Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 700 всичко

 5 посетители онлайн

Предай нататък - Професор Монтанари
 


Професор Монтанари

 

расказа цялата истина за вируса

 

https://www.youtube.com/watch?v=w8inaV3zsnM 

 

На 19ти март 2020 година даде шокиращо интервю италианския нанопатолог с 40-годишен стаж в операционните доктор и професор Стефано Монтанари. В това интервю той каза, че реално непосредствено от коронавирус в Италия /към 19 март Б.пр./ са умрели само трима човека. Ето откъс от неговото интервю:

„Нашите политици в последните 10 години правеха всичко, за да разрушат италианската медицина – закриваха се отделения и цели болници, а персонала уволняваха. Чувам, че „в Италия е най-добрата медицина в света“ – това не е истина. Закупуването на оборудване и разходите за материали се правеха по минимума, а разходите за медицина – по максимума, плюс огромна корупция. Това, което в друга страна струва 10 евро, в Италия е 20 евро и тези минимални средства, които имаше на разположение, се изразходваха бездарно. Например, кой знае защо купиха 20 милиона дози ваксини против свински грип, които след това изхвърлиха, а за апаратите пари нямаше. 

Нашата медицина не беше готова за такова количество болни с усложнения на белите дробове – това, с което е опасен този вирус. Но проблема не е във вируса – да, вируси има, но абсолютно нови. Аз сега точно не мога дали е създаден в лаборатория, или от прилепи, но се съмнявам да е от прилепи. Мога само да кажа, че той е още млад и се разпространява с космическа скорост – засега е във фаза търсене на своя статус, в който после ще застине. Вчера беше един вирус, а утре ще е вече друг – в Италия не е този щам, който е бил в Китай, а в Германия не е този, който е в Италия. Освен това, той има невероятна проницаемост, но при здравите хора протича безсимптомно. Предполагам, че ако направим тестове на всички граждани в Италия, ще открием, че минимум половината от населението вече е положително /тоест, чe вече има антитела, защото е прекарало грипа безсимптомно. Между другото, на 20 април в Русия докладваха точно това като резултат от масово тестване на персонала – 35% от болничния персонал в една от болниците има антитела. https://www.youtube.com/watch?v=u-mIFXbeubk Ученый рассказал об уникальном препарате, который поможет в лечении коронавируса – Россия 24Б.пр./.

Всички разговори за ваксини в това отношение са мошеничество в световен мащаб – той така бързо мутира, че не можем да го догоним създавайки ваксини. Към този тип вирус не можеш да се ваксинираш – можеш да се ваксинираш и много пъти пак да заболееш – към него не се изработва имунитет. Ако преди 50 години бях казал на научния си ръководител за възможността да се ваксинираш от коронавирусите, той щеше да ме изрита навън. Ваксина от този вирус АрВи, е гениална идея и ЛЪЖА на фармакологичния бизнес. Ако ни задължат да се ваксинираме всички ще заработят милиарди.

Защо има толкова умрели – причината е в разрушената медицинска система в Италия. Предишната система би се справила с натоварването, а това, което наблюдавам сега е някакъв апотеоз на маразма. Нас ни ръководят хора, които изобщо не разчират какво правят или прекрасно разбират и знаят своята цена. компетентността на ръководителите е крайно ниска: защо са нужни гумени ръкавици, защо са тези маски –  ръкавиците действат разрушително на естествената защитна бариера на кожата – ние имаме много умна кожа. Маските изобщо са нещо смешно – те са като да сложиш ограда против комарите. Край нас има милиарди вируси и ако редом с вас има коронавирус, маската няма да ви защити. А ако човекът е болен, той трябва да сменя тази маска на всеки 2-3 минути, иначе това също губи смисъл. Хората не трябва да си седят по домовете в страх и без движение. Те трябва да се движат, да се разхождат на слънце /потвърдено на последния брифинг в САЩ от 24 април – https://www.youtube.com/watch?v=gysW87xniUE  HIGHER TEMPS CUT VIRUS LIFE: William Bryan on how virus survives – „Високата температура скъсява живота на вируса – Уил Браун за това как оцелява вируса“ Б.пр./.

Сега за авитаминозата – правителството със своите мерки крайно вреди на здравето на населението. Даже ако човекът безсимптомно пренася вируса, тоест тоест, той по същността си е здрав, но му казват, че е болен, то това ще се отрази на неговото здраве, както ще се отрази на здравето на всички онези, които сега изплашени си седят в къщи и не получават витамин D и водят слабоподвижен начин на живот в несигурност за своето бъдеще. 

Според мен рисковата група – пенсионерите, също трябва спокойно да излизат на улицата и да водят нормален начин на живот. Животът зад затворени врати ще убие повече хора, отколкото самия вирус. Макар че може и това да е целта – ние се намираме от другата страна на абсурда.

Има важен момент, макар да не е моята компетенция – това е икономиката. Сега всичко е затворено, освен борсата. Тя спадна почти до нулата, но борсата кой знае защо работи и милионерите могат да изкупят по много ниски цени лакомите предприятия, а когато бъде даден сигнал да се завърши операцията, те внезапно щесе окажат собственици на огромни състояния. Милионерите ще станат милиардери, богатите – свръхбогати, а средната класа – бедни. Мисля, че всичко е било устроено заради това и заради бъдещите милиардни приходи от привидно чудодейната ваксина против вируса, от който НЕ МОЖЕ ДА ИМА ИМУНИТЕТ, следователно – не може да има ефикасна ваксина. 

                                                                         www.iskri.net/zefira


Създадено: 24/04/2020 : 04:47
Обновено : 10/06/2020 : 02:25
Категория : Предай нататък
Страницата е посетена 151 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^