Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 691 всичко

 4 посетители онлайн

Орис - Когато мислите за някого
 

Когато мислите за някого

Орис

 

Знайте, че когато интензивно мислите за някого и ясно си представяте обстоятелствата, съпътстващи вашите емоционални мисли за този човек, вие несъзнателно изпращате (проецирате) в друга реалност “аналог” на самия себе си! Този ментално-чувствен “дубликат” има напълно определена форма, която вие моделирате за него с въображението си и той, след като напусне вашето Съзнание, напълно се освобождава от вашия контрол над него! Когато същото правя аз, то заедно с тази Мисълформа аз изпращам навън и частица от своето Съзнание, което ми позволява активно да общувам със Съзнанието на въображаемия от мен човек, който това може даже да не осъзнава...

Вие по същия начин, както и аз, бихте могли съзнателно да последвате всяка породена от вас мисъл, стига само да съумеете да откъснете своето упорито внимание от илюзията на този свят. Мислите ви изчезват без вас само защото вие самите не бягате след тях, вкопчени твърде много в триизмерната реалност и не желаейки да се отъждествявате с по-фините типове реалност, продължаващи и отвъд видимите граници на този свят!

(Именно затова по време на Медитациите винаги толкова настоявам колкото може повече да се отпуснете, защото това би ви позволило да престанете да чувствате своето физическо тяло и да се отъждествявате с него, следвайки само своите мисли и усещания!)

ЗАПОМНЕТЕ: всяка, ясно моделирана от вас Мисъл и всяка силно почувствана от вас емоция представляват интензивни единици електромагнитна енергия или цели комбинации от такива единици. Ето защо те не изчезват безследно. Те вече са уникални само защото продължават след това да съществуват спонтанно в друга, съответстваща на тяхното качествено ниво реалност под формата на електромагнитна система с определена сложност и тип! (Самата ваша Душа в опростено, естествено разбиране, представлява електромагнитни полета с различна конфигурация с огромен потенциал програмиран на самоизразяване). В своята реалност те точно така, както и ние с вас, взаимодействат помежду си в зависимост от енергийната интензивност, която вие им давате.

Така вие, със своите целенасочени мисли и емоции, непрекъснато създавате други нива на реалността, които, въздействайки оттам на нашата реалност, я изменят в съответствие с мощността и постоянството на волевия импулс, който вие им задавате със своето интензивно мислене. Именно така се осъществява във вашия живот всичко това, за което вие силно мечтаете!

Така Душата, чрез вашите интензивни чувства и мисли, ежедневно създава вашата физическа реалност, защото материализацията на интензивните мисли и емоции, продължителните очаквания, се явяват естествената способност на всяка Душа. В нашия свят това приема формата на плътна материя, но в другите реалности това може да се изразява в съвършено други форми!

Между другото, именно в това характерно свойство на Душата се крие една от причините за това, че във висшите светове, където няма фактическо различие между обекта и субекта на възприемането, истинската Любов ВИНАГИ е взаимна!.. Затова винаги помнете важността и силата на вашите субективни преживявания и ги използвайте целенасочено, за да постигнете своите високодуховни цели!!! Едва след пълно разбиране на същността на процеса на постоянното транслиране на вашите мисли и емоции във физическата и другите видове реалност, ще можете да осъзнаете пълната си независимост от обстоятелствата, времето и външните условия.

ЗАПОМНЕТЕ: цялата т.нар. “материална вселена” – това е само нашата собствена интерпретация на събитията, засягащи само вибрациите на нашата триизмерна реалност. Достатъчно е само да сеиздигнетесъс своето Съзнание макар и малко ”по-високо” и всичко, което сте смятали за толкова трайно и стабилно просто ще изчезне, ще престане да съществува.

Да, всичко това е Илюзия, но тя е създадена с конкретна еволюционна Цел на по-глобалната Реалност и има своето значение като една от формите, приемани от тази Реалност за собственото си Познание и за обучението на множеството фрагментирани Съзнания.

Всичко това е много тясно свързано с понятието „Еволюция“, която засяга не само един-единствен План на Съществуването, а едновременно и едномоментно обхваща хиляди и хиляди други енерго-информационни ниши, зони, нива, Планове, реалности, в които по точно същия начин, едновременно и едномоментно, преминава еволюционното развитие на всеки от нас като духовни Космически Същности. Всяка от тези Същности има наистина неизчерпаем творчески потенциал и безбройни методи за възприемане на своята Еволюция, използвайки за това огромно множество други видове Съзнания.

Не само целия наш съзнателен живот, но и нашите сънища, и астроизлизанията ни, и нашите Медитации, и цялото наше т.н. “следсмъртно съществуване” – именно всичко това заедно е нашата “индивидуална Еволюция” в действие. Но тук задължително влизат също така и всички „други“ проявления на нашия „Аз“, едновременно с нас усвояващи други типове реалности, дори и ние да не осъзнаваме тяхното съществуване.

Всички те поотделно и заедно влияят на нас, точно така неосъзнато помагайки ни да еволюираме, както ние помагаме в това на тях самите! Няма „мъртъв“ или неудачен еволюционен опит – всичко, което по някакви еволюционни причини изчезва от нашата реалност, веднага се проявява като нов опит за съществата от друг тип реалност! Всякакви мислими вариации на Живота и Съзнанието задължително някъде се проявяват в своята пълна сила и сами създават там за себе си условия за собственото си развитие и процъфтяване.

Ако вие някого много силно обичате и ако вашето чувство е взаимно, но в този свят, по различни причини и обстоятелства, не можете да въплътите в живота своята взаимна мечта, не се отчайвайте: вашите високи мисли и желания няма да изчезнат в небитието, а ви готвят прекрасно и щастливо бъдеще, в което вие, най-после, ще можете да въплътите в реалността всички свои надежди, мечти, фантазии и дълбоки чувствени преживявания на душевна близост с любимия човек! Това ще стане възможно след завършването на вашия физически опит и естествен преход към съществуването на по-финото енергийно ниво, където вашите мисли и емоции още сега творят за вас вашия бъдещ живот.

Всичко, което правите „там“ или в своя обикновен сън, който вие даже не помните – всичко това е не по-малко ценно за вашата индивидуална Еволюция от онова, което правите осъзнато. Макар че вашата Душа съдържа вече в себе си необходимите знания, но персоналния психологически опит, който човек получава по време на посещаването на другите реалности, все пак може значително да се отличава от известния на него опит и именно с това да спомага за неговия еволюционен растеж ”.

                                                                                                                                                                             www.iskri.net/zefira


Създадено: 25/03/2020 : 20:41
Обновено : 10/06/2020 : 02:22
Категория : Орис
Страницата е посетена 117 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^