Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 045 всичко

 5 посетители онлайн

ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС - Сценария с "нашествието"
 

ЗА СЦЕНАРИЯ С ФАЛШИВОТО ИЗВЪНЗЕМНО НАШЕСТВИЕ

интервю с Ренди Крамър

5 юни, 2020

 

(Ренди Кремър е инсайдер, участвал в тайните космически програми, работил над 20 години извън Земята, от които - 17 години на Марс.)

Да поговорим за фалшивото извънземно нашествие през следващите 6 до 24 месеца. Защо това може да е най-доброто шантаво нещо, което може да стане?

Искате ли да се срещнете с извънземни още утре? Фронталният лоб иска да срещне извънземни и казва: „Да, интересно ще бъде, ще науча неща, нови преживявания, звучи като нещо забавно“.

Но когато това действително стане, се случват 2 неща:

Фронталният лоб казва: „ О, извънземно! За това си мислех, трябва да говоря с него“ - фронталният ви лоб ще прави това няколко секунди. Но много преди да се случи това, вашата амигдала, само за няколко наносекунди, ще вземе друго решение за вас - дали да се паникьосате или не.

Гарантирам ви, че над 90% от вас, ако попаднете в такава ситуация без предварително кондициониране или предварително обучение за такова събитие, ще се паникьосате, защото амигдалата ви ще вземе това решение много преди фронталния лоб да има възможността дори да се замисли за това.

Говорим си за това извънземните да се покажат, но нека видим какво наистина означава това, а не какво ние си мислим, че означава.

Да видим какво наистина става, когато то се случи. Всеки от нас минава през процес ментално, емоционално и психологически - индивидуално, като групи, като семейства, като общности в града, щатове, държави.

Статистически около 85% от хората ще се нуждаят между 14 до 90 дни, за да се аклиматизират и стигнат до приемане. Но именно за останалите 15% от ментално и емоционално нестабилните хора са загрижени онези, които вземат решенията.

Ако ги изненадате, шокирате, накарате да си мислят, че светът ще свърши, че голямата битка между доброто и злото се случва пред тях, че Алмагедон се случва пред очите им - те могат малко да пооткачат и да направят нещо глупаво, да направят нещо опасно, може да решат не само да се самоубият, може да решат да се самоубият заедно с цялото си семейство, или да отидат с религиозната общност, към която принадлежат, да се заключат в църквата и да я изгорят до основи. Това не са хипотетични сценарии - това е ставало, когато хората са мислели че светът свършва. Затова трябва да предотвратим това , за да не стават масови самоубийства или убийства. Говорим за малкия процент от ментално и емоционално нестабилни хора.

Така че има два варианта за момента на разкриването:

А. Създаване на момента, който наричаме: „Отведи ме до своя началник“ - някой каца, появява се и казва: „Отведете ме до вашия водач“. Когато извънземния играе ролята на приятел, правещ първи контакт. Само че негативния страничен ефект от това е хаосът на хората, които не са сигурни как да се само-насочат и накъде сочи компаса - те създават хаос и потенциалната възможност тези 15% да откачат тотално не изглежда добре на хартия;

Б. фалшиво нашествие, когато подобен на вас съсед или приятели се покажат и кажат: аз съм лошия - така ни се дава възможност да разкрием цялата скривана досега технология, която имаме, поради спешната животозастрашаваща ситуация: започваме да строим космически кораби, плазмени оръжия и т.н. и след известно време се справяме по-добре, но все още губим, след което някой друг извънземен се показва - друг приятел, но който претендира да е приятел, а не враг и казва: „Аз ще ви помогна да се справите с лошия“ и помага, след което нашествието спира, но междувременно вниманието на всеки е било привлечено върху едно нещо.

Не знам колко от вас са пътували по света наскоро - има места в света, където разположени близо една до друга групи хора се мразят толкова много, че не искат да съществуват там, където другата група съществува. Имаме повече хора, които искат унищожаването на друга група повече от когато и да било. Затова е добре да привлечете вниманието им на нещо друго - ако спрат да се фокусират едни на други поне малко, се формират нови нервни пътища и се фокусират над нещо, което не сме ние, така че всички да се съгласят за едно и да кажат - проклетите извънземни! И това е чудесно за този период от време - той няма да продължи векове, няма да се прокара идеята, че извънземните са лоши - искаме просто хората да се фокусират над нещо различно от това, над което се фокусират сега. защото сега се фокусират върху планирана пропаганда с цел разделяй и владей.

След гражданската война в Америка има чужди разузнавания, които нахъсват тези хора с пропаганда, с пари, както и с пари за оръжия. И ние сме ходили на други места и сме предизвиквали дестабилизиране и това става и тук. Много пропаганда обърква и разделя хората, за да започне гражданска война между левите и десните, като ги убеждава, че десните искат да я започнат, а десните убеждават, че левите искат да я започнат, затова да започнем преди тях. Но това става навсякъде, защото има изместване и балансиране на силата и винаги има възможност някой да ритне месата предварително. Затова ние много искаме да избегнем гражданска война и да застанат брат срещу брата и т.н.

Непрекъснато идват хора и ме питат: „не смяташ ли, че това и това“ - те не искат да чуят истината, искат да им потвърдя личните убеждения и ако им кажа нещо различно, или че каквото си мислят не е вярно, губят доверие. Точно това стана наскоро на една конференция - казах нещо в разрез с убежденията на един от лекторите преди мен - много известен, затова няма да кажа името му. Той и неговите хора се разкрещяха от петия ред срещу мен - бях шокиран, защото говорех точно за това, а те бяха готови да ми извият врата и така доказваха, че аз съм прав. Сега не можем да докараме всичко в средата, защото всеки си мисли че е прав, тъй като другата страна са пиещи кръв убийци на деца.

Но ако не променим посоката, в която вървим, ще стигнем точно накъдето сме се запътили. Има толкова много други конфликти които сега врат и са готови да експлодират - те могат да бъдат потушени чрез външен враг, защото ако не го направим, ще стане нещо по-лошо. Ако оставим нашия свят да имплодира в себе си - социално, икономически, екологично, мислите ли че има достатъчно силни същества способни да преминат невредими през това без да минат през 100-2000 години каменна епоха? Ако се съмнявате ще ви припомня, че когато александрийската библиотека е функционирала, светът е бил на ръба на просветляването, а след това някакви са я изгорили до основи и са последвали 400 години тъмни светове.

Щом спрем светлината на цивилизацията, ще се окажем в ерата на варварството - границата между двете е много тънка. Има много примери наоколо - огледайте се. Да не си мислите че във вас няма достатъчно животинско, за да започнете да се държите като животно, когато сте достатъчно отчаяни? - ако сте гладни, жадни, ако животът ви е в опасност, ако половината ви семейство е вече мъртво?  Мислите си че няма да изпаднете в такова положение и че няма да направите нещо такова. Може да направите или не, но други хора определено ще го направят. Ако си мислите, че като изпаднем ще изградим всичко от пепелта - да, сигурно, но след няколко хиляди години или след няколко стотин - ако имаме късмет. Но ако искаме да минем невредими, трябва да направляваме процеса.

Решението е насочено натам. Поне на хартия. Не се знае кое решение ще е по-добро и ще сработи по-добре, в кое ще има по-малко загуби и животи, кой преход ще е по-мирен, кой ще е по-бърз. Няма как да се каже това, докато не стане. Хората, които решават това гледат: толкова хора умират при този вариант, толкова - при другия. В този вариант опасността да стане гражданска война е такъв, в другия - такъв. Постига се съгласие около 75% .

Мислите си, че ще се скриете в своя бункер и ще оцелеете - ами да видим как ще са внуците ви, като излязат за пръв път на естествена светлина, как ще дишате рециклиран въздух през следващите 90 години и как ще ядете преработена храна от пакети - ще ви кажа, че животът в бункер не е толкова страхотен.  Това за хората които си мислят: „Ще се скрия в бункера с парите си и ще изкарам“. Да, но през това време няма да правиш други пари и пак ще загубиш. Какво може да се направи - казваш им, че ако тръгнем по другия път ще има икономически просперитет, в който милиардерите ще станат трилионери. Те се мотивират от това - затова са 75% съгласни. Защото ги убедихме поради тяхната алчност - трябва да преговаряш с хората от позицията, на която са. Провалите преди се дължаха отчасти на това, че се опитвахме алтруистично да убедим група алчни хора, че трябва да постъпят правилно, защото това е правилното. Звучи добре но на практика не работи. Затова им се каза - добре, вземете каквото искате, само кажете „Да“.

Какво ще стане - имаме тази интергалактическа търговска система, в която сега участваме. Докато опознаваме нови и нови същества, това е експоненциална крива. Сега търгуваме с 1000 извънземни вида. Има мнозина които харесват нашите неща.

Защо ние като земляни правим по-добре неща? Защото има същества, които като видят, че нещо работи много сдобре, никога не го променят. Някои и досега летят на същите кораби, които са построили преди 5000 години. Мислим си, че другите видове имат същото ниво на съзидателност като нас, но не е така - оказва се, че това е рядкост. Ние щом направим нещо, гледаме как да го подобрим. Затова през последните 70 години отидохме по-далеч в развитието на космическите технологии и оръжията от повечето от нашите извънземни съседи. Ние имаме и масово производство, което е проектирано за пени в секунда - струва да направиш нещо и носи печалба да направиш нещо. Така че не само правим по-добри неща, но можем да направим и повече от тях за кратък период от време.

Сега имаме три върхови износа извън нашата слънчева система   

1. оръжия

2. бира - тя е извънземно изобретение, но ние я правим по-добре, защото сме перфекционисти

(виното също е голям износ, но печелим по-малко от него и по някаква причина те харесват бирата повече.)

3. детски дрехи

Каква е интергалактическата норма за дрехи - роба.

Втората - без никакви дрехи - те са интергалактически нудисти, а ние имаме модна индустрия, която прави нови неща всяка година. Това ги шокира, но много неща им харесват.

Сега само някои хора имат разрешение да участват и те правят всичките пари. Правят се квадрилиони годишно - някой да ги вижда тези пари? Аз не ги виждам.

Всеки от вас, който произвежда нещо - не искате ли да го продавате на извънземните? Ами това е безкраен пазар! Ако започнем да участваме в този безкраен пазар, ще спрем да крадем един от друг, защото сега се бием за едни и същи долари. Но ако това е система, която не е затворена около себе си, а е неограничена извън себе си - можем да влезем в 10 000 годишен период на просперитет, какъвто тази планета никога не е виждала!

https://www.youtube.com/watch?v=cVCb86rQAGY

Randy Cramer - Fake Alien Invasion is Coming! IMPORTANT

Jun 5, 2020 

                                                                                                                                                         
                                                                                                                                                                                       www.iskri.net/zefira
Създадено: 13/07/2020 : 23:28
Обновено : 13/07/2020 : 23:29
Категория : ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС
Страницата е посетена 64 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^