Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 691 всичко

 4 посетители онлайн

Орис - Какъвто глас слушате
 

КАКЪВТО ГЛАС НАЙ-ЧЕСТО СЛУШАТЕ – ТАКЪВ СТАВАТЕ 

Орис
 

11.12062. какъвто глас вие най-често слушате и на какъвто глас  най-често се доверявате, това самите вие постепенно  ставате, доколкото УУ-ВВУ-копията на различните поднива могат да се реализират само чрез определени диапазони на звучене: вдъхновеният, въодушевяващ за възвишени състояния и високотворчески пориви глас, притежава свои параметри; командният и забраняващ глас – свои; настойчиво измамният и неискрен – свои; сексуално възбуждащият – свои; свадливият и агресивен – свои и т.н.. Всяко ваше ново переживяване, всяка дълбоко осъзната от вас Мисъл внасят свои собствени изменения в звученето на вашия глас. И затова факта на нечие поредно «падение» в низшите Нива на Самосъзнанието може най-бързо да се проследи по тези фини изменения, които могат да бъдат внимателно скривани външно, но толкова лесно се откриват в неговия глас. Колкото «хора», толкова и индивидуални творчески оттенъка се реализират чрез техните гласове и психичното ехо от всеки от тези гласове завинаги запълва със себе си цялата Вселена. 

11.12063. За никого от вас не е тайна, че гласа на успешните, щастливи, жизнерадостни, добри, духовно устремени и одухотворени «хора» много   силно   се отличават   от   гласовете на песимистите, на «хората» мрачни и вечно от нещо недоволни, безрадостни и егоистични, непорядъчни и завистливи, порочни и цинични. Через индивидуалното звучене на гласа (генериране във въздуха на специфически вълно-ритми) Формо-Творците на звуковъзпроизвеждащите органи на нашия биологичен организъм могат лесно да предават в окръжаващото Пространство-Време не само такива свойства на високочестотните Формо-копия, като духовна Сила, вътрешна Красота и душевна Мъдрост, но и мощни прояви в Самосъзнанието на най-низши страсти, душевна болка и «физически» страдания, които, влизайки в резонанс с обектите на окръжаващия Свят, за много "еони" от време стават характерно психическо съдържание на едни или други места, където са се осъществявали подобни мощни генерации (държавни учреждения, оперни театри и концертни зали, религиозни храмове, джамии и църкви, затвори, жертвени олтарии и просто всички наши домове и апартаменти). 

11.12064. Нито един звук, нито един инструмент не  може толкова лесно и ефективно да оказва на Самосъзнанието такова мощно въздействие, каквото се постига само с единия глас – с неговия тембър, интонация, с това индивидуално психическо напълване (реализиращите се чрез нас Формо-копия), което е свойствено за всеки от нас и което ние неосъзнато влагаме в това, което казваме. А различителните възможности на нашия звуковъзприемащ орган са такива, че са способни да определят минималното изменение и другите параметри на звука (интензивността, продължителността, тембъра, звуковото пространство), в допълнение към неговата честота. Невроните на висшите отдели на слуховия анализатор избирателно реагират на много сложните признаци на звуковите сигнали, например, на измененията на амплитудните различия на честотните модулации, скоростта и направлението на движението на звука в тях – психически ние сме способни да улавяме вътрешното съдържание даже на тези звукови колебания, които не сме в състояние да чуем. 

11.12065. Аз самият неведнъж (на опашки по касите, на пазара, във финансови учреждения) съм правил такъв експеримент: включвах в мобилния телефон на недостижимо за слуховото възприятие ниво на силата на записа айфааровски Песни и наблюдавах как се изменя аурата на окръжаващите ме „хора“, за мен беше поразително всеки път с очите си да се убеждавам как буквално след 30-40 секунди нискокачествените сиви, глинести, блатни, пясъчни и понякога даже кестеняви тонове, отразяващи чрез динамиката на излъчваните от Самосъзнанието цветове на честотата на Творческата Активност на съответстващите Формо-копия, започваха постепенно да се сменят с високочестотни светло-зелени и розово-люлякови, а в някои (наистина, след няколко минути) даже смарагдови и индигови оттенъци, изтласквайки при това цвета с по-малко качествена активност. И самите «хора», съдейки по техните изменящи се лица и отношение към другите също, независимо за себе си, ставаха по-дружелюбни, спокойни, усмихнати и общителни. Когато изключвах Песните, след 15-20 минути в повечето „хора“ аурата се връщаше в гамата на предишните диапазони на психическото реагиране, но при 15-20% оставаше обновена и аз можех да наблюдавам това. 

11.12066. Колко често вие, просто слушайки нечий глас, внезапно забелязвате, что самите вие ставате все по-раздразнителен, а след известно време вече изобщо не издържате и се стараете да се махнете някъде, за да не слушате именно този „човек“. При това за вас може съвсем да не е важно за какво говори той - вие просто не можете, нямате сили да слушате повече неговия глас. И в същото време, колко „хора“ има, чийто глас, както ви се струва, сте готови да слушате безкрайно, даже без особено да вниквате в това какво именно разказва този „човек“. Случва се дори само една фраза, казана от такъв «човек», задълго се запомня от вас заедно с нейната интонация и тембър, множество пъти изплувайки във вашата памет, душевно изцелявайки и успокоявайки в трудни минути, духовно вдъхновявайки за алтруистични Избори и помагайки ви да ставате по-добри, по-отзивчиви към другите. Така например, ако гласът на лекаря, при който сте отишли за съвет не ви е харесал, вие няма да можете да му се доверите, няма да започнете да купувате изписаните от него лекарства и ще се постараете повече да не се записвате на прием точно при този лекар. Всичко това е влиянието на гласа. И, разбира се, конгломератите на Формо-копията, реализиращи се чрез него, са способни да направят „човека“ или болен и немощен, подъл и порочен, или одухотворен и възвишен, честен и благороден, силен и уверен в себе си.

 

11.12067. Постоянно слушайки редом със себе си един и същи добър, хармонично вплитащ се във вашия Живот глас, вие след известно време се улавяте, че също се стараете да гворите с тази мекота, сила и в същата тоналност, влагайки в своите думи същите СФУУРММ-Форми, същите Мисли, Чувства и преживявания, които органично са се влели във вашето Самосъзнание заедно с приятно звучащия за вас глас. А колко пъти нечий глас, или рязък и режещ слуха, или обратно, много груб и глух, ви е принуждавал да обръщате внимание и на своя собствен глас: стараейки се колкото може повече да го отдалечите неговото звучене от неприятния за вас диапазон, вие сте забелязвали, че наред с това, сами сте започвали да се изменяте в по-добра страна, да се избавяте от лоши навици, ненужни думички, така свойствени за вас преди това, а с тях – и от нетърпението, високомерието и критичността. И всичко това е станало възможно само затова, защото вие сте, префокусирайки се в «сценарии», където вашия глас придобива все повече и повече хармонични параметри, с това съществено сте променили качеството на НУУ-ВВУ-Конфигурациите на фокусираните от Вас „личности» и сте лишили множество нискокачествени Формо-копия от един от най-важните механизми на тяхната реализация в Пространството на Формо-системите – техния собствен диапазон на звучене.

                                              Ииссиидиология „Безсмъртието е достъпно всекиму“, том 11 

Най-новата песен на Орис "Молитвена за помощ" в негово изпълнение: https://ayfaarpesni.org/songs/1187/ 

Песенен сайт ( https://ayfaarpesni.org/songs/) 

Ютуб-канал ( https://www.youtube.com/channel/UCnvOKyKx86JPJnn6IX_Ffeg) 

                                                                                                                 www.iskri.net/zefira


Създадено: 06/05/2020 : 15:12
Обновено : 10/06/2020 : 02:26
Категория : Орис
Страницата е посетена 104 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^