Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 400 всичко

 5 посетители онлайн

Предай нататък - Д-р Шива Айядурай
 

Интервю с д-р Шива Айядурай

/със съкращения/


Д-р Шива, как можем да променим начина, по който да се справим с подобни опасности като covid-19

Целта е да имаме системен подход в мисленето си – трябва да се разберат принципите в природата и те да се интегрират, за да се намери решението. Когато сплетем различните нишки, се получава много по-здрава тъкан, когато смесим различни материали се получава нов по-здрав и по-качествен материал.

В борбата с вирусите се оказва, че подхода на някои не е прицелен в това да направят останалите здрави, а е в това как да се направят пари за някои хора. Затова ли цялата система няма цялостен подход – защото не гледа цялото, а е фокусирана в мотивация, което не цели нашето здраве?

- Да, ние виждаме следната система на медицината: ако се върнем в историята на западната медицина ще видим, че тя произлиза от медицината по времето на войната. През 1800-те, от Кримската война, майката на западната медицина е била Флорънс Найтингейл. /Тя става известна с нейната пионерска работа в областта на медицинската грижа, предоставяна от сестри по време на Кримската война, през която се грижи за ранени войници. Поставя основите на професионалната сестринска грижа Б.пр./

Тя не е била само сестра, тя е била член на Кралското статистическо общество. Именно тя е създала съвременната система за грижите за здравето – обаче тогава целта е била ранения войник да бъде най-бързо върнат на бойното поле. Това трябва да се разбере – това са грижи в момент на криза, редукционизъм.

Вижте, редукционизма има своя стойност – ако войника е ранен в гърдите, трябва да му оправиш бързо дробовете и да го върнеш обратно на бойното поле, или ако има инфекция – да му отрежеш крайника. Проблемът е, че тази история продължава да е край нас и че и днес ние чакаме кризи, а не се занимаваме с превенция. Нещата тръгват от медицината във военно време, затова преобладават медицинските интервенции, хирургията, антибиотиците, стероидите, химиотерапията – целта е да се унищожи агента, да се унищожи болестта – това е медицината от времето на войната. Това сега е основният икономически модел на западната медицина, която не цели да излекува болестта, не цели да предотврати болестта – това е модел, който се разва на болестта и извлича печалби от болестта и живее на гърба на болестта. Това е медицина, която е ценна в момента на кризата – когато е необходимо незабавно да се направи нещо – хирургия, болкоуспокояващи /в спешната помощ Б.пр./, но тя не знае абсолютно нищо за превенцията, защото не е проектирана за това, а за да изпрати най-бързо войника отново на бойното поле. Поради тази причина тя не се фокусира върху простите решения, защото тези решения не носят печалба. /“Хирургията е позор за медицината“ Пирогов, Б.пр./

По повод настоящата криза: не е ли невероятно, че тази група за вземане на решенията, д-р Фаучи и др., не казаха – „хайде да започнем да даваме на хората високи дози витамин С, който е много ефикасен при атакуването от имунната система на собствените си тъкани и изпълването на алвеолите с течност“. Вместо това те назначават обдухване на алвеолите, когато са вече изпълнени с течност и в резултат те се спукват – вместо да се премахне водата с помощта на витамин С, който е и много ефикасно антивъзпалително средство, а също така и спира репликацията на вируса, спира репликацията на РНА.  Никой не препоръчва това, а при 90% от тези, на които се назначава вентилиране, това е равносилно на смъртна присъда.

Има и друг митамин – витамин Д, който е антимикробен – той е хормон с многостранно действие в тялото ви, а по отношение на вирусите е антимикробен – има над 80 000 изследвания, посветени на витамин D, но Биг Фарма не иска да говори за това, защото то е в противоречие на ваксините и не им носи печалба. Затова този витамин не се слага във ваксините.

***

Всъщност става дума за това какво избираме – свобода или робство?

- Бил Гейтс обвини Тръмп, че е спрял финансирането на СЗО и казва: „светът се нуждае от СЗО повече от всякога. Никой не може да замести СЗО за забавянето на коронавируса.“ Какво мислите вие за това?

- Трябва да разберете, че Бил Гейтс е фалшив – не е създал и DOS, майка му и баща му са му помогнали да я вземе от друг и да я продаде. Цялата му кариера е базирана на прозрения. Той не знае нищо за биологичната наука. Той просто е взел пари от данъците и ги е вложил в своята фондация и той и съпругата му си мислят, че могат да ни казват какво да правим. Той създаде ГАВИ – Глобален алианс по ваксини и имунизации. Той и Хилари Клинтън работеха по това заедно – СЗО е част от това. Ако погледнете целите за устойчиво развитие на СЗО, е да създаде тази фейкова утопия и казват, че пътят да стигнем до тази утопия за земята, и до липса на бедност, и приходи, и равенство, ще дойде като се ваксинират всички /доклада за 2030 година – той е критичен елемент от него/. Той мисли че ще премахне тъмнокожите хора в света след като дойде той и им даде ГМО храни и ваксини  – този човек е престъпник! Също както Фаучи и всички те работят заедно.

Всичките тези хора твърдят, че ги е грижа за общественото здраве. Ако наистина ги беше грижа, хайде да си поговорим защо има толкова голям процент затлъстели хора в САЩ, защо имаме медицински грешки, защо имаме 1,9 милиона хоспитализации от фармацевтични продукти. Те и пет пари не дават за общественото здраве – грижа ги е само за власт, печалби и контрол.

Ако ги беше грижа за общественото здраве, щяхме да говорим за витамин D, А и всички тези хора и Бил Гейтс щяха да кажат: „Боже, хайде да дадем на тези хора в кризисно състояние, които трябва да бъдат сложени на вентилиране, което е смъртна присъда, да им дадем високи дози витамин С“. Те не говорят за това. Защо? Защото не искат витамините да конкурират ваксините им, нито вентилаторите им. Ето за какво става въпрос.

Медицинската институция не служи на човечеството, а на себе си. Лекари, вие сте заложници, вас ви нападат всеки ден, вие имате Стокхолмския синдром и много от вас са прекрасни хора, влезли в медицината с благородни подбуди, но са със златни белезници, а в действителност даже не много от тях имат златни белезници – покрай коронавируса те установиха, че ги приравняват към медицинските работници от предната линия, които биват третирани като боклуци.

Крайно време е да разберем – на тези хора като Бил Гейтс не им пука за общественото здраве – ако не беше така, щяхме да имаме чист въздух, чиста храна, чист въздух.

Трябва да си върнем свободата, да си върнем истината, да си върнем здравето. Хората отдолу, работещите хора трябва да вземат решения и да имат своя избор, а не отгоре да им бъде налагано какво да правят и с какво да ваксинират себе си и децата си. Иначе излиза, че децата им са собственост на държавата.

                                                                                                                                       www.iskri.net/zefira


 


Създадено: 24/04/2020 : 03:48
Обновено : 10/06/2020 : 02:25
Категория : Предай нататък
Страницата е посетена 127 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^