато ти си отговора. Страхът да се изправиш пред своите страхове е това, което влудяа всекиго тези дни, а пандемията е катализатора на този процес.

На мен тези същества ми казваха, че тези енергии нарастват - галактическите енергии нарастват и засягат всекиго - цялата неразвързана карма, травми, несигурности, които ни притискат и изригват - това е, за да се даде на всеки възможност (когато казвам на Еншар, че хората се побъркват, те казват: „О, каква прекрасна възможност!“)

Ама как така, какво говорите? Каква възможност - тия хора откачат, нараняват се адин друг и те казват, че всички вътрешни проблеми, карма и т.н., излизат на повърхността и се осигурява възможността да се справиш с тях и да освободиш енергиите, свързани с тях, или да им се поддадеш. И виждам много хора в тази общност - дори хора с които съм работил, които са дошли с прекрасни намерения, но просто се поддават на изкривяванията и са рухнали и това само ще нараства.

Ние сме само на 8-9 вълни от общо 13 или повече, тоест ние сме навлезли на три четвърти навътре в процеса и на мен са ми казвали, че с времето лудостта само ще се влошава. Ще дебатирате над това какво наистина ви е нужно, дори дали да напуснете къщата си в даден момент.

Щом сме три четвърти навлезли останалата една четвърт толкова дълго ли ще продължи, какво можем да очакваме?

Всяка вълна е по-интензивна от предната и продължителността й е по-голяма. Ще бъде като път към ада.

А като говорим за тези промени - наблюдаваме странни промени в магнитното поле на земята. Има някаква колебания в земната магнитно поле от 9-ти април. Гледам на сайта на НАСА, че магнитното ни поле почти напълно се е разпаднало и я има само атлантическата аномалия - точно над Бразилия - в южната страна на страната, над Парагвай, северно от Аржентина, и ще бъде точно над нас през септември за събитието 2020 и очевидно се разцепва и създава друга фокусна точка, която отива към Африка. Това свързано ли е със слънчевото събитие, защото сме в соларния минимум. Соларният минимум влияе и на нашето електромагнитно поле и има връзка с космическите енергии, които идват и се излъчват чрез слънцето и от външната страна на слънчевата система.

Друга флуктуация, която виждаме, е шумановия резонанс непрекъснато прави пикове, освен, че слънцето е в слънчев миннимум поради тези космически енергии, които идват сега.

Да, защото по време на соларния минимум електромагнитното поле на слънцето намалява и позволява на повече космическа радиация да навлезе.

Като говорим за възнесението - мислите ли че е възможно да се възнесем без да напускаме планетата, или трябва да напуснем Земята, за да се възнесем ?

Зависи как дефинирате възнесението. Ако го дефинирате като превръщане в светлинно тяло и след това плуващо насам натам, то аз не мога да ви отговоря на въпроса, защото на мен съществата не са ми представяли възнесението така.

Те го представиха като бавно, но устойчиво разширяване на съзнанието - то става на бързи малки изригвания тук и там и ние сме на път да преминем през тези бързи дребни изригвания , но след като се случи, ще бъдем в смут, защото ще използваме всички тези нови способности и начини на мислене и ще бъде странно - ние ставаме все повече интуитивно емпатични, започваме да се свързваме с всеки по начин, който е объркващ в началото; като хора, които са женени - така се свързваме с други хора и то е като духовно семейство и за известно време е наистина объркващо и трябва да минем през процес на адаптиране към него и способностите ни се развиват, и т.н., и това става като бавен, усточив процес. На мен не ми е показвано огромно изригване, при което половината планета изчезва.

                                                                                                                   www.iskri.net/zefira

Създадено: 14/07/2020 : 02:04
Обновено : 14/07/2020 : 02:04
Категория : ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС
Страницата е посетена 94 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^