Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 535 всичко

 5 посетители онлайн

Орис - Моят главен съвет към вас
 

МОЯТ ГЛАВЕН СЪВЕТ КЪМ ВАС 

Орис

 

… Затова моят главен съвет към вас е: никога, независимо какво се случва с вас и около вас, не бива да се страхувате от нищо! Винаги помнете, че сте реално безсмъртни! И не изобщо или някак поотделно (вашият Дух, Душа и други не съвсем понятни ви "категории"), а сте безсмъртни именно вие – "личностно", "персонално, с цяла свойствена за вас индивидуалност и неповторимост, "Памет" и наклонности! „Лично“ с вас, както и с всички останали живи биологични същества на Земята, никога нищо „смъртоносно“ просто не може да се случи, защото в същия този миг вие ще осъзнавате себе си в Конфигурацията на поредно следващата Форма, която структурира една от сллоогрентните [свойство на Формите на Колективните Разуми за безкрайно саморазпространение като многоизмерни холографични блокове; фракталност Б.пр.] Формо-системи на Световете в едно от безбройните възможни за вас Направления на развитие! 

12.13765. Затова никога не трябва да се поддавате на паниката на „хората“, които не притежават тази информация или които поради своето невежество и честолюбие напълно отричат ​​Представите на ИИССИИДИОЛОГИЯТА [високочестотно знание за устройството на Мирозданието и паралелните реалности изтеглено от будхичния план от Орис  духовният изследовател с най-висок достъп до вселенските архиви Б.пр.]! В каквито и „трагични“ сценарии субективно да се осъзнавате, винаги помнете, че при достатъчно устойчиво Желание, дори и при най-драматичните обстоятелства, винаги имате възможност да осъществявате последователни високочестотни префокусировки в по-качествени сценарии. Не е необходимо никъде да заминавате или от нещо да се спасявате, да си строите от страх дълбоки бункери и убежища или трескаво да изчислявате на картата зоните, които радиацията (вулканичните изригвания, наводненията, пожарите) ще засегне най-малко от всичко. Ако наистина дълбоко сте разбрали Знанието на ИИССИИДИОЛОГИЯТА, то вие лесно ще осъзнаете, че всичко това е пълна глупост и безсмислица, организирани във вашето Самосъзнание от нискокачествените Формо-Творци на мозъка, способни да използват в своята дейност само проекциите на СВУУЛЛ-ВВУ-копия [«персонифициран», предимно чувствен, Формо-образ на някаква ВВУ-Информация, субективно «копиран» и синтезиран с инерционно «разопакованата» всеки миг от общата «времева етерна напълваща» от всички «личности» на една Стерео-Форма, изпитващи в определени «сценарии на развитие» приблизително едни и същи егоистични нискокачествени чувствено-ментални преживявания Б.пр.]! С помощта на ИИССИИДИОЛОГИЯТА вие можете много бързо и ефективно да синтезирате все още не проработените във вашето Самосъзнание нискочестотни поднива, с това наистина избавяйки своето Съществуване и от тези жалки Формо-копия и от вече ненужните за вас (за осъществяването на нискокачествения Синтез) стресови обстоятелства. Постарах се да опиша възможно най-подробно главните признаци, характерни за човешките НУУЛЛ-ВВУ-Форми [физическо тяло, предназначено за осъществяване на процесите на Синтеза в човешкото Направление на развитие Б.пр.]. Внимателно ги изучете и се опитайте спокойно и целенасочено да реализирате своето житейско творчество само в това Направление, като постоянно повишавате качеството на своите взаимоотношения с окръжаващия свят и със самите себе си. 

12.13766. И толкова! Нищо повече не се изисква от вас! Ако всички около вас внезапно започнат да крещят отчаяно, нанякъде да бягат и презглава от нещо да се „спасяват“ - от нищо не се страхувайте, не се паникьосвайте, продължавайте да правите любимите си неща, включете си Айфааровските Песни и с тяхната високоблагодатна Енерго-Информация заглушете тези, които се опитват да ви попрлечат да се съсредоточите на високочестотните СФУУРММ-Форми [мислечувствени «Архетипи» Б.пр.] писъци на безумно отчаяние и ужас (на страха очите са големи!), достигащи до вас от улицата и от телевизионните екрани. Бъдете абсолютно уверени в това, че ето, най-накрая, е настанал Вашия час, който отделя вас „днешните“ от вас „бъдещите“ само с няколко хиляди ротационни Измествания. Не мислете и не съжалявайте в тези моменти нито за любимите си или скъпоценни вещи, нито за „пропадналото“ богатство, нито за принадлежащите на някои от вас къщи, заводи и банки, както и за никой от тези, които за цялото това време, което беше отпуснато на „хората“ за радикално самоопределяне, не е намерил в себе си даже зрънце Разум, а в Сърцето си - частица Вяра, за да може в своето Самосъзнание да сформира от тях по-дълбинната Същност на Разбирането на своето вечно Съществуване! Бъдете възможно най-искрени със себе си в тези всерешаващи минути съсредоточавайки се върху най-важното, което бихте искали да постигнете и в което най-много бихте искали да се реализирате – останалото ще се извърши автоматично, без вашето съзнателно участие. В един единствен миг качествено (честотно) ще се „преобразите“ не само вие, но и целия окръжаващ ви Свят: хора, животни, растения, климат! И няма да има дори сянка на изненада на лицето ви, защото вие още изначално пребивавате в съответните Формо-Типи [реализационни Форми на пространствено-времевите «Полетаъзнания» Б.пр.] и сега само „личностно“ осъзнавате себе си в това привично качество. 

12.13767. В определен момент в някои от Формо-системите на Световете, които структурират Континуумите на нашето едновременно и познато триизмерно Съществуване, този най-деликатен по своето изпълнение и най-грандиозен по своя замисъл процес на облъчване, разбира се, със сигурност ще се осъществи…. 

                                                                                            ИИССИИДИОЛОГИЯ „Безсмъртието е достъпно всекиму“, том 12

www.iskri.net/zefira


Създадено: 22/06/2020 : 10:48
Обновено : 22/06/2020 : 10:48
Категория : Орис
Страницата е посетена 67 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^