Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 530 всичко

 2 посетители онлайн

Орис - Как да живеем по-нататък?
 

Как да живеем по-нататък?

Орис

 

Ние с вас сега присъстваме в началото на процеса на  амплификационна [еволюционна Б.пр.] «митоза» – на диференциация в нашето «личностно» Самосъзнание на енергоинформационните структури на Колективното Съзнание на човечеството в разнокачествените Формо-системи [Формо-система на Световете“ - съвкупната едновременна динамика на „индивидуалните“ Светове Б.пр.] на микстумните [смесени Б.пр.] типове светове, окончателното субективно «разделяне» ще се осъществи в нашите системи на Възприемане в момента на проявяването в нашата група човешки Пространствено-Времеви Континууми [уникална картина на окръжаващата действителност Б.пр.] на «ударната Вълна на Светлината».

Всеки от нас, поради яростното и мощно влияние върху нашата Фокусна Динамика от страна на негативните СФУУРММ-Форми [представи Б.пр.] на унгите [1-ва чакра Б.пр.] и ссвооуните [2-ра чакра Б.пр.] от 1-во до 3-то Нива, вече достатъчно мощно е «заторсионил» своето Самосъзнание с неосъзнати и спонтанни избори не в перспективно-амплиативната [универсална Б.пр.] част на Пространство-Времето, където ние с вас вече строим своето Светло Човешко Прекрасно Бъдеще, а в тази деструктивна част от човешките Пространствено-Времеви Континууми, в която ние с вас много хилядолетия поред митарстваме, попадайки ту в едни, ту в други «времеви примки».

За да можем най-накрая да спрем или качествено да подобрим този противоречащ на ллууввумическата [Човешка Б.пр.] еволюция (деградиращ) процес, всеки от нас трябва да положи максимума от своите психически усилия, за да «прихване» със своята Фокусна Динамика колкото се може по-голямо количество от фразулертните торсионни потоци потенциално вече принадлежащи на нашето Прекрасно Бъдеще. Тоест всяка от вашите сега проявявани негативни мисли или емоции може да се окаже решаваща в процеса на натрупване във вашето Самосъзнание на критичната маса от деплиативни [нисковибрационни Б.пр.] каузални [причинно-следствени Б.пр.] амбигулярности [взаимни съгласия Б.пр.], които ще въвлекат вашата Фокусна Динамика в крайно неприятни за вас Формо-системи на Световете.

Сега във вашия личен процес на непрекъснатото конструиране на социалните и междуличностни основи на своето Битие не трябва – ДАЖЕ ПОД ФОРМАТА НА  НЕУДАЧНА ШЕГА, САРКАЗЪМ, АНЕКДОТ (!) – да се роди нито една, дори най-малко осъждаща, негативно критикуваща, а особено – агресивна, подбуждаща към отмъщение, насилие или към злорадство, мисъл.

Лично аз съветвам всеки от вас повече да се занимава с изучаването на Ииссиидиологията, с трансгресия [разпространение Б.пр.] на ииссиидиологическите СФУУРММ-Форми, с позитивно обсъждане на скоро предстоящите ни благоприятни перспективи на нашето качествено Преображение, а ЗА ДА МОЖЕ В МАКСИМАЛНА СТЕПЕН ЗА ОСТАВАЩОТО ВРЕМЕ ДА ДОСИНТЕЗИРАТЕ НЕПРОРАБОТЕНИТЕ И ПО-РАНО СКРИВАНИ ОТ ВАС УНГО-ССВООУННИ СЪЧЕТАНИЯ НА ПРИЗНАЦИ, това може успешно да правите, например, чрез разнообразни инглимилиссни [2-ра чакра Б.пр.]  реализации (музикални и вокални занятия, организация и провеждане на чувствени празници, а също със занимания със секс носещи радост на вас и на вашите партньори, или медитации над привлекателни за вас ситуации – тоест с всичко, което носи емоционално-чувствено удовлетворение както на самите вас, така и на окръжаващите ви хора).

[Ако оцените важността на горното, покажете го на още хора, дайте им адреса на този сайт, за да могат да се възползват от информацията в него. Това е единственият начин тя да се разпространи възможно най-бързо – трябва да се обединим и да си помогнем сами. Бeл.прев.]

www.iskri.net/zefiraСъздадено: 27/06/2020 : 19:39
Обновено : 28/06/2020 : 21:02
Категория : Орис
Страницата е посетена 70 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^