Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 695 всичко

 2 посетители онлайн

Предай нататък - За истинските проблеми
 

За истинските проблеми

интервю с д-р Шива

 

За коронавируса съществуват минимум две мнения. На много въпроси още няма отговори, но „решението“ на проблема вече явно е определено: ваксина или лекарство могат да ни подарят отново нормален живот. Бил Гейтс каза това на канал Германия втагешау, че трябва да се сложи ваксина на седем милиарда човека. По тази причина ние решихме да поговорим с доктор Шива Аядурай – инженер от Масетчузетския технологичен институт по системна биология. Доктор Шива, както сам се нарича, не само критикува паниката около коронавируса, но и това, че организации като фондацията на Бил Гейтс диктуват на хората медицината.

– В историята на медицинския естаблишмънт се явява традиция – вината винаги стоварват на вируса. Станал е инцидент – трябва ни виновен. Коронавируси вече е имало винаги и навсякъде – във вас има частица от тях, и в мен също има някакъв щам.

Възможно е, но този щам е нов.

– Този щам е нов, както нови се явяват и множество други. Ние носим в своето тяло повече от 80 трилиона вируса. Вие сте жива фабрика за бактерии и аз също. За вирусите (и това е важно в действителност да разбирате) – ако имунната система е отслабена и нейната функция е ограничена (това става в напреднала възраст или в други неблагоприятни условия), в имунната система започва прекомерна реакция. Технически казано, ако двигателят работи не с всичките си цилиндри, а само с един и се захранва недостатъчно, мощността на останалите цилиндри компенсира.   

Ако се появи прекомерна реакция, се атакува не само вируса, но и клетките в тъканите, където в този момент се намират вируси. Коронавирусr от този тип, такива като SARS, отиват в белите дробове, други видове вируси отиват в други части на организма, полиовирусите отиват в тъканите на нервите в гръбнака – при прекомерна реакция тези клетки ще бъдат поразени (много хора именно от това се парализират).

Но ключът към разбирането (ако наистина искаме да говорим за това научно) е, че в този случай отслабената имунна система атакува своя собственик – това е ако искаме да се занимаваме с истинска медицина и даже от перспективата на традиционната западна медицина. Тогава защо се изолират цели икономически системи? Защо и на здрави хора, и на хора със сериозни заболявания и отслабена имунна система, се предписва еднакво лечение и защо цели икономически системи се унищожават (което, между другото, се явява фундаментална и прекомерна реакция).
        Ежегодно 600 000 умират в САЩ от сърдечни заболявания,  60 000 всяка година умират от рак, 40 000 умират от лекарска грешка и още 200 000 – от медикаменти. И всяка година 1,6 милиона човека биват настанявани на лечение в болниците.  Защо в тези случаи нищо не се затваря?

Ако здравето ни е важно - а то ни е важно, трябва да говорим и за излишното тегло: 30% от населението на САЩ е с излишно тегло. Защо не спират икономиката? Къде са всички карантини, и спирането, и изолацията на икономиката за всички други заболявания, които съществуват на фундаментално ниво? Петдесет и четири процента от подрастващите в САЩ имат автоимунни заболявания в някаква форма. Едно от пет деца има някакво нервно разстройство.

Това, което сега виждаме, е небалансиран подход към медицината, защото всичко останало не е изгодно на фармацевтичните гиганти. Но хората в случаите, за които ви казах, трябва да служат на интересите на фармацевтичните гиганти. Става дума не за това да се заемем с истинските проблеми и хората най-после трябва да разберат това.

Къде е екстрения режим на икономиката заради сърдечните заболявания, заради лекарските грешки, излишното тегло и т.н.? Това не става, защото то е резултат от действието на производителите на хранителни продукти и фармацевтичните концерни, а тази истина не искат да осветяват централните средства за масова информация, защото на тях им плащат производителите на хранителните продукти и фармацевтичните концерни.

Ако искаме да узнаем истината и наистина да говорим на научно ниво, трябва да направим това. За цифрите не е нужно да говорим в широк спектър, а в сравнение, защото става дума за общественото здраве.

Вие описвате тази криза като, цитирам: „най-голямата предизвикваща страх измама за цялата досегашна история“ Можете ли да обясните как целия свят позволи да бъде измамен?

– Но не целия свят – аз общувах  с много хора, с много възмутени, трудещите се в САЩ все повече се ядосват, но хайде да поговорим за политиците – за тези, които вземат решенията, които позволяват да бъдат излъгани.

Неудачното сътрудничество до пълното сливане на Средствата за Масова Информация, неудачното сливане и концентрацията на власт в големите клиники с фармацевтичните гиганти доведе до това достатъчно неголяма група хора да могат да контролират.  Това даже не е теория на заговора. За това може да бъде написана докторска дисертация и ние сега ставаме свидетели на това че даже човек като мен, с такива заслугиаз действително мога да говора за това открито – аз имах пълна изследователска стипендия от МТИ (Масачузетския технологически институт). Разработил съм през 1979 година програмата „Е-мейл“, бях номиниран за национален медал в областта на технологиите и иновациите. Аз не съм някакъв си там побъркан. Аз знам съвършенно точно.

За нещастие, учените и академиците, от своя страна, станаха също част от голямата академия. След изменението на конституцията ние се лишихме от великите учени – сега вече ние имаме само академици, които се нагаждат и си затварят устата и много от тях са мои приятели от МТИ и ми казват: „Това, което казваш, е абсолютно вярно, но аз не мога да го кажа открито, защото трябва да си издържам семейството“.

На мен ми провървя – аз съм изобретател, който сам си изкарва прехраната – имам свои научни учреждения, никому не съм длъжен.

Святото задължение на учените се състои в това да говориш истината и аз тук ви казвам истината. Всичко това ще влезе в историята като най-крупната предизвикваща страх измама, защото тя преследва три цели: първата е унищожаване на икономическата система – то е много сериозно в САЩ – 10 милиона човека загубиха своята работа. Ние виждаме тук ясно формулираните планове на фармацевтичните гиганти: СЗО и епидемиологичните служби да предписват задължително лечение – ако ги послушат, в бъдеще шофьорска книжка просто няма да получите – ще ви кажат: „Къде е вашия паспорт с ваксините? или ще ви искат такъв, за да отидете на фитнес, или в дискотека и т.н.

Това става, защото фармацевтичните гиганти сега губят пари година след година. Просто погледнете цифрите – повече от 30 процента в изследвания и развитие – тенденцията расте и може да си помислите, че който инвестира в изследвания, получава повече дотации, но те получават 30% по-малко дотации, защото даже FBI постепенно разбират, че техните продукти са отрова. Затова техният нов бизнес модел се базира на ваксините. Защо? Защото на производителя на медикаменти можеш да заведеш дело в съда за компенсация на загубите – това е струвало 5 милиарда долара за последните 13-14 години. – много скъпо е, високи рискове, малък приход, могат да те съдят. Няма такива рискове при ваксините – те не се подчиняват на същите правила като лекарствата – тях ги наричат биофармацевтика. Второ – на производителите на ваксини не можеш да им заведеш дело в съда благодарение на Тед Кенеди и политиците, които защитават фармацевтичните гиганти, не можеш да им заведеш дело – ако можеш, то е само в един съд по делата с ваксините, който се управлява от правителството на САЩ. Това означава, че данъкоплатеца плаща за това. За това не се съобщава никъде в официалните СМИ.

Както разбирам, вашето най-голямо безпокойство е за принудителната медицина. През уикенда Бил Гейтс го даваха по немската телевизия и той каза че е нужно да се сложат ваксини на 7,5 милиарда хора. За какво става дума?

– Така и предполагах – Бил Гейтс не разбира от биология. Той просто е от богато семейство и са го избрали уж защото „разбира“ от това, което прави, защото той открадна пари от бюджета и неговия фонд трябваше да плати данъци – те преведоха тези пари във фондацията на Бил и Мелинда Гейтс и тя трябва да стане "спасител" на всички тъмнокожи на планетата – това е расизъм. Това, което прави той, е институционализиран расизъм. По принцип неговата цел се явява принудителната медицина. Погледнете кой са партньорите му – Хилари Клинтън, Марк Цукерберг, СDС, крупните фармацевтични концерни – това са негови приятели, това са средите, в които общува – тези хора искат принудителна медицина наложена отгоре. Защо? Много просто – защото те следват парите. Това са седем трилиона долара годишно постоянен оборот за фармацевтичната индустрия.

Но как работи това, ако напълно и не само в САЩ спреш икономиката? А от другата страна се намират фармацевтичните концерни, на които това може да им бъде изгодно?

– Не „може“, а ЩЕ получат изгода.

Да, но как се съчетава това? Да позволиш да разрушиш икономиката не само в САЩ, за да може няколко фармацевтични фирми да получат печалба – не звучи като да е изгодно.

– А вие правихте ли сметка? Направете и ще видите, че това е дори много изгодно. При нас фармаиндустрията, която се нарича Биг Фарма, е на стойност трилиони долари. Тази централна структура се плъзга надолу – хората не им купуват лекарствата – вижте им акциите – акциите на сърдечните медикаменти и медикаментите за диабетици падат. Затова на тях им е нужен нов бизнес модел. И този модел са ваксините и клетъчната терапия. Това се нарича биологични препарати. При тях не е нужно да се преминава през същите строги тестове и те заобикалят всички правови .. .

Фармацевтичните концерни виждат, че техните медикаменти губят позиции, че те не работят. Все повече хора живеят здравословно – именно на тези концерни им е нужно да принуждават към ваксинация. Затова става дума тук.

Трябва да се разбере това, че не става дума за нации – съществуват сили, които излизат отвъд националните рамки. Наричат ги глобален елит. Съществува ли той действително – разбира се, че съществува. Те инвестират не в Америка, и това не са националисти от Русия – те инвестират мащабно и отвъд пределите на границите на държавите – в това е работата – на тези граници се намират фондациите като фондацията на Гейтсови, Клинтъновците или Марк Цукерберг. Тези хора по принцип сами са си правителство.
          Какво правят те – вземат милиарди долари от данъците, влагат ги в своите фондове и използват тези фондове, за да диктуват обществения ред.
          Вие гласували ли сте за Бил Гейтс? Аз не съм. Вие избирали ли сте Марк Цукерберг? Аз не съм. Гласували ли сте за Клинтъновците? Аз не, но именно те диктуват обществения ред отгоре – надолу.

https://www.youtube.com/watch?v=z1blpjk2gQg

Под корону Билл Гейтс, Клинтоны и Цукерберг хотят ввести принудительную медицину

[Голос Германии] 

Apr 18, 2020                                                                                                                          www.iskri.net/zefiraСъздадено: 22/04/2020 : 20:30
Обновено : 10/06/2020 : 02:25
Категория : Предай нататък
Страницата е посетена 184 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^