Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 699 всичко

 4 посетители онлайн

Орис - Най-главното сега е
 

Най-главното сега е

Орис

 

Най-главното в изучаването на ИИССИИДИОЛОГИЯТА без да очаквате завършване на този процес (което никога няма да настъпи), е да започнете колкото може по-пълноценно да живеете с това Знание,  замисляйки се, съмнявайки се, задавайки си въпроси и смело проверявайки отговорите в практиката на «междуличностните» отношения. С това вие не само ще повишите ефективността на процеса на собственото си самоусъвършенстване, но и активно ще спомагате за еволюирането на окръжаващото ви «човечество» (само за сметка на префокусировки в по-качествените Континууми). А за осъществяването на това, трябва да станете способни да жертвате егоизма, тоест лесно да се освобождавате от много от това, без което вашия днешен Живот, както вие смятате, би се лишил от смисъл.

15.17730. Важно е да разберете, че това Знание е главния съставляващ компонент на «лекарството» против страха от «Смъртта». За да може «хората», които сега са на по 80-90 години, да се префокусират в тези Континууми, където те – с помощта на направени генетични модификации и нанотехнологии, ще могат за три години физиологически да се подмладят с 30-40 години, е необходимо само да станат по-добри, по-алтруистични, по-интелектуални, упорито и надеждно усъвършенствайки своето Самосъзнание с помощта на ииссиидиологическите СФУУРММ-Форми. Та нали по-качествените от техните «личностни» Интерпретации, съумели да се откажат от егоизма и материалните привързаности, вече са осъществили това! При това те не просто са «свалили» излишните десетилетия, придобивайки предишната си бодрост, здраве и младост, а са съхранили целия свой жизнен Опит и своите способности – с изключение на излишната сексуалност, която за хората от «бъдещите» благоприятни Светове е присъща в значително по-малка степен.

15.17731. Днес индивидуалните префокусировки в по-високите Нива на творческото проявление на Колективното Съзнание на «човечеството» се осъществяват само через ииссиидиологическите СФУУРММ-Форми. Засега само в системите на обучение, приети на съвременните Айфаари, има възможност да се заражда и самоусъвършенства абсолютно новия тип на «бъдещото» човешко общество, чието жизнено творчество се основава на Принциите на уолдмиизма [високочувствения интелект Б.пр.] и стооллмиизма [високоинтелектуалния алтруизъм Б.пр.]. За сметка на привличането на огромните финансови средства и участието на стотици хиляди най-гениални умове, в «бъдещите» Айфаари локално ще се въплъщават в Живота всички най-нови технологии, средства за комуникация, ще се отработват съвършено нови взаимовръзки в икономиката и производството, в образоването и просвещаването, в културата и философията, в науката и духовността.

15.17732. Най-развитите, най-интелектуалните и най-високочувствените хора ще идват в Айфаарите не само, за да получат новото Знание, но и за да могат – интелектуално усъвършенствайки се и вдъхновявайки се от най-висшия Алтруизъм, да носят това Знание по-нататък – на своите народи и в своите страни. Навярно затова именно децата «индиго», изначално надарени с необичайно високи екстрасензорни и интуитивни способности, стимулиращи в тях неизтребимия Стремеж към високодуховните творче- ски реализации, неудържимо ще се притеглят в Айфаарите, които, като гъби след летен дъжд, ще започнат да се организират в най-близките години по цялата Планета. Само те – високонадарените и духовно-устремените представители на новата човешка Раса, способни интуитивно и лесно да отличават Истината от лъжата – ще могат веднага да оценят най-голямото еволюционно значение на новото Знание и бързо да запълнят с него свободния информационен ресурс: Интернет, медиите, литературата, продукцията на теле- и киноиндустрията. 

15.17733. Но най-интересното е това, че много от децата на днешните милиардери и милионери (които наричат „златната младеж“) също при- надлежат към «индиговата» човешка Раса. Получавайки за ползване толкова дълбоко и разностранно Знание, те, въодушевили се от него, ще могат бързо да изменят своите егоистични възгледи с противоположни, разбирайки и осъзнавайки как по най-добър за всички „хора“ начин да се разпоредят с тези огромни богатства, които са натрупали техните безкрайно алчни предци. А, както вече знаете, най-ефективният начин за влагането на финансовите средства се явява тяхното използване за най-скорошно въплъщаване в реалността на най-високохуманната и най-перспективната Идея на съвременността организирането на Живота на съвършенно новото човешко общество на базата на строителството на множеството «Градове на Светлината и Знанията» («бъдещите» Айфаари), чиито високоалтруистични модели за индивидуалното самоусъвършенстване и богатия опит на «междуличностните», обществени, производствени и прочие взаимоотношения ще станат базови за прилагането и бързото им разпространяване по всички континенти. 

15.17734. Едновременно с това във всички сфери на политическия, икономическия, финансовия, културния, научния и религиозния Живот, в замяна на днешните агресивно-консервативно настроени дейци на отиващата си епоха на всемирния застой също така стремително ще се влее младия „индигов“ поток на съвършено по новому – алтруистично-интелектуално! – мислещите политици и администратори, държавни и религиозни деятели, учени и бизнесмени, Самосъзнанията на които не са заразени с егоистичните СФУУРММ-Форми на корупцията и лакомията, циничното обогатяване и безпринципността, агресията, терора и дискриминацията, а също религиозния фанатизъм, консерватизъм и догматизъм. Именно те – 20-30-годишните представители на «бъдещата»  човешка  Раса, резонационно «препроецирани» със своите Самосъзнания в «днешните» Континууми от множеството по-развити варианти на човешките цивилизации, в най-близко време ще станат най-активните реформатори и строители, духовни вдъхновители и организатори на човешкото общество от съвършенно нов тип.

ИИССИИДИОЛОГИЯ „Безсмъртието

е достъпно всекиму“, том. 15

                                                                                                                                                           www.iskri.net/zefiraСъздадено: 01/04/2020 : 22:36
Обновено : 10/06/2020 : 02:23
Категория : Орис
Страницата е посетена 98 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^