Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 700 всичко

 5 посетители онлайн

Орис - Когато правите избор
 

Когато правите избор

Орис

 

Трябва да разбирате, че, когато вие, в съответствие с фокусираната от Вас НУУ-ВВУ-Конфигурация [физическото тяло, в което осъзнавате себе си Б.пр.], извършвате някакъв избор, то в същия този момент множеството други НУУ-ВВУ-Интерпретации на вашата Стерео-Форма [другите ваши въплъщения Б.пр.] от дувуйллерртните [постепенни, последователни Б.пр.] «сценарии на развитие» в почти същата ситуация извършват други избори – както по-качествени, така и по-малко качествени – също в строго съответствие със своите НУУ-ВВУ-Конфигурации. 

11.11943. Във връзка с всичко това, трябва да разберете и запомните: това, което вие помните във вашето субективно «сега», изобщо не означава, че именно това се е случило в Живота на сега фокусираната от Вас „личност» «преди» седмица, месец, година или няколко години, доколкото тези спомени (тези типове «резонационно» взаимодействие на ВВУ-Конфигурациите на Формо-Творците на мозъка с ВВУ-Конфигурациите на Формо-копията [носителите на непреживяната ВВУ- информация Б.пр.] на конкретните реализационни «ниши») са характерни само за тази инерционна последователност на НУУ-ВВУ-Конфигурациите, в която Вие се фокусирате в този момент. Работата е в това, че «преди» седмица, месец, година или няколко години  Вие сте се фокусирали в съвършено други НУУ-ВВУ-Конфигурации, в които изначално са закодирани (чрез взаимодействия на други Формо-Творци с други Формо-копия) съвършено други събития и избори, отколкото тези, които в същите тези периоди са ставали със «сега» фокусираната от Вас „личност». Тези събития в различните Интерпретации на „личностите» могат в нещо да си приличат, а в нещо да са напълно различни.

                                                    Ииссиидиология, „Безсмъртието е достъпно всекиму“, том 11

 

Превод на превода:

[има се предвид това, че всяка НУУ-ВВУ-Конфигурация (всяко физическо тяло, в което сме се фокусирали в момента и което приемаме като наше единствено тяло), си върви с базата данни (която съдържа информация за неговото раждане, начин на живот, характер и т.н.); щом се префокусираме в друго физическо тяло – в друга от нашите многобройни личностни интерпретации, получаваме достъп до „нейната“ база данни, която е различна от тази на предишното тяло, а нашия достъп до предишната база данни се прекратява. Така че нашите „спомени“ винаги са изтегляни от текущата база данни, валидна за текущото ни физическо тяло, но тъй като телата са дувуйллерртни, тоест не се различават драстично, в нас се създава илюзията, че през цялото време сме в едно и също тяло, в един и същи сценарий на развитие, в едра и съща реалност, но това не е така. Затова е толкова важно да внимаваме за вътрешната си нагласа и „какво си пожелаваме“, защото го получаваме – на принципа на резонанса, привличайки съответното тяло/сценарий, където това – пожеланото, вече го има. Оттук огромното значение на нашите мисли, очаквания, решения и вибрации във всеки миг, тъй като именно това, на принципа на резонанса, определя „мястото“, в което се осъзнаваме. Всички тези личностни интерпретации всеки път осигуряват всички възможни избори и след всеки от тях следва различен сценарий, различни последици. Правейки /в идеалния случай/ възможно най-качествения избор, ние се фокусираме в най-високочестотния сценарий, но едновременно с това съществуват и всички други по-нискочестотни сценарии, в които ги има другите наши интерпретации. Б.пр.]

 

                                                                                                                       www.iskri.net/zefiraСъздадено: 02/05/2020 : 14:32
Обновено : 10/06/2020 : 02:26
Категория : Орис
Страницата е посетена 89 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^