Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 693 всичко

 3 посетители онлайн

Орис - Край на света няма да има
 

Край на света няма да има

Орис

 

12.14286. Обикновено глобалните (планетарни) «инверсионно-лъчеви» префокусировки [Квантов Преход за тези, които са готови Б.пр.] се осъществяват недълго до реализацията на планетарния катаклизъм,  след който в множеството «трагични» сценарии на развитии на колективното Съзнание на «човечеството» настъпва много продължителен период, позволяващ на всички биологически Форми (отново на Нас с Вас!), продължаващи в този инерционен период да се фокусират в нискокачествени НУУ-ВВУ-Конфигурациисъщо на същностите на другите Прото-Форми [животински тела Б.пр.]), в максимална степен да реализират своето жизнено творчество на егоистичните Нива на Самосъзнанието и благодарение на това последователно да завършат всички процеси на вътреаспектния и междуаспектен едно Качество – Синтез, които са необходими за осъществяване на всички активни Нива на «личностното» Самосъзнание на всички етапи на междукачествения Синтез.

 

12.14287. Сега ще ви кажа нещо, чието разбиране е много важно за вашето самоопределяне по отношение на излаганата от мен Информация: във всички сценарии, където в скоро време трябва да станат катастрофи с големи мащаби, предварително се дава Знанието ИИССИИДИОЛОГИЯ – като своеобразна подробна Инструкция за тези хора, които в по-голяма степен вече се ориентират в своите избори не към непроработените честолюбие и консерватизъм, а към дълбоко синтезираните СФУУРММ-Форми [шаблони, стереотипи Б.пр.]  на висококачествените УУ-ВВУ[изначални, непреживяни Б.пр.]-конгломерати и ФЛУУ-ВВУ-Модулите, култивиращи в динамиката на Формо-Творците на Самосъзнанието високоинтелектуалната логика и Интуиция, проецирана за тях от Творците и-Кураторите на Подсъзнанието.

 

12.14288. Защо инверсионно-лъчевата“ префокусировка изпреварва  основния катаклизъм? За да се даде възможност на тези от «хората», чиито Формо-Творци на мозъка все още не са толкова стабилизирани със своята ФСВ-ФДО-динамика [динамиката на Фокуса на Съсредоточеното Внимание-Фокуса на Дуалното Отражение Б.пр.] в НУУЛЛ-ВВУ[Физическа Прото-Форма Б.пр.]-Конфигурациите, но които имат устойчива тенденция да се развиват в това Направление, да могат интуитивно използвайки Опита на тези, които вече са се префокусирали буквално пред очите им, още преди началото на неизбежния планетарен  катаклизъм, целенасочено (тоест ускорено, съзнателно и постепенно трансмутирайки в своите избори все още несинтезираните Аспекти на двете наши първични Доминантни Качества) да се префокусират във Формо-системите на Световете, които в по-голяма степен съответстват на техните най-висши Стремежи и най-добри Представи за Себе си. Именно за осъществяването на това се отпуска този определен промеждутък от време между глобалната „инверсионно-лъчева“ префокусировка и самия факт на  планетарния катаклизъм.

 

12.14289. Много от «хората» (разбира се, това ще бъдат «неосъзнати» представители на «антиките» [представителите на Антисвета Б.пр.]!) в най-близките години, опитвайки се да разпалят хаотични и деструктивни тенденции в обществото с помощта на всевъзможните Средства за Масова Информация, ще започнат да плашат всички и да крещят за приближаването на ужасните катаклизми, за гибелта на цялото „човечество“, за планетарните катастрофи и за „Съдния ден“, за който, видите ли, е имало предупреждения още в Апокалипсиса на Йоан Богослов. Уверявам ви, в това древно апокалиптично пророчество няма такива думи, които да изразяват смисъла, влаган от нас в субективното понятие „край на света“.

 

12.14290. След събитията, които ние сме склонни да тълкуваме като „край на света“ човечеството няма да изчезне – очаква ни само „гибелта“ в нашето Самосъзнание на всичко „низше, порочно, меркантилно» и собственото наше прераждане в новия светъл Свят.

 

12.14292. Затова, скъпи мои, ви моля: на никого от тези кресльовци не вярвайте! В нашите, позитивно конструирани Формо-системи на Световете, в нашите интелектуално-алтруистично развиващи се сценарии, където устойчиво ще се префокусират айфааровците и всички, които са приели ИИССИИДИОЛОГИЯТА като главен критерий за своите жизнени Цели и Избори, всичко ще изглежда съвършено недраматично и нетрагично: та нали всичко, абсолютно всичко в инерционно творимите от нас Светове е подвластно на нашата Воля! И тези от вас, които НЕ се поддадат на всеобщата паника, която ще обхване 50%– 70% от населението на цялото Земно кълбо; тези от вас, чиито Самосъзнания са изпълнени с най-новите и най-качествените – за дадената Реалност, СФУУРММ-Форми [шаблони, стереотипи Б.пр.] на Знанието ИИССИИДИОЛОГИЯ; тези от вас, които вече просто са се уморили да се борят с безнадеждното невежество на обитателите, безумната глупост на длъжностните лица, непреодолимия инат на учените, с нищо неизтребимата бюрокрация и непобедимата корупция, с държавната агресия и политическата жестокост, беззаконието и насилието в най-изтънчените техни проявления всички вие, съхранили предишния ритъм на високочестотната динамика на своите Убеждения и Стремежи, автоматически и външно абсолютно незабележимо за вас, веднага ще станете – без ни най-малко прекъсване на синтетичните процеси в най-висшите нива на Самосъзнанието на фокусираните от вас НУУ-ВВУ-Форми [Физически тела Б.пр.]! – част от значително по-качествените сллоогрентни Конфигурации и вече естествено ще осъзнавате себе си като участници в новите, по-съвършени Формо-системи на Световете, освобождавайки най-после своя Фокус на Творческа Активност от спиращото вашето развитие противодействие на Формо-копията на най-нискокачествените Нива на вашите индивидуални ОДС [ОЛЛАКТ-ДРУОТММ-система = памет; „резервоар“ за вече синтезирания емпиричен опит Б.пр.]. 

ИИССИИДИОЛОГИЯ, том. 12 

www.iskri.net/zefira


Създадено: 27/03/2020 : 01:15
Обновено : 10/06/2020 : 02:23
Категория : Орис
Страницата е посетена 98 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^