Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 691 всичко

 4 посетители онлайн

Орис - Горещо ви съветвам
 

Горещо ви съветвам

Орис

 

За качественото възприемане на всяка информация е необходимо стабилно състояние на вътрешна Хармония, тоест координирано взаимодействие между зоните на дясното и лявото полукълбо на мозъка. Балансирано съчетание на функционалното взаимодействие на структурите и на двете полукълба, което ясно показва равномерно синтезирани Нива на Самосъзнание на „личността“, се среща доста рядко – по-често съществува характерно „пристрастие“ или към прекомерна менталност и повишена педантичност, или към прекомерна чувственост и страстност.

Именно поради тази причина горещо ви съветвам в процеса на подробното изучаване на Знанието за Иссидиологията, което мощно активизира високочестотните Нива на менталност, които все още са необичайни за вашето мислене, постоянно да съчетавате този тип високоинтелектуална дейност с ежедневно съсредоточено слушане на Айфааровските Песни, способни в същата степен да активизират в Самосъзнанието динамиката на идентичните Нива на виталност. За съжаление, просто нямате друг начин за формиране на по-високочестотни представи, позволяващи ви в „бъдещето“ да постигате все по-качествени и по-качествени Нива на Информация.

При това синтетичният процес ще бъде засилен не чрез пасивното им слушане по време на някои познати ви дейности (например работа, шофиране на кола, почистване на апартамент, престоя във вилата или разходка сред природата), а задължително обмислено съсредоточено „потапяне“ в текста на всяка Песен, допринасящо за възникването на чувствен резонанс и усещане за дълбоко съпреживяване заедно с мен – като автор на стиховете, на всеки Мисъл-образ, успешно предаващ вашите собствени вътрешни Представи почерпени от Ииссиидиологията и подхранващ вашите най-високи Духовни Стремежи!

Какво се случва с психофизическото състояние на човека докато пее моите Песни? Когато дълбоко концентрирате своето Внимание на значението на думите, вие неволно проектирате всичко, което съм се опитал да предам в текста, върху собствените си нива на разбиране на живота, върху отношенията със себе си и окръжаващия Свят и автоматично се фиксират със своите Мисли и Чувства върху тези много позитивни, алтруистични и силно духовни, психически състояния.

С всяка нова песен се убеждавате и утвърждавате в това, че всичко, което пеете, е ВАШЕ разбиране, ВАША житейска позиция, която не бихте могли да изразите с достъпни думи, но която сега идва и струи в музикален ритъм от най-дълбоките източници на ВАШАТА собствена Душа! И сега вече започвате да усещате, че без тези, буквално завладяващи ви, Радост, Алтруизъм, Надежда за най-доброто, необяснима Любов към всичко и всички, вие просто не можете да съществувате, не можете да живеете, да общувате, да дишате без да изпращате на другите хора от цялото духовно богатство, от онази вътрешна Красота, която като изобилен Поток просто се излива  от вашето всеобхватно Сърце.

Влизайки все по-дълбоко в тези душевни състояния, докато пеете Песните, започвате да разбирате, че всякакви пространствени препятствия между вас и всички останали хора изчезват, че вие в своето пеене постепенно и стабилно се превръщате в мощен излъчвател на най-добрата и светла Енергия, която, т.е. сливайки се в общия енергоинформационен Поток на човечеството, прави в него колосални положителни изменения, правейки хората по-добри, по-отзивчиви, по-толерантни, по-добри, по-духовни.

Сега вече ясно знаете, че вие сте Планетарен Предавател на Светлината и Любовта и че това е вашата духовна Мисия и никакви сили на злото, тъмнината, невежеството вече не са в състояние да променят това неописуемо мощно и приятно усещане за уверено движение във Авангард на Божествените Сили, т.е. насочващ измъченото човечество по спасителния Път на прогреса и духовния просперитет. Колкото по-дълго останете в тези възвишени състояния, толкова по-силно, по-дълбоко и по-стабилно ще започнете да преструктурирате Фокусната Динамика на вашето собствено Самосъзнание с тези висококачествени представи, които заместват в него старите егоистични установки, внедрени по-рано в него.

След това ще забележите, че в моментите на важни избори започват да ви идват определени думи от Песните, които, като че ли, ви казват как правилно да постъпите човешки, според Мъдростта, според Съвестта, според Любовта. Като постъпите няколко пъти в ущърб на собствения си егоизъм, вие ще почувствате неповторимата сладост на алтруистичните постъпки, истинското духовно наслаждение от това, че просто сте направили нещо добро, хубаво, измъкнали сте от беда и сте помогнали в нещастие. И с течение на времето просто няма да можете да направите друго! Чрез активна промяна и стабилизиране на вибрационната конфигурация на вашата собствена Форма, вие автоматично ще променяте настоящите Светове на своето осъзнато  пребиваване във все по-хармонични и прогресивни, в които вашата потенциална духовна активност ще има все повече възможности за практическа реализация.

Във вашата среда все по-често ще се появяват единомишленици – хора, които мислят по същия начин като вас, които чувстват и желаят същото, което искате с цялото си Сърце, а именно: да Служите на хората, на човечеството, на Планетата, посвещавайки Живота си на това Служене в името на Доброто, Любовта, Хармонията и Справедливостта! По този начин вие ще се променяте духовно, ако с дълбоко разбиране и твърдо убеждение се отнасяте към пеенето на моите Песни и станете техни активни пропагандисти.

Какво ще се случи с физическото ви тяло? То също така ще бъде значително преустроено в съответствие с новата концепция на вашето жизнено творчество, построено върху по-качествените позиции на Световното разбирателство и Утвърждаване на живота! Както вече споменах, нашето физическо тяло се състои от 70-80% вода, кристалната структура на която всъщност представлява естествени микропроцесори, които съхраняват и регулират всички вълнови вибрации, включително мисловните, чувствените, духовните. Затова, преформатирайки водата в своя организъм с по-висококачествени психични Енергии, с това вие активно хармонизирате цялата му жизнена дейност, елиминирате процесите на кристализация в устойчиви дисонансни участъци, проявяващи се под формата на всякакви патологии, болки, разстройства и др.

Всяка от тези Песни носи много високи ментални кодировки, които, резонирайки със своите вибрации с най-висококачествените нива на третия и четвъртия Планетарни Центрове [чакри Б.пр.], спомагат за активизацията на 5-6 двойки хромозоми в ДНК на личността и с това значително ускоряват еволюционните процеси в структурата на Самосъзнанието.

Особено ефективно е груповото пеене, когато се съберете няколко човека, обединени от една висока Идея чрез прояви на Любовта и Доброто безкористно да служат на всички хора. Така ще започнете активно да се вливате в общия Поток от духовни енергии, излъчвани то време на пеенето на песните на цялата Планета, участвайки заедно с нас в общочовешката просветителска Мисия на Земята.

В Айфаар-центровете Песни се пеят всеки ден, а по време на общата работа винаги има музикален плеър наблизо, чрез който с непрекъснатото звучене на Песни поддържа в съзнанието на Айфааровците много мощен позитивен фон, настройвайки ги на добронамереност, хармония, взаимно разбиране и не позволявайки на суетливите и нискокачествени Мисли да провокират в ума дори и най-леките деструктивни психически състояния.

Всеки, който поне повърхностно се е запознал с Иссидиологията вече знае, че Фокусната Динамика на Колективния Разум на земното човечество (както и на всеки отделен човек!), във всеки от безбройните „Светове на едновременното обитаване“, е изключително чувствителна към динамиката на локалните („точкови“) психорезонансни въздействия. „Картината на живота“ („сценария“) на развитието на всеки Свят (и личността) във всеки момент от Времето изцяло зависи от общите качествени характеристики на психическото състояние на неговия Колективен Разум, включващ в себе си абсолютно всички духовни, нравствени, социални и физически процеси.

Всеки човек е активна творческа единица на Колективния Разум на всеки Свят, затова обединилите се мощни Мисъл-Форми на дори няколко десетки човека могат значително да повлияят на психодинамичните характеристики („конфигурацията на Качествата“) на Фокусната Динамика на целия Свят, което може да се сравни с поставяне на игли в  акупунктурните точки на организма: общото състояние може да се хармонизира и е възможно допълнително да се засили енергийно-информационния дисбаланс на цялата система. Всичко зависи от това КАКВО ще носят тези Мисъл-Форми: негативност, агресия, страх и хаос или ще стимулират Колективния Разум на хората към оптимизъм, любов, радост, алтруизъм, добронамереност и успешен изход от драматичните ситуации.

Активно противопоставете на безпрецедентния наплив на агресивна музика, оглупяващите песни, на ужасния и безпощаден ритъм на Живота онези благодушни и любвеобилни състояния, в които вие автоматично въвеждате себе си при пеенето на Песните и вие постепенно (с чувственото задълбочаване дълбоко и все по-голямо стабилизиране на тези състояния!) ще Моделирате качествата на вашата Фокусна Динамика е така, че, незабелязано за себе си, ще станете участници в Светове с много по-благоприятни „сценарии за развитие“. А вашите по-позитивни и любящи творчески състояния неизменно ще повлияят на Фокусната Динамика на цялото човечество, автоматично освобождавайки Света от хаоса, агресията, омразата, катаклизмите, войните и общия упадък на цивилизацията! Но, подчертавам, за такъв положителен напредък в Колективния Разум на Планетата е необходима такава Вълна от Светлина, излъчвана от любящите Сърца на стотици и хиляди хора, която по своята духовна мощ и действена сила изобщо няма да отстъпи на онази вълна на зло и агресия, която вече от няколко десетилетия е потопено цялото човечество.

Песенен сайт ( https://ayfaarpesni.org/songs/) 

Youtube–-канал ( https://www.youtube.com/channel/UCnvOKyKx86JPJnn6IX_Ffeg)

Най-новата песен на Орис "Молитвена за помощ" в негово изпълнение: https://ayfaarpesni.org/songs/1187/ 

                                                                                                                                         www.iskri.net/zefira


Създадено: 27/04/2020 : 14:11
Обновено : 10/06/2020 : 02:26
Категория : Орис
Страницата е посетена 115 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^