Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 695 всичко

 4 посетители онлайн

Орис - Сребристите хуманоиди-сфери
 

Сребристите хуманоиди-сфери

Орис

 

          Земята, освен от проявените и непроявени финоматериални същества, е обитавана и от същества, живеещи в плазмено състояние (пето измерение) под формата на сфери с различен диаметър и цвят. Ще се спрем на характеристиките на една от тези цивилизации по-подробно.

          Основното „местоположение“ на тези „сребристи хуманоиди“ с непостижимо високо еволюционно ниво на развитие, е някъде „на края“ на нашата Галактика и не принадлежи конкретно към никое астрално-физическо Съзвездие. Разумните същества, които я обитават, имат сферична форма с най-разнообразни цветове и нюанси, всяко от които в комбинация с големината на плазменото им енергийно тяло свидетелства за определено еволюционно ниво на развитие на всяко такова Същество и за заеманото от него положение в тяхната общност.

             Цялата им цивилизация се състои от приблизително 300-350 Съзнания-сфери, всяка от      които може да промени обема си от топка за тенис до Звезди с изключително впечатляващи          размери и да приема абсолютно всякаква плазмена форма, включително и човешката.                    Ръководството на цивилизацията се състои от няколко сферични Същества от виолетово до          сребристо-бели на цвят, имащи много внушителни размери, оглавявани от супер огромна              сфера с размерите на нашата Земя или дори много по-голяма, светеща с ослепително бяла          плазмена Светлина.

          На други, по-малко отговорни ръководни постове, се намират Същества, които имат различни нюанси от синьо до виолетово, а също така значително различаващи се от другите многобройни сфери-Съзнания по своите огромни, космически размери. Всички глобални и важни въпроси се решават от НЕЩО или НЯКОГО, като цяло от нещо като финоматериален свръхгигантски суперкомпютър, който има свръхмощна база данни и неподдаваща се нашето въображение, разклонена по всички Светове и системи на Галактиката, енергоинформационна мрежа.

          Нашата планетна система “САТАНА ”, създадена от Луцифер, изглежда в сравнение с тяхната система само като джобен калкулатор на фона на възможностите на компютър от седмо поколение. Затова тези плазмени Същества могат свободно да усвояват и изследват всички ъгълчета на Галактиката, които ги интересуват, да не говорим за контрола им върху информационната база в Ноосферата на Земята.

          Като цяло, Те се придържат към хуманни Идеи и Цели, насочени към укрепване на духовността и могъществото на своята цивилизация, за да отслабят в Галактиката и Вселената деструктивните влияния на Космическото Зло, което на Висшите Планове на Битието често се маскира като Добро. По отношение на човечеството Те са настроени дружелюбно и хуманно, разбират истинските причини за нашето „падение“, напълно са заинтересувани от нашето духовно развитие и от перспективите за използване (в борбата с отрицателните странични ефекти на Материалното творение) на тези уникални свойства, които притежава безсмъртния Дух, издържал изпитанията в човешкия цикъл на своята земна Еволюция. 

Те напълно и в съвършенство владеят Пространство-Времето и са способни много бързо, почти мигновено да проникват със своето Съзнание във всяка точка на нашата Вселена. Основният вид Тяхна дейност е събирането на информация, общия контрол върху процесите, протичащи във Вселената, които осигуряват непрекъснатото формиране и обмен в Космоса на висококачествената духовна Енергия, тъй като именно тази Енергия Им дава и Сила, и Могъщество. 

                                                                                                                                   www.iskri.net/zefiraСъздадено: 12/04/2020 : 03:35
Обновено : 10/06/2020 : 02:24
Категория : Орис
Страницата е посетена 94 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^