Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 700 всичко

 5 посетители онлайн

Орис - Собствена и сексуална Карма
 

Собствена и сексуална Карма

Орис

 

– Това, което наричам „собствена карма “, представлява конкретни и много сериозни Уроци, които Душата, още преди своето въплъщение в този тип реалност е програмирала за себе си да получи, за да извади от тях нещо, което все още не е изпитвала.

Тези уроци могат да се отнасят или към въплътила се личност, или за установяване на взаимоотношения с някой от много близките ѝ хора, които се явяват само СРЕДСТВО за познаване от Душата на замисленото и затова тази Карма не се разпространява на тях.

Например, някой тайно обича някого, а обектът на неговите желания дори не подозира и не знае за това. В този случай съществува „собствена карма“, която освобождава обекта на желанията от кармични последици. Ако той разбере, но чувствено не реагира на това, продължавайки обичайния курс на Живота за себе си, то Карма по отношение на него също не се завързва. Но ако е узнал и отговорил на проявяваните към него чувства или отрицателно – с възмущение и негодувание, или, обратно – с взаимност, то това е пример за обикновена взаимна Карма, която може да бъде разрешена единствено от двете страни, като се намерят някакви компромиси.

– А ако искам да променя нещо в самата себе си, да се справя с нещо лошо в себе си, да коригирам някаква черта на характера си или да се отърва от някой ненужен ми навик, това какво действие е? Кармично?

– Да, това действие е кармично, но само по отношение на самата себе си, което именно, по принцип е „собствената Карма.

– И по какво кармичните отношения се различават от некармичните?

По това, че в първия случай има избор в действията и начините на реагиране, а във втория такъв просто не съществува ако щеш умри, но заплати своя дълг на другия и това е!

А ако съм дошла при човека, да речем, с нашите книги и съм му дала да почете, надявайки се на взаимност, а този човек никак не е реагирал на книгите това на него не налага ли кармична отговорност по отношение на мен или налага обратната над мен спрямо него?

Не, това също е “собствен Карма”. Така твоята Душа, чрез теб, просто познава някоя от страните на човешкия характер, на първо място на твоя:  упоритост при достигането на целта, търпеливост, търпимост, незлобливост, общителност, обаятельност, непреклонност и др..

Ти пишеш и за сексуалната Карма такава също ли има?

Да, това е един от най-активните типове кармични отношения между хората, особено от противоположен пол. Класическия и най-разпространения пример: двама души много силно се обичат ставайки любовници, но все пак, разбирайки, че не постъпват добре, тъй като и двамата имат семейства, ненавиждат себе си за този смъртен грях, за тази слабост, която нито един от тях просто не е в състояние да преодолее... Какво да правят?

Колкото и да се упрекват за тези чувства, колкото и да се опитват чрез разума да заставят себе си да прекратят да се обичат, но да постъпят иначе те просто физически няма да могат, защото в една от техните съвместни фини реалности между тях ВЕЧЕ СЪЩЕСТВУВАТ подобни високочувствени отношения, именно които – със своите взаимопритегателни вибрации, създават  същите тези кармични полета, които в дадената реалност образуват около тези двама души строго определени обстоятелства. Така се образуват не само чувства на симпатия, но и кармични чувства на безпричинна антипатия, когато влиянието на вибрациите на паралелната реалност принуждават да се отнасяте към даден конкретен човек само така и по никакъв друг начин...

Но трябва все пак да отличавате подобна любов от обичайното сексуално влечение или от състоянието на тривиалната влюбеност, които също се явяват пример за сексуална Карма. Настоящата земна любов това е непреходно чувство на симпатия, сексуално влечение, замесено в алтруизма и доверието, душевното сходство и безусловната преданост, които никак не зависят от разкриването на едно или друго качество на всеки от влюбените, а продължават да съществуват като че ли сами по себе си, в изолация от външните данни и други личностни характеристики.”

– А как да познаем дали е погасена сексуалната Карма или не?

Много просто – по своите усещания: ако в процеса на общуването между хората не възниква сексуално желание, значи те вече са се доближили до този момент, където завършва тяхната сексуална Карма. Между другото, самите те към това нямат никакво отношение просто ТАКА ВЕЧЕ Е!”

 

                                                                                 www.iskri.net/zefira


Създадено: 03/04/2020 : 13:29
Обновено : 10/06/2020 : 02:23
Категория : Орис
Страницата е посетена 119 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^