Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 242 всичко

 5 посетители онлайн

Орис - Придобиване на способности
 

Придобиване на способности

Орис

 

14.16540. Не се увличайте от краткосрочните и съмнителни обещания [че ще ви научат как да придобиете специални и екстрасензорни способности Б.пр.] на тясно специфичните Формо-Творци на Прото-формите [животинските форми Б.пр.], участващи в процесите на Синтез на вашето Самосъзнание, а насочете своите Интереси в ллууввумическо [човешко Б.пр.] Направление на развитие - тогава вие сами ще се изненадате колко бързо и естествено (само поради приоритетността на Това Направление в дифузгентната [преходната Б.пр.] ЛЛУУ-ВВУ-динамика!) можете да придобиете свойства и способности, които сега ви се струват „чудотворни“ и „недостижими“. Когато подобрите качеството на мислите и чувствата си и в реализациите на живота си устойчиво „се отстраните“ от инфрачервената част на спектъра, която структурира сллоогрентната синтетична динамика на общата конфигурация на вашата ЛЛУУВВУ-Форма [човешка форма Б.пр.], то и загубите на Енергия за вашето съществуване ще бъдат много по-малко, тъй като оперирането с Енерго-Информацията от по-високочестотните Нива осигурява на вашия организъм голям енергиен потенциал. 

14.16541. Когато Формо-Творците на ДНК започнат устойчиво да модулират в „геометрията“ на Пространство-Времето само динамиката на високочестотните излъчвания, тогава автоматически (резонационно) ще се изменят и настоящите условия за проявление на Конфигурациите на Формите на Самосъзнание фокусирани от Вас (а по-точно, на колективното Подсъзнание): по-висококачествените „човешки“ Континууми са структурирани от други температурни, барични и радиационни режими на Съществуване, които в много по-голяма степен допринасят за по-нататъшното развитие в ллууввумическо Направление от всичко, което окръжава вашите биологични тела сега. Няма да станете по-студенокръвни – просто кръвната плазма ще придобие различен състав, структурата на клетката ще се промени и динамиката на ДНК на Формо-Творците стабилно ще се „препроецира“ в следващата двойка хромозомни „спирали“. Ще бъдат разкрити, значително разширени и задълбочени не само вашите възможности за творческа реализация, но и свойствата на пространство-времето, което ви заобикаля, защото Конфигурациите на фокусираните от Вас Форми са със същата „Геометрия на Пространство-Времето“: каквито сте самите вие – такъв е и окръжаващия ви Свят.

14.16542. А „вие самите“ сте такива, каквито си се представяте. И Светът, и „хората” също са такива, каквито си ги представяте, как се чувствате към тях, какво мислите за тях, каквито отношения изграждате с тях. Ако във вашите отношения с тях и със самите себе си има по-малко от всички възможни тензори [неприемания Б.пр.], негативни или егоистични „измислици“, а по-дълбоко Разбиране на еволюционната Същност на действията осъществявани от тях по отношение на вас или към някой друг, то те скоро ще започнат да се отнасят към вас с по-голямо Разбиране и уважение.

Ииссиидиология „Безсмъртието е достъпно всекиму“, том 11

www.iskri.net/zefiraСъздадено: 25/05/2020 : 16:12
Обновено : 10/06/2020 : 02:26
Категория : Орис
Страницата е посетена 68 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^