Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 252 всичко

 7 посетители онлайн

Орис - Всяка болка и нещастие
 

 

Всяка болка и нещастие

Орис

 

11.12833 Всяка болка, всяко нещастие, всяко бедствие – като се започне от вашето здраве и кариера и се стигне до разрушителните пожари, наводнения, цунами и земетресения, е резултат от неправилните избрани от вас СФУУРММ-Форми; това не е грешка на «жестокия» и «коварен» Бог, а грешка във вашето собствено мислене, която се заключава не в това, че вие самите сте избрали да бъдете част от именно такива бедствия, а в това, че вие все още сте способни да оценявате ставащото само като «лошо», «чудовищно», «бездушно» и «несправедливо». Всичко – «лично» за вас! – стои именно по такъв начин само затова, защото точно по този начин вие самите всичко, имащо поне някакво отношение към вас, категорично възприемате, оценявате и определяте!!!

11.12834 Най-дълбоката Истина, която всеки от вас трябва да се опита да Разбере и осъзнае е това, че никой от вас, даже в най-«трагичните и драматични» обстоятелства във вашия Живот, не се явява ничия жертва или роб на обстоятелствата, нито натикан в ъгъла бездомник, нито бездушен злодей. От нито един от вашите, или от чиито и да било други избори, няма последствия под формата на жертви, колкото и правдоподобно да звучи за вас убеждението в обратното! Също така и самите вие, в най-трудните от вашите жизненни сблъсъци, не се явявате жертва на нечий «погрешен» избор, защото нито миг от вашия «индивидуален» Живот не е организиран случайно, а изцяло се базира само на вашите собствени решения! Ах, ама вие не сте знаели, че със своите егоистични действия някому сериозно ще навредите?! Вие сте мислели, че, в противния случай, някой ще навреди на вас! Но какво гласи Закона? Пак ще повторя: каквито Енергии самите вие генерирате «сега», такива Енергии ще структурират и «бъдещите» обстоятелства на вашия собствен Живот. Генерирайки преживяването на извършената от вас преднамерена вреда на някого (каквито и самооправдателни мотивации да изтъквате!), с това вие автоматически сте включили «брояча», който в обратен режим отмерва времето оставащо до момента на изпълнението на вашата собствена присъда.

11.12835 С определени Мисли, Чувства, Действия, така или иначе демонстриращи вашето истинско непозитивно отношение към нещо или към някого, вие дълго и последователно сами сте формирали във всяка «скррууллерртна система» и в своя «ротационен Цикъл» именно тези обстоятелства, които сега сте принудени да преживявате. Не винете никого – самите вие (макар и неосъзнато!) сте избрали именно това, което – както преди, продължавате да обвинявате и ненавиждате, да се боите и да избягвате. Все някога трябва да започнете да носите отговорност за всичко, което някога е било «разопаковано-разгънато» и «сгънато» във вашето Самосъзнаниекакто за «доброто», така и за «лошото». Направете гопоемете, най-после, на себе си осъзнато и без да хитрувате, персонална отговорност за това, което е създадено с всеобщите усилия – вашите и общочовешките – и вие по съществен начин ще поправите своите дела. Само ако знаехте до какви най-големи постижения и до какви най-дълбоки падения са способни да ви доведат вашия ум, вашите Мисли и Чувства, щяхте по-внимателно да прибягвате да тези чудодейни Сили!

                               ИИССИИДИ, „Безсмъртието е достъпно всекиму“, том 11

www.iskri.net/zefiraСъздадено: 01/06/2020 : 11:37
Обновено : 01/06/2020 : 11:37
Категория : Орис
Страницата е посетена 62 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^