Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 703 всичко

 4 посетители онлайн

Орис - Какво представлява времето
 

ВРЕМЕТО

Орис

 

Времето не е линейно, както повечето хора си представят, неспособни да мислят в многоизмерни категории. Времето, също като пространството, има изумителната способност да се изкривява безкрайно, винаги се проявява в съответствие както с природата и плътността на Материята, през която преминава, така и с честотата и качеството на полетата, които го възприемат!!

То не се движи и не се излъчва в никоя посока, нито в „миналото“, нито в „бъдещето“, то просто  винаги Е, просто СЪЩЕСТВУВА под формата на статични ивици разпръснати нагоре, надолу, напред, назад, в Безкрайността! Главната черта на Времето е относителността, защото то се проявява в смислово отношение само в този тип реалност, във вибрациите на която то може да действа.

Неразривно е понятието “Пространство-Время”. На много хора изглежда, че те – или по-скоро тяхната Душа, е започнала своето пътешествие някъде в далечното „минало” и оттогава се движи към своето „бъдеще”. Хората погрешно възприемат процеса на реинкарнацията, защото поради линейното възприемане на Времето от тях им се струва, че техните „минали“ животи преминават в някаква определена последователност.

Но цялата тази представа за видимостта на линейното движение на Душите в Пространство-Времето е най-голямата от илюзиите на нашия тип реалност, свързана изключително с нашата особеност на триизмерното възприемане на света около нас! Когато човек достигне определено ниво на осъзнаване на себе си във Времето, той придобива способността едновременно да наблюдава проявленията на различните нива на своето Съзнание едновременно и веднага!

Душите-аналози (Космическите Същности) се състоят от техните множества фрагменти от Съзнание надарени със собствена разумност. Нито самите Души-аналози, нито техните многобройни фрагментирани Сознания не еволюират по различните типове Реалности поотделно, а на големи групи такива като тях разумни Същества, обединени в някакъв духовен конгломерат, представляващ в своята съвокупност Колективното Съзнание на Индивидуалния Космически Дух.

Например Орис, със своите Души-аспекти, Анаела, със своите фрагментирани Съзнания, Фироксанта, със своите многобройни личности, и т.н. - всичките дванадесет Души-аналози на един Космически Дух заедно пътешестват във Времето по различните нива и типове Реалности, натрупвайки по такъв начин информацията и вибрациите за недостигащите им Чисти Качества. Та нали опитът, преживяван от тях във всеки от типовете реалности, съвсем не се явява така статичен, както Времето.

В своето разделено състояние, всяка от тези Същности има свои уникални характеристики, определяни от заработените от нея Чисти Качества, свои индивидуални черти и форма, които, при все това, не се разминават много с базовия групов Архетип. Тези индивидуални вибрации, които са много специфични и устойчиви за всяка такава група, се явяват надеждни свързващи нишки, събиращи и съединяващи в едно всички членове на дадена група в едни и същи типове реалности. Именно тези вибрации помагат на всички членове на една група да се разпознават един друг където и да било извън зависимостта от външната форма и вид – те са много по-силни от всякакви кармични привързаности и родствени връзки, защото се коренят в много високи духовни сфери, в Съзнанието на Космическия Дух.

Завършвайки своя пореден еволюционен цикъл, всички фрагментирани разумни части от всяка от Душите-аналози (и самите Души-аналози) се обединяват заедно в Индивидуалния Космически Дух без да губят при това своите индивидуални характеристики и се намират в такова цялостно състояние до следващия еволюционен поток, отново освобождаващ ги за продължаване на съвместното космическо движение.

Тогава фрагментираните Съзнания на различните Души-аналози, по признаците на най-голямото подобие, се обединяват веднага по няколко двойки, образувайки нови многобройни варианти на Колективните Същности, които също се стараят по най-голяма идентичност да се обединят една с друга. И така дотогава, докато “масатаотново съединени разумни Същества не стане критична... Така започва всеки нов еволюционен цикъл”.

 

                                                                                                                         www.iskri.net/zefiraСъздадено: 25/03/2020 : 10:52
Обновено : 10/06/2020 : 02:22
Категория : Орис
Страницата е посетена 111 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^