Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 693 всичко

 6 посетители онлайн

Орис - В другите реалности
 

В другите реалности

Орис

 

А в другите реалности, където си се срещал с другите проявления на своето „Аз“, ние също така, както и тук, ли сме редом с теб?”

 – Разбира се! Та нали всички ние, като членове на една група Звездно-Родени, се явяваме проявления на една Колективна Космическа Същност, нейните Души-аналози, отразяващи отделните качествени аспекти на Нейните Съзнания! Всяко от въплътените в отделните типове реалности наши фрагментирани Съзнания, също, по съответствие, принадлежат към дадената обширна духовна група. Следователно, едновременно развивайки се заедно в една реалност, всички те в същото време се притеглят едно към друго и в другите типове реалности, сменяйки при това възложените на тях задачи и роли, кармичните си взаимоотношения.

В една от реалностите (точно там, където моя Прототип е Духовен Учител), Велла по отношение на Тригордий се явява не майка, както е в този живот, а по-млада сестра, спасила го, чрез самопожертвувание, от безразсъдна постъпка, която е можела да го доведе до духовно падение.

Нашият Клавитус се пада на Фироксанта не мъж, а по-малко братче, причиняващо на нея и на нейния съпруг много неприятности със своята упоритост и самонадеяност;

Анааэлла ми се явява не жена, а по-малка сестра, която също немалко е изпатила в живота заради своя упорит характер, а нашия син, който “там” е много по-голям от нея, ѝ се пада нейн любящ мъж... Те са много щастливи двамата и изобщо не подозират, че някъде – паралелно с тяхното привично съществуване, те живеят и като син и майка...

Между другото, бих искал да обърна внимание на това, че в паралелната реалност, за която ви разказвам, взаимоотношенията между половетеъж и жена), са значително по-висши и съвършени, отколкото тук и са построени на съвършено други принципи, отколкото при нас, особено по отношение на секса, макар да ни е трудно да разберем, че от съвместния творчески екстаз може да се получава много по-чувствено по сила удовлетворение, отколкото от секса! Бих нарекъл силите, управляващи тези семейни взаимоотношения, “полярност” и “резонансност”, или “ енергийно сдвояване ”.

Съпружеските двойки “там” се формират не на сексуална основа, а на съвместното желание да участват в обединен духовен творчески процес, който също предполага раждане на съвместно потомство като залог за запазване и укрепване на своята хуманоидна раса. Изобщо, половите и семейните взаимоотношения “там” са значително по-цивилизовани и разумни, отколкото на Земята.

Същото се отнася и за морала натяхното” общество, и за религията – в която даже и помен няма от такива допотопни и несъвършени контрастни системи като “Бог против Сатана”, “светлите против тъмните”. Там съществува дълбоко разбиране на Космическите Закони и стремеж да ги изпълняват, макар че това също не при всички се получава в еднаква степен.

Вооулл “там” е един от моите най-близки и верни помощници – много трудолюбив и добросъвестен ученик, заемащ висок правителствен пост. Той много помага на всички наши Братя и Сестри при изпълнението на нашата мисия, използвайки своята власт и авторитет в обществото.

Рамо до рамо с него, изпълнявайки същите функции, каквито и той, работи Иуилия Су, защотопри тяхвсички висши правителствени длъжности са сдвоени: на всяка задължително са заети двама – мъж и жена, които –реализирайки своите специфични енергийни аспекти, умеят съвместно да вземат най-балансирани и най-верни решения. Иска ми се да имаме и ние тук такава система!

Там Радаена известно време е била съпруга на Вооулл, но той е предпочел да остане несвързан със семейни отношения. Радаена след това се омъжила за Аулирх, който скоро трябва да загине по време на едно от изпитанията в лабораторията, която ръководи. Но те ще имат дъщеря, също от числото на нашите Звездно-Родени, само че аз не мога засега да определя нейния Прототип в нашата реалност...

Другите наши Братя и Сестри – через своите фрагментирани Съзнания или Прототипи, в другите светове също се намират редом с нас и всички тях е лесно да ги познаеш, защото основните външни черти, а главното – вибрационните качества на всеки от вас там са напълно разпознаваеми. Така че, любими мои, никъде вече вие от мен няма да се денете – нито тук, нито там, в далечните, нито в близките и реалните светове, в които вие също сте се изповъплътили всичките заедно за реализацията на висшите духовни мисии на нашата Колективна Космическа Същност!

Извинявам се, но и “там” аз се явявам за вас старши на групата, защото и “там” – независимо от поразителната разлика с нашия свят, също съществуват свои, макар и по-„висши“ проблеми, свои нива на съвършенство и свързаните с тях неприятности, които ние с вас трябва да умеем правилно да решаваме...” 

                                                                                                                www.iskri.net/zefiraСъздадено: 11/04/2020 : 00:26
Обновено : 10/06/2020 : 02:23
Категория : Орис
Страницата е посетена 100 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^