Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 510 всичко

 9 посетители онлайн

Орис - Предстоящият квантов скок
 

ПРЕДСТОЯЩИЯТ КВАНТОВ СКОК

 

Орис 

(Предадено от Рамасанта (член на екипажа на звездолета “В101001 Сириус-А”, лекар-микрофизиобиолог, инженер-биогенетик): 

Жалко е, че тази толкова ценна за земляните информация, съдържаща се в книгите ти, поради липса на средства е все още недостъпна за онези, които я очакват с нетърпение. Мнозина се съмняват в надеждността на нашата информация. Но за всеки здравомислещ човек е ясно, че при настоящата екологична ситуация, дори и без ядрена война, Земята през следващото десетилетие ще се превърне в гробище на разлагаща се материя и разсадник на чудовищни мутанти.

Казано е, че всичко тайно ще стане явно: безбройните находища на радиоактивни, биологични и химически отпадъци са на път да се отворят, набързо погребани от вашите пишман учени по цялата планета. С първите катаклизми цялата тази невидима смърт ще излезе наяве.

Хората трябва да знаят, че сега почти всичките ви морета са мъртви и 85 процента изтощени. Океаните са само малко зад тях в това отношение. Само Тихият и Северният ледовит океан, благодарение на специалните условия, са в малко по-добро положение.

А смъртта на моретата и океаните означава и много бърза смърт на планктона и фитопланктона, които са не само основното звено в хранителната верига на живите организми, но и най-големите източници на кислород на Земята. Бързото разрушаване на озоновия слой на атмосферата улеснява навлизането на ултравиолетовите лъчи, които са вредни за всички протеинови организми на земната повърхност. Този процес протича на много по-големи площи, отколкото си мислят вашите учени.

Озоновият слой над Северна Америка ще изтънее с тридесет до четиридесет процента, а над Европа – с 60%. Поради безпрецедентните емисии на химикали и газове в атмосферата при изригването на хиляди вулкани тези процеси ще се увеличат в геометрична прогресия.

Това не е хипотеза, а факт. Жителите на Земята вече могат да се сравняват с пътниците на потъващ кораб. Един от присъщите на планетата Земя аспекти триизмерният свят, в който доскоро се провеждаше по-голямата част от ежедневието ви, вече няма да може да изпълнява възложените му функции и следователно не може да продължава да остава незасегнат.

Вече знаете, че представители на много извънземни цивилизации, като нас, невидимо и постоянно присъстват на вашата планета: тяхната честота е един или дори два обертона над земната честота. Но и те, като нас, могат да ви наблюдават отстрани и то доста успешно. В момента най-високият обертон на Земята е силно пренаселен не само с извънземни космически кораби от цялата Галактика, но и с огромно разнообразие от обитатели на световете паралелни на вашия.

Запълването на горните слоеве на Земята вече е толкова плътно, че новопристигащите представители на други цивилизации са принудени да влязат във втория обертон, който също е почти напълно зает. Нашата Вселена не знае такова вълнение около съдбата на една планета. Повярвайте ми, в много галактики сега говорят, спорят и обсъждат много около предстоящите събития на Земята. Случва се нещо безпрецедентно. От хиляди звездолети до всички кътчета на Вселената се излъчват многоизмерни предавания, които детайлно фиксират всички тези процеси, които вие самите не можете да видите, тъй като те протичат на много по-фино ниво.

Тук, за да наблюдават предстоящия квантов скок и края на провеждания от нас, Плеядианците съвместно със Сириус експеримент, пристигнаха дори същества от много далечни Галактики, които никога досега изобщо не са се интересували от хората и чиито тела са не просто най-фини излъчвания на Светлината, а представляват едно цялостно интегрално Съзнание, общо с техните уникални, изцяло изградени от Светлина, космически кораби. Сега сте във фокуса на вселенското внимание, тъй като това, което ще се случи много скоро тук, на Земята, ще се отрази на цялата Вселена.

Може да се каже без преувеличение, че цялото по-нататъшно съществуване на нашата Вселена до голяма степен зависи от успеха на грандиозния експеримент провеждан на Земята. Такъв огромен интерес към неизвестната досега малка планета е предизвикан и от факта, че преди 15 години, през 1972 г., Земята  трябваше напълно да изчезне като космическо тяло в резултат на събитие от космически мащаб, за което малцина от намиращите се на самата планета подозират. В историята на нашата Вселена до този момент не е имало прецеденти за спасяване на планета, чието Колективно Съзнание е на нивото на вашето. 

Подобни събития много често и навсякъде стават във всички Галактики и затова опитът ни за спасяването на Земята и нейните обитатели е уникален за Космоса, защото, ако успее, отваря огромни перспективи за така наречената „Форсирана Еволюция“.  Ако всички Наши изчисления се потвърдят, човечеството от жалко подобие на цивилизовано общество, каквото беше в началото на седемдесетте години на този век, след 30-40 години ще постигне това, което обикновено отнема десетки, дори и стотици хилядолетия  тогава този опит може да бъде въведен във всички цивилизации на нашата Вселена и значително да ускори Еволюцията.

През лятото на 1972 г. вътре във вашата Звезда – Слънцето, трябваше да се случи взрив с много голяма, колосална сила, за който Ние знаехме предварително, но който не можеше да бъде предотвратен без специално разрешение на Междугалактическия комитет, тъй като този процес е тясно свързан с духовните трансформации на самия Логос на вашата Слънчева система: в резултат от най-мощни вътреядрени процеси, той трябваше да се разшири до размерите на гигантски червен пулсар и да заеме цялото окръжаващо го пространство стигайки чак до орбитата на Юпитер. В това състояние Слънчевият Логос  трябваше да се намира хиляда земни години, след което отново да се върне в своето обичайно състояние.

Проблемът беше, че по онова време, когато трябваше да стане слънчевия взрив, Колективното съзнание на човечеството все още не можеше да достигне нивото, което би ни позволило по време на смяната на полюсите на Земята да преведем вас, нейните жители, на по-високо ниво на съществуване в четвъртото измерение, където в по-голямата си част – на физически план, последствията от това събитие изобщо нямаше да се усетят. Ако към 1972 вече бяхте претърпели Преображението, щяхте да можете просто да се настроите на желания диапазон от вибрации и да възприемете настъпващите на Земята и в Космоса промени само като ярко и красиво зрелище.

Поради факта, че по време на предстоящия взрив Земята трябваше да да се намира в най-крайната точка на своето отклонение, най-мощното спираловидно излъчване на вашата Звезда  трябваше да доведе до бързо изместване на нейните полюси. По време на тази слънчева буря скоростта на слънчевия вятър щеше да достигне до повече от 4 милиона км/ч, след това да намалее до 2,5 милиона км/ч и да остане на това ниво за повече от месец.

Естествено, целият Физически свят на Земята би бил унищожен из основи. Това явление, ако се беше случило през 1972 г., би унищожило абсолютно всичко живо на Земята, включително всички Наши постижения в еволюцията на човешкото Съзнание в резултат от многохилядолетния уникален експеримент на Земята. Затова Ние отчаяно търсехме поне някакъв начин да предотвратим унищожаването на човечеството. Но, за съжаление, в никоя от близките галактики не беше имало подобен опит.

Но на нас (и на вас) много ни провървя: в Акашовите хроники на една от далечните Галактики открихме Идея, която така и никога не беше била разработвана и затова още никъде не беше приллагана на практика. Но за нас това беше „спасителната сламка“. Както и сега, към пролетта на 1972 г., всичките 144 000 Космически раси, представляващи практически всички измерения на Пространство-Времето, пристигнаха на Земята, за да оценят настоящата ситуация и да направят своя избор относно по-нататъшната съдба на човечеството.

Около 80 000 от тези цивилизации, спазвайки политиката на ненамеса стигнаха до извода, че в това състояние на земното човечество вече нищо не може да му помогне. Те се върнаха обратно твърдо вярвайки, че да се принасят в жертва дори и най-малките елементи от еволюцията на Слънчевия Логос в името на спасяването на някакво недоразвито, при това крайно агресивно Колективно Съзнание на една малка планета, е просто неразумно.

Делегации от Плеядите, Сириус, Андромеда, Алдебаран и около сто други Раси, имащи всички технически възможности с помощта на Посланиците на Галактическия Комитет да въздействат на този процес, помолиха за разрешение за незначително забавяне на процеса на превръщането на Слънцето в пулсар, за да успеят да проведат най-уникалния по рода си експеримент, благодарение на който би било възможно да се опитат да спасят поне една малка част от хората.

И тъй като не ставаше дума за обикновена планета, а за  Междугалактическата Школа на Мистериите, каквато е Земята, то  исканото разрешение за радикален експеримент беше получено: взривът на вашия Логос беше по време изместен с няколко десетки години, за да можем Ние през този най-кратък в историята период  да повишим Колективното Съзнание на Земята до необходимото за Преображението ниво.

Още преди началото на лятото на 1972 г., на Земята всичко беше готово: към кристалната решетка на планетата от Сириус беше доставен и свързан с мембраната на Колективното Съзнание на Земята (на височина над 600 000 км от нейната повърхност) Пространствено-Енергиен Реактор, който започна да генерира мощни вибрации, превишаващи земното ниво с един обертон. Този Реактор е самосъзнателна същност изкуствено създадена на основата на въглеродна и силиконова форми на Живот.

Дължината на Реактора е около 30 км, а диаметърът – около 5 км. За земните средства за наблюдение той остава невидим, тъй като се намира във вибрационния обхват на по-високите обертонове на четвърто измерение. Екипът, обслужващ този изкуствен интелект, се състои от 350 сириусианци и плеядианци. Няма да навлизам в най-сложни технически подробности, ще кажа само, че основната подготвителна работа по изпълнението на Идеята, заимствана от Акашовите Хроники на далечната Галактика, засягаше работата с основните Чакри на Колективното Съзнание на Земята.

С наближаването на момента на предполагаемия взрив на вашата Звезда, участниците в експеримента бяха много притеснени, но всичко мина по най-добрия възможен начин: Галактическият Комитет взе необходимите мерки за предотвратяване на взрива и затова между 2 и 7 август 1972 г. имаше само много силна вълна от слънчева активност. Но ако Ние не бяхме провели подходящата профилактика на Пространството на Земята и нейната подготовка за това явление, то можеше да се окаже много разрушително за всички живи същества.

Профилактиката се заключаваше в следното: от кораба-майка на Сириус-А на Северния полюс на Земята, беше проециран мощен сегментиран лъч, който, с помощта на няколко спомагателни звездолета, беше разложен на три основни спектъра на червения, син и зелен диапазони и предаден на Южния полюс. След това сегментирания енерго-информационен лъч беше насочен към центъра на Земята, а после разсеян оттам по цялата планета, което повлия положително на нивото на Колективното Съзнание.

Мощното защитно поле, холографически създадено около цялата ви планета, на свой ред създаде и около всяко земно същество защитна холограма, а високите вибрации на Космическия Реактор допринесоха за мощен тласък за повишаване нивото на Съзнание на всеки човек. Благодарение на този експеримент беше в максимална степен засилена работата по синтеза около Земята на специална кристална решетка (вече трета поред) с вибрации идентични по честота на вибрациите на общоприетото ниво на Космическото Христово Съзнание.

Цялото Колективно Съзнание на вашата планета може да бъде разделено на пет основни нива, които са в пряка зависимост от броя на хромозомите в клетките на вашата ДНК. Първото ниво съответства на хромозомен набор 42+2 и е в хармонично взаимодействие с основния вибрационен обхват на Колективното Съзнание. В аурата на живото същество той образува сфера с радиус 50-70 cm.

Въпреки че второто ниво на Съзнанието е еволюционно по-високо, то е и по-опасно за човечеството, тъй като е по-откъснато от вибрациите на Колективното Съзнание. На това ниво не може да се намираш за много дълъг период, тъй като то е само преходно ниво между първото и третото. Вие вече достатъчно дълго се задържахте на вибрациите на това ниво и резултата са тези агресия и невъздържаност в чувствата и желанията, които са толкова характерни за сегашното Съзнание на повечето жители на Земята. Това ниво съответства на хромозомен набор 44+2 и в аурата на живото същество образува сфера с радиус 75-120 см.

И така, ако първата кристална решетка, синтезирана преди няколко хиляди години, беше ориентирана към нивото на Съзнание с хромозомен набор 42+2, а втората, следваща след нея, към хромозомен набор 44+2, то третата вече е разчетена за хромозомен набор 46+2. Вашите генетици вече знаят какво означава това. Вибрациите на това ниво на Христовото Съзнание образуват около астралното тяло на човека енергийно-информационна сфера с диаметър от 4 до 6 метра, която може многократно да се проявява във всяка точка на космическото Пространство.

На това ниво човек придобива истинско безсмъртие, което позволява при никакви обстоятелства да не губи памет и съзнателност при преходите от ниво на ниво. След 1972 г. в телата на особено развитите хора на Земята започнаха да се внедряват  Съзнания от високо развитите цивилизации на Сириус и Плеядите, формиращи в полевите структури на заеманите от тях тела кристалните решетки на четвъртото и петото нива на Съзнание. Подобна симбиоза дава уникална възможност на Съзнанията, изначално формирали физическите тела на такива хора, още по време на Живота си да направят квантов скок и значително да повишат нивото на собственото си Съзнание.

Можем да кажем, че за тях Преображението вече е завършено. Но четвъртото ниво е също временно, тоест преходно, състояние на Съзнанието между Христовото и Божественото. Четвъртото ниво на Съзнанието съответства на хромозомен набор 48+2 и образува около човешкия астросом енергийно-информационна сфера с диаметър от 7 до 15 метра. Съществата от петото ниво имат в своята ДНК хромозомен набор равен на 50+2. На нивото на четвърто измерение астралното им тяло е заобиколено от сфера, чийто диаметър достига 30 метра или повече.

Всеки вид живи същества, живеещи независимо къде на Земята, има в своята полева структура (т.е. аура) една от тези свързани с планетарната кристални решетки. Пространствено първите две решетки минават на нива от 20-30 метра под земята до 100 км над нейната повърхност. Най-високото ниво на третата решетка се намира над Земята на надморска височина 500-600 хиляди километра. Предварително, използвайки свещените точки на цялата Земя, беше активирана нейната геомантия и през центъра на физическото тяло на планетата беше пробит проходен отвор, съвпадащ с хода на невидимата ос на Яйцето на Съзнанието.

Този проход е образуван в честотите на четвъртото измерение, а на физическия План  е привързан, от една страна, към върха на главната пирамида в Египет, а от противоположната страна – към свещеното място на остров Мииреа, близо до Таити. Над земната повърхност двата края на тази невидима ос образуват високочестотни спираловидни енергийни фунии свързани с всички нива на кристалната решетка на Христовото съзнание.

Но самото вибрационно ниво на Христовото Съзнание също има в себе си различни вътрешни диапазони. Например за четвъртото измерение, за което Ние сега интензивно ви подготвяме, нивата на Христовото Съзнание съответстват на 10-ия, 11-ия и 12-ия обертонове, към които обикновено Колективното Съзнание еволюира много дълго време.

На долните обертонове пребивават Съзнанията на хората по време на сън и след така наречената смърт, както и всичко, което човечеството е натворило за целия период на своето съществуване: мисъл-формите, астроформите, многобройните холограми от народните епоси, Колективните Съзнания на флората и фауната на Земята, всевъзможните елементали – феите и духовете, както и съществата от паралелните Светове и от Анти-Световете.

Цялото това изобилие от безотговорни обитатели на земното пространство се натрупва в долните слоеве на Астрала и няма възможност да проникне по-високо – да достигне до 10-ия обертон, към който Земята сега се е устремила. Христовото Съзнание започва едва от вибрационните диапазони на десетия обертон. До 1972 г. само отделни Съзнания на хората достигаха това ниво чрез натрупване на Опит в много Животи, но сега Колективното Съзнание на планетата еволюира толкова бързо, че геометрията на кристалната решетка, окръжаваща Земята, се изменя буквално пред очите ни, като се попълва с все повече и повече нови Съзнания достигнали нивото на Христос.

Сега Ние можем да кажем, че работите по преустройството на Пространството на вашата планета са напълно завършени. Също такива кристални решетки – сега вече индивидуално!    ще трябва да синтезира в своята полева структура всеки човек, защото това е главното условие за прехода на всеки индивид на следващото ниво на Съзнанието – Христовото Съзнание.

След това всички събития в земните Акашовите хроники бяха препрограмирани по такъв начин, че всички разумни същества, обитаващи на вашата планета, да започнат да еволюират много бързо. И както показаха 25-те години, които изминаха от началото на експеримента, точно това се и случва на Земята.

Но при това трябва да се има предвид, че всеки път, когато планетата влиза в това ново свое качество – Христовото Съзнание, само малцина са способни напълно да осъзнават тази нова реалност и това, като правило, са хората с въплътени в тях Съзнания на Нашите Братя и Сестри.

Съзнанието на основната маса хора  започва  рязко да се спуска още по-ниско, в очакване Светлината и енергията на тези малцина да извадят останалото човечество на ново ниво. Ето защо е толкова важна и трудна  задачата възложена на Христовите Пратеници.

Абсолютно всички Съзнания, въплътени на Земята от висшите цивилизации на Космоса, бяха приведени в динамика от Сириус, Плеядите, Андромеда, Венера и др., които дотогава не бяха особено активни и очакваха специален сигнал, за да се задействат. Те започнаха да носят на хората на Земята знанията за техния истински произход и предназначение, знанията, които още от самото начало, още по времето на тяхното създаване, са заложени в тях.

За съжаление, беше невъзможно да се предотврати предприемането на подобни стъпки и от технократските и рационални цивилизации на Антисвета, които също имат огромен брой въплътени в хората свои Съзнания. Но както и да е, цялата ситуация на Земята беше, и е, под пълния контрол на Йерархията на Светлите Сили и на нас ни остава само да чакаме само определения за Преображението срок и резултатите от него.

Вие, земляни, заети със собствените си текущи проблеми, нищо дори не подозирахте, въпреки че бяхте само на косъм от своята смърт. Благодарение на описаните по-горе мерки, от 1972 г. насам човечеството започна да напредва в своята Еволюция по съвсем нов път.

Всички Акашови хроники бяха прекодирани отново и затова всички пророчества, получени и предадени на хората по-рано преди 1972 г., вече нямат информационна основа. Но ние от своя страна удесеторихме своите усилия да дадем на човечеството възможно най-много подробна и достоверна информация за предстоящите през следващите години събития. Тази информация преминава към хората чрез хиляди канали за връзка – такива като нашия Брат Орис, във всички страни на вашия свят.

Разбира се, все още далеч не всички са отови да приемат такава зашеметяваща информация за предстоящите преобразувания на Земята, които – по тяхно мнение, много силно ще подкопаят обичайния ход на техния живот, ще нарушат техния покой, уют, комфорт и благоденствие.

Но дори ако от цялото човечество Ние успеем да подготвим за Преображението поне 20-25% от хората, това вече ще е победа, защото за останалата част от Съзнанията, които не успеят да разменят илюзиите на плътния Свят с вечния духовен полет, вече е избрана планета с близки до земните условия на въплъщения в триизмерно измерение.

Според Нашите наблюдения експериментът преминава толкова успешно, че сега вече около 1-1,5 милиарда човека са готови да достигнат следващото ниво на съществуване. Можете да бъдете сравнени с новородени, които вместо заложените девет месеца са постигнали необходимото развитие само за един час.

При все това, Кармата на човечеството е толкова тежка, че за огромната част от хората този Преход ще трябва задължително да бъде съчетан с предварителна загуба на физическото тяло и последваща специална профилактика на астралното тяло. Искам да кажа предварително, че тази процедура не е свързана с никакви болеви синдроми и ще бъде много по-приятна и полезна от лечението във вашите земни санаториуми.

Затова не се надъхвайте предварително със страх и очакване на болка. Вашите полеви структури, които наричате „Души”, по време на катаклизмите и другите природни бедствия свързани със загубата на физическите обвивки, веднага ще ги напускат, попадайки под  попечителството на вашите истински, духовни Баща и Майка, които ще се грижат за всичко по-нататък във вашата Съдба. Същевременно ще се спазва стриктно Закона за свободата на избора, който е свещен за нашата Вселена.

Нека и тези, които умират сега, не се безпокоят за това, че не са успели да се преобразят. Работата е там, че това е чисто вътрешен процес, който няма нищо общо с физическото тяло на човека. Трябва да се безпокоите за това как КАЧЕСТВЕНО ДА ПРОМЕНЕТЕ ЖИВОТА СИ ТАКА,  ЧЕ КЪМ МОМЕНТА НА НАПУСКАНЕТО НА ФИЗИЧЕСКОТО ТЯЛО ДА ДОСТИГНЕТЕ НЕОБХОДИМОТО НИВО НА СЪЗНАНИЕТО.

С тази цел нашият Брат Орис беше изпратен на Земята, за да не остане във вас нито един въпрос относно вашата по-нататъшната посмъртна участ. Побързайте да се възползвате от Знанието, което Ние ви разкриваме.

Огромен брой Съзнания от много по-високи от земните аспекти на Живота сега се устремиха да помагат на хората, за да преживеят заедно с вас това уникално събитие. Някои дойдоха на Земята, като се родиха като хора, докато други, по взаимно съгласие с вече въплътени, но по-слабо развити Съзнания, се вселиха във вече готови тела. Предварителните изводи показват, че експеримента е невероятно успешен и има всички основания да се предполага, че много скоро човешките Съзнания ще се окажат не само на нивата на висшите обертонове на четвъртото измерение, но и много по-високо.

Преди самата смяната на полюсите на хората за дълги три дни и половина им предстои да преминат през период на падане на магнитното поле на Земята. В това време особена мощ и могъщество придобиват деструктивните, разрушителни сили на мрака, които винаги се опитват да се възползват от това временно предимство. Тази ситуация през последните 5 милиона години се повтаря всеки път с точността на часовников механизъм.

Сега, когато разрушителните сили влязоха в противодействие с конструктивните сили – а този стремеж към противоборство лежи в самата природа на силите, които вие наричате „зли“, те вече не могат да победят Светлината, както това ставаше през последните хиляди години, а, напротив, те само допринасят за пробуждането на по-високи вибрации в полевите структури на хората и вие с всеки ден ставате все по-устремени към Светлината. На Нас ни остава само да чакаме кога в този процес ще настъпи момента на критичната маса.

Когато се достигне такова ниво на Колективно Съзнание, в действие автоматично ще бъде пуснат еволюционния механизъм на вашия Слънчев Логос, активирането на който ще доведе до изместване на полюсите на Земята. Като правило едновременно с изместването на полюсите става изместване и на Съзнанието. Няколко часа преди момента на изместването, третото и четвъртото измерение сякаш взаимно се проникват и в земната атмосфера ще се появят глобални визуални феномени.

От това ще се опитат да се възползват  въплътените във физически тела на хора Съзнания от технократските цивилизации на Антисвета, така че точно преди момента на разделянето на полевата енергоструктура  и протеиновото тяло, Съзнанието на човека да бъде очаровано и възхитено от могъществото на деструктивните сили в лицето на персонифицирания Антихрист и след смъртта на индивида, свободния му избор да бъде отклонен към симпатии спрямо тези сили.

Това означава, че такова Съзнание няма да може да се укрепи в кристалната решетка на Христовото Съзнание и за хиляда земни години ще бъде изпратено на друга планета с триизмерно измерение, където отново ще стане напълно зависимо от силите на Антисвета.

В самия момент на смяната на полюсите ще стане това, което от вас се нарича „Второто пришествие на Христос на Земята“: трето и четвърто измерение ще се съединят и всички, които са достигнали нивото на Христовото Съзнание, ще видят слизането на огромен брой висши космически същества на Земята: Началства, Сили, Власти, Архангели, Ангели и други същества, придружаващи Този, който някога е бил един от вас и Който никога не ви е напускал. Той е Този Космически Христос – Въплъщението на Аспекта на Любовта на Първотвореца към цялото свое Творение.

В слизането Му ще го придружават Въплъщенията на Висшия Аспект на Материята и Духа и свидетели на тази процесия ще бъдат 144 000-те представители на космическите цивилизации на нашата Вселена преминали през земни превъплъщения и допринесли за превръщането на този Заключителен акт на Преображението в Реалност. 

[Ако оцените важността на горното, покажете го на още хора, дайте им адреса на този сайт, за да могат да се възползват от информацията в него. Това е единственият начин тя да се разпространи възможно най-бързо – трябва да се обединим и да си помогнем сами. Бeл.прев.]

                                                                                                                                                   www.iskri.net/zefiraСъздадено: 26/06/2020 : 21:22
Обновено : 27/06/2020 : 23:11
Категория : Орис
Страницата е посетена 62 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^