Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 695 всичко

 2 посетители онлайн

Предай нататък - Испански лекар разказа
 

Испански лекар разказа

Д-р Юрий Курнат

 

Изводите си правим сами. Лекарят може да греши, само времето ще покаже кой е бил прав. Това са факти и субективното мнение на автора. Испански лекар разказа и показа цялата истина за коронавируса и ситуацията в болниците. Д-р Юрий Курнат:

Снимам с айфона си. Ето сакото ми  ̶  малко поостаряло, това е оборудването ни  ̶  старичко е, това е служебното ми бюро, компютъра, това са препаратите  ̶  по принцип имаме всичко  ̶  и маски, и специални комбинезони; сега тук, в Испания е 23 часа и 9 минути, четох всички ваши коментари, вчера в седем сутринта излязох от Теруел, на 150 километра до поликлиниката, в която сега се намирам, вече тече 39-тия час от дежурството ми, утре в осем сутринта заминавам.

По време на моето дежурство (за 39 часа  ̶  остават ми още осем часа и петдесет минути) нямаше нито една зарегистрирана смърт в нашата зона. Вижте на компютъра в днешния ден (на двама лекари) всичко, което видяхме  ̶  от тях половината са позвънявания и рецепти, тоест аз на живо прегледах осем човека (имам предвид за днес  ̶  от осем сутринта до 11 часа). Спах четири часа, през нощта по време на моята смяна имаше позвънявания и вечерта се сменихме и поспах още един час.

Изобщо, както виждате, няма никаква работа. Да не забравя да ви напомня, че за коронавируса на час ми плащат 20 евро, тоест като изляза от дежурство в джоба си имам хиляда евро. Не е лошо. Значи нормално така може да се дежури, защото преди  ̶  до коронавируса, дежурствата бяха страшни. Аз всеки ден преглеждах по 30 човека. А сега така се наслаждаваме, чакаме какво ще ни докарат.

Хора, грипът през 2017-2018 за шест месеца имаше осемстотин хиляди случая зарегистрирани потвърдени, почти 60 хиляди хоспитализирани и повече от 15 000 мъртви  ̶  и никаква карантина  ̶  такива бяха цифрите. А сега виждате цифрите  ̶  мисля, че в целия свят не достигат дори до половин милион. От  починалите 84 процента са над 70 години, които имат още някакво заболяване.

Сега казват, че за последното денонощие  ̶  и тук има един важен момент  ̶  са умрели от порядъка на 800 човека от коронавируса. Сега слушайте внимателно: аз половин ден в свободните минути търсих смъртността в Испания по дни поне за февруари и не я намерих  ̶  навсякъде намирам  ̶  коронавирус.

И вторият момент: комитетът на всички медицински колеги в Испания на всички лекари разпрати резолюция: когато се натъкнем на ненасилствена смърт (защото с насилствената смърт се занимават паталогоанатомите или полицаите  ̶  те имат свой лекар, нито на децата, на които правят биопсия) във всички сертификати да слагаме „подозрение за коронавирус“. Тоест, ако в Испания през 2018 година умираха дневно 1200 човека и сега умира също такова количество (невъзможно е да се намери тази цифра), то половината от тях са от коронавирус  ̶  сега няма други болести: няма инфаркти, няма микробни пневмонии, няма гъбични пневмонии, няма десетки хиляди вируси,  ̶  има само коронавирус. Всички, които умират  ̶  коронавирус.

Но при нас никой не умря за моето дежурство, в две поликлиники има положителни  ̶  задълго ли ще е това  ̶  не знам. Но аз вече ви казах  ̶  аз продължавам да не вярвам, защото в магазините влизат без маски, никой маски не раздава, появиха се пияни отново  ̶  извинявам се, не искам да преминавам на националности, но основно са от бившите страни на близкия изток  ̶  преди карантината ги нямаше, сега се появиха, тоест идват тук по трима, боли го глава, води го полиция.

Самата организация по здравоопазване, как се казваше  ̶  „Мундиал“, Вижте световната организация по здравеопазване  ̶  32 000 мъртви, 72 000 заразени  ̶  ами преди испанския грип през 2017  все същото  ̶  и това бяха данни само за Испания, а тук данните са за целия свят.

И още един главен момент  ̶  значи ние сега ще пишем на всички, които са умрели баби по на 90 години, дядовци по на 96 години, ще пишем коронавирус, тоест умират 1200 така, както умираха тук в Испания през 2018 година за един ден; тоест на всяка минута (а в Украйна по-бързо умираха  ̶  на всеки 40 секунди умираte по един човек); значи сега, ако пак с такава скорост умират, половината ще бъдат коронавирус, а ако слагаме на всички дядовци с рак, на по 90-100 години, които вземат по 12 или 16 таблетки дневно, ние ще им слагаме като първа причина „подозрения на коронавирус“, защото никой няма да му прави аутопсия и тестове няма да му прави  ̶  значи всички умрели ще бъдат вече от коронавируса.

Вчера изпратиха една пациентка в кома и вчера в един през нощта ми звъниха от реанимацията и лекарят пита дали е жива, а тя е с асцит и с проблеми в черния дроб и стомаха и нея я тестваха за коронавирус, а то беше ясно че рано или късно ще умре  ̶  нея там всички я знаят от разборки, травми, но при нея коремът ѝ е надут, 50 годишна жена  ̶  кошмар, разбира се  ̶  та при нея този коронавирус беше отрицателен; от старческия дом изпратиха двама и също бяха отрицателни; а сега, хубава новина  ̶  от старческия дом при една от служителките се появи температура, лека кашлица, някаква хрема, тя позвъни по телефона, дали ѝ номер и ѝ казали, че може с колата си да дойде и да си направи бърз тест

Пишете, че това е фейк - да, аз съм съгласен, че това е фейк, но мисля  ̶  а може да грешим, но сега аз ви разказвам това, което е при мен: седим тук и не правим нищо, а ни плащат заплати. Та на нея ѝ казаха  ̶  защото буквално преди един час говорих с нея и тя ми казва  ̶  казаха можете да дойдете с колата си от Сарагоса с жители половин милион и много болници и ще ви вземем намазка от носа и ще си отидете в къщи. Тоест тя се чувства нормално, така че, кажете: каква карантина е това?  ̶  тя е била в контакт и със симптоми, а си излиза с колата и на всеки  ̶  ние четохме  ̶  откри се сайт, тоест наш  ̶  дават на всеки две минути, тоест за един час 30 коли минават и след това им се обаждат и им съобщават  ̶  на следващия ден или след три-четири часа по кода, който са им дали, те могат да видят дали са позитивни или не.

Какво още исках да кажа, а, двамата които ние изпратихме, тоест те бяха възрастни хора  ̶  след 80 години и със своите болести, на същото място са 80 човека  ̶  в старческия дом  ̶  при тях бяха отрицателни анализите, тоест даже намирайки се, така да се каже, в едно здание с обслужващия персонал  ̶  бяха отрицателни. 

Така че аз не мисля, че това е пандемия и по тези факти, които виждам. Аз разбирам, смъртност и всичко това, и хората умират, но вие ми намерете и ми кажете ако знаете нещо  ̶  дайте ми линк  ̶  колко хора в Испания умират на ден  ̶  сводки на общия брой мъртви от всички заболявания постъпват в течение на 24 часа, тоест на следващия ден трябва да се знае  ̶  аз днес прерових целия интернет  ̶  коронавирус, коронавирус, коронавирус, 700-800 за ден, но кажете колко общо са умрели в Испания  ̶  три хиляди, четири хиляди  ̶  тогава  ̶  да, но аз днес ходих в магазина  ̶  половината хора бяха без маски  ̶  ходим насам-натам  ̶  на сто метра от моята врата  ̶  нищо не купих. Е, това е всичко, което исках да ви разкажа.

Нищо се се измени за изминалите три дни  ̶  аз сега се намирам на частната консултация  ̶  имах само един човек, днес отивам на дежурство в един от поликлиническите центрове на дежурство от 5 часа вечерта до осем сутринта.

Сега да се работи у много удобно, в магазините всичко има, на улиците има много малко коли. Разбира се, ние се отнасяме към превилигированата част на населението  ̶  аз мога свободно да се придвижвам , защото от трите ми работи имам три разрешителни с печати и подписи, тоест мога да се придвижвам по принцип в пределите на 150 километра от моето местожителство по всяко време на денонощието.

И последната новост  ̶  вижте в предишното ми видео как да гледате на статистиката; по статистика от Министерството на здравеопазването умрелите за последното денонощие от коронавируса в цяла Испания са 500, значи (както в предишното видео ви казах, че по статистика за 2018 година в Испания ежедневно умираха 1171 човека, или приблизително 1200 човека /на всяка минута по един в Испания/. Та би ми било интересно да узная от петстотинте, които те дават в статистиката на коронавируса като умрели за денонощие, ми се ще да узная колко общо са умрели в Испания за един ден. За съжаление сега това не може да се разбере  ̶  нито за седмица назад, нито за месец назад, макар че аз ви казах и повтарям, че статистиката в Испания се прави много сериозно, тоест нас ни извикват в дома, да фиксираме всяка смърт буквално след 30 минути и в течение на 2 часа ние попълваме сертификата за смъртта независимо кой е  ̶  дете или възрастен, и същото се прави в болниците, и в поликлиниките по 24 часа в денонощието.

Тоест по принцип тази статистика съществува и на мен ми се иска да узная  ̶  да речем  ̶  умрял е човека от инфаркт на 60 години, правят му намазка от устата и при него има коронавирус, затова влиза в статистиката като коронавирус, но не влиза в статистиката като инфаркт. Тоест как може да се сравняват 500 умрели от коронавируса, ако не знаем колко са умрели общо за ден? Това първо.

И второ  ̶  сред моите лекари, а при мен те са хиляди в телефона  ̶  няма нито един умрял, сред съседите  ̶  няма нито един умрял, сред украинците  ̶  няма нито един умрял, аз включвам телевизора и там гледам  ̶  „слагат хиляди койки болници във Валенция, в Кастилионе, в Сарагоса, в Мадрид, в Барселона“ ̶  тоест слушайки тези цифри аз не разбирам защо се слагат. Аз ще ви кажа, че всички болници  ̶  абсолютно всички болници в Испания са полупразни. Всички поликлиники, в това число и там, където даваме 24 часово дежурство, са полупразни.

Аз живеех с лекарка 9 години  ̶  тя работи повече от 30 години, както и аз, като семеен лекар. Тя ми казва: „Юра, ако аз преди преглеждах (ние се човека за една смяна от 8 сутринта до 3 вечерта, то сега преглеждам 3-4-5 човека, защото си делим  ̶  ако редом имаме два кабинета, си делим  ̶  един приема обажданията, един преглежда всички пациенти, получават се десет. А сега те изобщо искат да преминат на график 12 часова работа, тоест един да работи за двама, защото няма работа. В болниците  есъщото. При нас се появи видео от нашия град и от районните болници  ̶  появява се видео от нашето отделение по хематолотгия: излизат медсестри, лекари  ̶  те са само 12 човека и излизат хванати за ръце и си пеят такава песничка: „Стой си в къщи,стой си в къщи“.

Ами разбира се, че ще пеят „стой си в къщи  ̶  ако преди пациентите са оставали по 3-4 дни, сега им капват по някаква химия и ги изпращат в къщи  ̶  бързата помощ. Тоест абсолютно празни са отделенията. Е, ако някой от испанците  ̶  защото при нас работят много лекари  ̶  руски, украински, от Казахстан, от всички републики, със специализация, да речем, руснаците правят отделение по неврохирургия, хирургия  ̶  та ако някой иска да ме опровергае  ̶  опровергайте ме  ̶  и това, което показват.

Днес влязох, а нашите момичета казват: „Юра, а това, което показват в болниците  ̶  койки стоят по коридорите?“

Аз ви казвам: аз съм работил четири години в бърза помощ  ̶  имахме цели дни, в които стояха (имахме по осем бокса и представете си  ̶  става така, че в някои часове  ̶  идват две баби със счупено бедро, един дядо със счупване в бедрото, три възрастни и двама млади с остри болки в корема и всички боксове са заети с пациенти с по-незначителни симптоми, тоест някаква температура или друго, или с някакво навяхване  ̶  ами ясно е, че ще лежат в коридора  ̶  бих могъл да заснемам такива видео, когато на 8 бокса в отделението за бърза помощ при нас са стояли до още осем легла, тоест 16 човека едновременно, защото  ̶  правилно, ако има счупване на бедрото, а човека е на 80-90 години  ̶  в Испания правят бързо всички анализи и на другия ден го оперират, слагат или пирон или изкуствена става. Такива видеа можеше да се изпратят от всякъде. А сега ви казвам  ̶  болниците са празни. На този фон се разгъват огромни полеви болници, харчат се огромни пари и ресурси.

Искам да ви кажа  ̶  в мен се създава такова впечатление, че опасността от вируса с нищо не е повече, отколкото от някакъв обикновен грип, но ми хрумна такава мисъл  ̶  вероятно някъде от някакви източници, защото виждате цялата тази паника и пандемия и цялата тази карантина, всичко това стана като че ли за един час във всичкси страни в Европа, 70% от случаите са в Европа.

Аз мисля че това от някакви източници изтече, че това е някаква диверсия и под този шум за населението, тоест: „коронавирус, седете си в къщи“, се провежда тренировка за в случай на бактериологическа или вирусологическа война  ̶  не изключвам този вариант; дали е било от Русия, или от Китай, или от САЩ  ̶  просто за да проверят как работи Европа в такива случаи, може да е било разрешено да се въведе това; и че в перспектива (ще видим дали греша или не)  след 2-3 седмици всичко това ще се успокои и нормализира  ̶  и аз пътувам, работя и гледам: няма абсолютно никакви обективни данни за това, което ни разказват по телевизията.

Относно бързата помощ  ̶  сега ще ви разкажа каква е ситуацията. Ето виждате на табелата къде се намирам. Ето, влизам и сега ще ви разкажа последните новини:  ето кабинета на единия лекар  ̶  ние сме двама тук, и две медсестри, а втория кабинет е моя.

Ще ви разкажа с две думи: бърза помощ  ̶  момичето (тя работи на две места, вчера беше в Сарагоса  ̶  това е голям град) казва, че болниците са празни и казва: „Аз като идвах насам, слушах по радиото че болниците са претъпкани, а аз толкова празни никога не съм ги виждала!“ При нас доктора, който излизаше  ̶  Феликс, казва, че както и миналата неделя навсякъде е много спокойно, но има много телефонни обаждания  ̶  по 40-50 на ден и то повече психологически  ̶  трябва да говориш, да ги успокояваш, да им изписваш дистанционно електронни рецепти.

Такава е ситуацията: тоест както виждате контрола няма, паника няма, хора няма, за нас, разбира се, това е огромно предимство, защото казвам ви: аз в този кабинет нормално за един работен ден до карантината съм преглеждал до 90 човека за един ден, 30 деца  ̶  когато преглеждаш тези деца, които идват и се веселя, разбираш, че при детето абсолютно всичко е нормално, но трябва да го прегледаш.

Сега е сутрин седем часа и 25 минути  ̶  прегледах на живо четирима човека, един изпратих в болницата да му направят анализи. Тоест ако преди съм преглеждал тук до 90 човека  ̶  сега прегледах трима. Така мога да дежуря цял месец и да заработя колкото за цяла година. В болниците е също толкова празно.

     Питат ме  ̶  ами ако грешите?  ̶  Ами възможно е, но засега цифрите и това, което виждам край себе си и което ми разказват хората лично, които там работят показват, че няма такова нещо като пандемия. А по телевизора дават съвсем друго.     

                                                                                         https://www.youtube.com/watch?v=AB_Od5RLJGQ&t=582s

                                                                                                                          www.iskri.net/zefira


Създадено: 22/04/2020 : 20:36
Обновено : 10/06/2020 : 02:25
Категория : Предай нататък
Страницата е посетена 181 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^