Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 393 всичко

 8 посетители онлайн

Орис - Всеки от нас може да очаква
 

 Всеки от нас може да очаква

Орис

 

В Живота си всеки от нас може да очаква да получи само това, което вече съществува в информационното „пространство” на неговото Самосъзнание – в цялата съвкупност от неговите субективни Представи за заобикалящата действителност.

Активно и решително променяйки нашите стари СФУУРММ-форми [шаблони, стереотипи Б.пр.] с по-нови и по-универсални, ние по този начин активно препрограмираме цялата инерционна конкретика на окръжаващата ни действителност.

ВВУ-информацията [непреживяната информация Б.пр.], която изначално „квантово-холографично“ е закодирана във „времевата етерна напълваща“, специфично се „разопакова-разгръща“ в индивидуалното информационно „пространство“ на нашето Самосъзнание (в OДС [ОЛЛАКТ-ДРУОТМ-система = памет Б.пр.]), едновременно възприемайки се от очите, а след това – като единна и цялостна вълнова динамика (която представлява безкраен интерферационен поток от модулирани честотни преобразувания), по същия начин – „квантово-холографично“, се разпределя във всички участъци на мозъка.

Това, което ние субективно възприемаме като Обективна Реалност, започвайки от атомите и молекулите и завършвайки с цялата „материална” Вселена, изобщо не е представено в заобикалящото ни Пространство-Време в онова конкретно изражение, в което ние сме способни всичко ТОВА диференцирано да възприемаме и осъзнаваме.

Във всеки един момент от вашето вечно „личностно” съществуване, ВВУ-информацията от „ВЕН [Времевата Етерна Напълваща Б.пр.]” се генерира в информационното „пространство” на вашето Самосъзнание в един непрекъснат „пакет” – за всяко дувуйллерртно [постепенно и последователно Б.пр.] „разопаковане” едновременно се проявява и цялата окръжаваща обстановка, с всички най-малки подробности: редът на нещата във вашата стая, характерните миризми, присъстващите около вас „хора”, времето зад прозореца, индивидуалните Представи за страната на пребиваване, за времето на годината и деня, за климата и други. Всичко това е обективната динамика на УУ-ВВУ-Формите [изначални Форми Б.пр.], стимулираща характера на вашето субективно Възприемане (използваните от вас УУ-ВВУ-копия) и те не са обвързани с нито една от вашите реакции.

Това ваше индивидуално „сега“ се е разопаковало само за миг, който всъщност никак конкретно не е зафиксиран от динамиката на вашия „Фокус на Съсредоточеното Внимание“, но затова пък е станал дълбоко осъзната част от „личния живот“ на някое от Формо-копията [носителите на непреживяната информация Б.пр.], от вибрациите на които вие сте се възползвали за „разопаковането" на дадената ВВУ-Информация. Вие не сте се зафиксирали в него, защото вашия „Фокус на Съсредоточена Активност“ е могъл веднага да се препроецира в Конфигурацията на друго Формо-копие, но за предишната УУ-ВВУ-същност той не е бил толкова мимолетен и незначителен, защото в нейното „фрагментирано“ Самосъзнание – поради много тесния диапазон на самовъзприемане, всеки преживян от вас (с нейна помощ) момент се възприема много по-остро, по-дълбоко и по-осъзнато, отколкото от вас.

И не само това – в същия момент се „разопакова-разгръща“ и ВВУ-Информацията за състоянието на всички листа на дървото отвъд прозореца, за всички градини и гори, които виждате в далечината, за всички обекти на нашата планета и това се случва в информационното „пространство“ на вашето Самосъзнание, „потенциално“, „холографично“ на „подсъзнателното“ ниво на вашето Възприемане.

Тоест, ако бих спрял мига и бих започнал да гледам в информационното „пространство” на своето Самосъзнание (забележете, че не е във Формо-системата на Светове, а в „индивидуалната ОДС [памет Б.пр.]”), за да видя какво сега става на Айфаар, кой какво прави, кой какво конкретно в този момент преживява, в този миг, ако искам, аз бих могъл да проследя с всички подробности кой в какво е облечен, кой какво яде, кой  къде се намира, да забележа малкото парченце лук, заседнало в канализацията на съдомиялната машина, реално да усетя какво е времето, да преброя трохичките на масата ...

Да продължим. В информационното „пространство” на моето Самосъзнание също потенциално се намира и ВВУ-Информация за това какво в този миг от живота се случва на някоя от другите планети или какво става на Луната в подножието на кратера на Циолковски. И в моето информационно “пространство” – чрез някое от Формо-копията на моята “индивидуална ОДС” – аз винаги мога да стана част от тази всеобща Информация, “да вляза” в всяко информационно съдържание на този миг и да разгледам какъв вид камъче къде стои и как са разположени всички звезди и всички галактики наоколо.

Това означава, че в този момент – още от самото начало!, са грижливо «записани» всички камъчета във всяка от тези галактики и на техните планети, характерните положения на всяко от листенцата на дърветата, всички бръмбарчета и червейчета, скрити от нашия поглед някъде под земята…

 

                                                                                                                               www.iskri.net/zefira


Създадено: 12/04/2020 : 04:07
Обновено : 10/06/2020 : 02:24
Категория : Орис
Страницата е посетена 97 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^