Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 250 всичко

 7 посетители онлайн

Орис - Единственият начин
 

Единственият начин 

Орис

 

11.12828 Така, чрез своето субективно отношение към някое от проявленията на колективния (общочовешки) Опит, вие избирате точно този Времеви Поток, чрез динамиката на който ще можете да се опитате да постигнете своите Цели и вашата индивидуална Еволюция. Единствен начин за префокусировите в по-висококачествени Направления на развитие на «колективното Съзнание на човечестото» се явява изменението на своето остро негативно и осъждащо отношение към всякакви «опасни» или сложни жизнени ситуации (даже към такива факти като наличието на огромно количество гладуващи деца на всички континенти на планетата, ширещото се насилие и несправедливости, всякакви глобални или регионални стихийни, икономически, политически и други бедствия). 

11.12829 Но, за да достигнете до толкова дълбоко Разбиране на истинските Причини за АБСОЛЮТНО ВСИЧКО, което става във вашия Живот и да не се плъзнете надолу, да не се спуснете до проявяване на обикновено бездушие и цинизъм, трябва да притежавате Универсално Знание, което би ви помогнало да не си измисляте някакви «умопотресаващи» концепции и «универсални» мотивации «за всички случаи в Живота», а би ви позволило самите вие да се научите как да виждате самата Същност на ставащото – не просто виждайки при това потенциалната полезност на всяка ситуация, обстоятелства и събития (включително и «най-негативните»), но и аргументирано обяснявайки защо във всеки конкретен случай друг изход просто не би могло да има. Именно ИИССИИДИОЛОГИЯТА е едно от тези високочестотни Знания на настъпващата епоха, което – потенциално погълнало в себе си целия синтезиран Опит на по-примитивните Нива на Съществуването, открива за «днешното човечество» невъобразимо по-обширни възможности и перспективи за «бъдещи» творчески реализации като високоразвита Космическа Цивилизация, съумяла в края на краищата да отърси себе си от тежките вериги на предишните стрехове, невежество и предубеждения и по естествен начин да се влее (а не да завоюва!) в единното Космическо Семейство на също такива, както и на още по-развити Цивилизации. 

11.12830 За да не изпадате в самозаблуждения и да не жънете тежките плодове на собственото си невежество, опитайте се поне, като за начало, за никого и нищо да не съдите с негативен и още повече – с агресивен оттенък, опитайте се никого да не обвинявате в нещо, колкото и чудовищно и безчовечно да ви изглежда от някого извършеното престъпление, защото на вас не ви е дадено да знаете истинската Причина за ставащото и вие не знаете необходимо звено в какви от изначалните «сценарии» то се явява и до какви именно последствия то трябва да доведе всеки (в буквалния смисъл на думата!) участник в едно или друго събитие. Вие сте способни да виждате само това, което с очите си виждате, макар че в действителност всичко, във всеки отделен случай, стои съвсем не така, както вие си представяте това. За всяко обстоятелство винаги има безбройно множество непостижими за вашето Разбиране и Възприемане Причини, енергоинформационните взаимвръзки на които «отиват» в невидимите от вас «векове» и даже «хилядолетия». Затова, доколкото вие в нито един случай не можете да бъдете обективни, постарайте се поне да намалите негативните последствия от вашите собствени предварителни представи и субективност.

11.12831 Закона, безусловното изпълнение на който ви предлагам, е прост и обективен: каквито Енергии самите вие генерирате «сега», такива Енергии ще структурират и «бъдещите» обстоятелства на вашия собствен Живот. Това е, нищо повече да се измисля и добавя към това не е нужно! Всичко това или всички тези, които сега обвинявате и осъждате, някога (или сами, или чрез трети лица) ще обвинят и осъдят вас, инициирайки към проявление във вашия «ротационен Цикъл» крайно нехармонични ситуации! Доколкото никой от вас «лично» просто не е в състояние да измени някакви външни събития, явяващи се резултат от колективното творчество на множество «хора», то трябва да се постараете да измените своя вътрешен Опит и да се научите да мислите по-мащабно и перспективно по отношение на това, истинската Същност на което вие все още не разбирате. Направете го!  А пък Разбирането на случилото се ще дойде при вас по-късно, заедно с придобития Опит – именно Това е и Главния Механизъм за по-качествените префокусировки.
                                            ИИССИИДИОЛОГИЯ, "Безсмъртието е достъпно всекиму", том 11

                                                                                                                                                       www.iskri.net/zefira


Създадено: 01/06/2020 : 01:23
Обновено : 10/06/2020 : 02:26
Категория : Орис
Страницата е посетена 68 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^