Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 248 всичко

 7 посетители онлайн

Орис - За смяната на полюсите
 

За смяната на полюсите

Орис

 

Във връзка със зачестилите съобщения за промяната на магнитното поле на Земята, изместването на полюсите и възможността за тяхната смяна, се тиражират всевъзможни мнения и предположения. Желателно е да знаем истината, за да не се поддаваме на всевъзможни манипулации и дезинформация. П онастоящем духовният изследовател с най-високо ниво на достъп до вселенските бази данни е Орис. Следва част от интервю с него, където той внася яснота по въпросаБ.пр.  

 

Говори се за края на света. Кажете ни нещо по този въпрос.

 

Краят на кой свят?

 

На Земята.

 

Ако под това подразбирате свят и говорим за край на нашия свят,…

 

На Земята

 

Пак ви казвам – Земята се състои от множество пространства – от физическо, астрално, ментално и т.н. други пространства. Затова, ако говорим за край на Земята, то тогава все едно да се говори, че планетата Земя като такава изобщо ще престане да съществува – и на физическо и на астрално и на ментално. Това на даденото ѝ ниво на развитие е невъзможно, защото тя е много млада планета. Става дума за край на физическия свят. Какво означава това? Че в резултат на квантовия скок, когато стане изместването на полюсите, това би станало моментално и ако след това не стане разширяване на слънцето, то хората не биха го и забелязали. Мислят си – полюсите са се обърнали, значи всичко трябва да се преобърне.

 

Какво ще стане?

 

Оста на Земята ще се измести, но поради това, че силите на гравитация ще си останат, ние може даже да не забележим кога ще стане това събитие, защото за някои ние сега се намираме надолу с главата – по отношение към нещо – по отношение на северния или южния полюс.

 

Но самите ние ще забележим ли? Ще го усетим ли?

 

Чакайте. Дайте по ред. Времето много ще се удължи. То сега многократно се уплътни в сравнение с преди 50 години, - между това как хората са отбелязвали събитията, тоест в сравнение с линейното време на 1898 година и сега, има много голяма разлика. Сега минават 10 години – хоп – няма ги. Горбачов неотдавна казваше – „дайте ми 10 години и всичко ще се измени”, перестройка и т.н. Измина значително повече – може би 13 години.   Какво по принцип се промени – много неща се промениха. Но просто изглежда, че това беше съвсем скоро. Като че ли вчера ставаше всичко това. Преди това всичко беше значително по-забавено. Та ето – преди самата смяна на полюсите, времето много силно ще се удължи. И ще изглежда, че събитията са станали толкова отдалечено едно от друго – ще изглежда, по време ще е минал само един час, а ще изглежда като 10 години. Това ще стане в навечерието на тази смяна – в навечерието на квантовия скок.

 

Тогава защо казвате, че ни остава много малко време? Аз си мислех, че времето все повече ще се ускорява.

 

В най-последните дни, когато вече напълно ще бъде подготвена базата за пълното изместване на физическото и астралното пространство, на физическата сфера и астралната, когато астралната сфера ще погълне физическата, тоест, ще я поеме в себе си и ще се състои такъв феномен. В това време ще се проявят най-тъмните сили, най-лошите емоции, тоест хората, които останат към този момент, ще имат най-сериозните изпитания. Това трябва да бъдат най-устойчивите, които по принцип, в сравнение с останалите, които са умрели, значително ги превишават по нивото си на съзнание. Те разбират много от това, което не са разбирали онези, които са умрели – например хората, които сега умират, без да са стигнали до някакво високо ниво. Щом са доживели, щом са успели да се справят с енергиите, те вече са могли да се справят с множество съблазни, могли са да доживеят до това време и именно тук ги очаква най-сериозното изпитание, а именно – под егидата на доброто, на хубавото, злото ще започне да разгръща своите илюзии. И пак – злото. Това си е чист изпит. Тоест ти можеш да му отговаряш по адекватен начин – от теб се очаква лошо и ти правиш лошо, или да отговориш неадекватно – от теб изискват лошо, а ти, разбирайки това,  тоест ставащото, действаш от своето, така да се каже – духовно ниво.

 

Как да отличим това зло. Очевидно то ще се яви в бели одежди?

 

Естествено. Злото винаги се пременя в бели одежди. Ако видите зло, което е черно, което е явно, то това вече не е зло - това е просто проявление на антисвета – демонстрация на антисвета. А истинското зло винаги се опитва да се замаскира по някакъв начин и – ето сега вървят мисълформи от страна на някои телевизионни зрители – през пространството и времето – някои ще виждат зло и в мен. Да речем църковните дейци, тези, които са фанатично предани; аз не възприемам хора, които казват: „православните християни ще се спасят – всички останали са бесове, демони, дяволи, нечисти и с тях даже не трябва да се разговаря”. Същото се отнася и за нещата, които казват католиците и другите. Вярвам в човека, който казва: „момчета, не е важно каква е религията ти – важно е колко светлина има в теб и доколко ти си готов да споделиш тази духовна светлина, която е в теб. Дали си будист, кришнар или друг, ако в теб има потребност да отдадеш тази светлина на другите, ти няма да гледаш какъв е този човек и да казваш: „Я покажи как Иисус на твоето разпятие си държи краката – кръстосани или направо? Ах – кръстосани – ами че ти си католик! Аз с теб изобщо няма какво да разговарям”.

Тоест фанатизмът е най-страшното зло – най-тъмната тъмнина, която може да има, защото маскирайки се под добро – „та това е християнин” (сега аз говоря за християните, защото аз самият се намирам под егидата на християнския егрегор)  - защото „това е християнин, ходи на църква, изповядва се” - и изобщо не мисли за това, че именно неговото отношение към ближните му (което е такова само заради това, че те са от друга вяра), го изважда от руслото на духовния човек.

 

Сега телевизионните зрители седят, гледат ви и си мислят: та самият вие, господин Орис, сте фанатик!

 

Фанатик на Светлината – да. Аз фанатично вярвам в това, че във всеки от вас, седящите сега и наблюдаващи този разговор, това предаване, във всеки от вас има светлина. Само че не всеки от вас вижда това. Аз обичам всеки от вас заради това, че във вас има светлина и искам да ви покажа, че ако погледнете в себе си, погледнете – та ние сме еднакви. Аз съм православен, а вие – да речем, кришнар. Но ние сме еднакви – във вас има толкова светлина и в мен има толкова. За какво да спорим – какви крака, кръстосани или не. Та това, извинете, е идиотизъм да се говори, че това е правилно, а това – неправилно, че краката трябва да бъдат кръстосани и да се спори за това на сериозно ниво. И те спорят на глобално ниво – решават от стотици години тези въпроси. За какво мислят?

 

Кажете, как може да се спаси човечеството?

 

Само с любов.  Само с любов един към друг, с любов към ближния, но не сексуална любов, а с любов-притегляне. Ти трябва да виждаш във всекиго светлината. Светлината е любов. Христос е светлина. Христос – това е любов, но освен любов това е и мъдрост. Затова сега трябва да се стремим не към разединяване, не към това, че „само тази религия и истина запазва, а останалите са лъжци – само ние”; а другите също говорят така на своите – разбирате ли? Ами всички те действат за тъмните сили, за дявола, за Сатана, за всичко лошо и деструктивно, което е заинтересовано от това човечеството в колкото може по-голяма степен да понижи своето съзнание и доколкото те не могат да изменят този процес – квантовия скок, се стараят да направят така, че колкото може повече хора да се преместят от тази планета на друга планета и да бъдат точно така подвластни на тях – на тези сили, на силите на черния конус на тъмнината.

www.iskri.net/zefira
Създадено: 30/05/2020 : 16:27
Обновено : 10/06/2020 : 02:26
Категория : Орис
Страницата е посетена 64 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^