Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 699 всичко

 4 посетители онлайн

Орис - Събитията ставащи в света
 

Как да се отнасяме към събитията ставащи в света.
Как се изменя сценария на развитие?

Орис

 

– Стават събития, които влияят на съдбата на цели народи или страни. Ясно е, че това са признаци на сценариите, в които се изместваме, но как да разберем дали този сценарий води в лууввумическо [човешко Б.пр.] направление или се отклонява?

Интерпретирайте само от позицията на собственото си разбиране, отношение и приемане на това, което става наоколо. Това, което става наоколо, е обективна реалност – то е онова, което е заложено в слоогрентната [холографска, многопланова Б.пр.] система и е разбито по сценариите, по слоогрентните епизоди на различните варианти.

Тоест всяко събитие е облепено с огромно количество варианти на неговата реализация. Следващото събитие след него също е облепено с множество други варианти. Вашата задача е да се опитате да разберете защо осъзнавате себе си не в някакви други варианти на станалите събития, а именно в тези варианти. Тоест всяко събитие е нужно за вашето израстване, за вашето осъзнаване, за вашата работа, а не за това, за да се опитвате по някакъв начин да го измените. Самото ваше желание да измените отношението си към това събитие, тоест неприемането му (например вие разбирате, че то не е онова, към което се стремите), вече създава момент на префокусировки в тези сценарии, където искате да се префокусирате, но за това са нужни изменения в себе си, конкретни изменения.

Ако започнете да възприемате събитието агресивно, без разбиране на това, че то е дадено за вас с цел подобряване на вашата собствена конфигурация, то тази агресия ще стане фарватер за това да се префокусирате в още по-малко качествени сценарии, с още по-малко благоприятни условия. Защо? Защото амплиативността на лууввумическото направление се определя от степента на позитивизма, от степента на поне неутралното отношение на личността към това, което става около нея. Тоест момента на вашето осъзнаване и разиране на това, което става и разбирането, че то се случва заради нещо за вас конкретно и за всеки от хората, намиращи се около вас в цялата конкретика на неговото развитие, отчитайки това, че смърт няма, има само ревитализации от един сценарий в друг сценарий – безкрайни ревитализации, безкрайни префокусировки, тоест има смяна на качеството на конфигурациите.

Именно от тези позиции трябва да разглеждате всяко събитие, което става. Като става някакъв катаклизъм, не да се тръшкате и да си казвате „Ле-ле, беда, кошмар, защо попаднах тук, аз съм толкова добър, толкова съм достоен за по-добри условия за съществуване“, а да разберете, че навярно някакви участъци от вашата конфигурация не съответстват на това да се намирате сега, в дадения момент, в по-качествен сценарий – там, където този катаклизъм не е станал, там, където войната не е станала, където някакви деструктивни събития или неприятни, за вас са заобиколили чрез други сценарии – нещо не  е достигнало, да разберете какво именно не е достигнало, е най-главното, защото всичко се случва за вас конкретно.

– А ако разбереш то ще престане да има значение ли?

Не, ти ще се успокоиш и ще започнеш да се отнасяш към това за известно време по-позитивно, по-неутрално и да се съотнасяш към ставащото от позицията на своето разбиране, своето обяснение за какво е нужно това. И когато това състояние на всеприемане се стабилизира, тогава ще започнат да стават някакви по-позитивни изменения в окръжаващата те действителност, тоест амицирация [префокусировка Б.пр.] в тези сценарии, където вече някакви участъци от твоята конфигурация могат да се реализират не фрагментарно, а конгломератно.

Целият проблем е в това, че много от своите представи ние  формираме от фрагменти. Ние не докрай сме скомпановали тази представа, тази представа, тази представа – и когато ни попитат, ние знаем само някакви фрагменти от това. В нас много рядко има цялостна представа защо става така.

Така че, за да си съставим различна, по-пълна представа за себе си и за окръжаващия ни живот, стават различни събития, които ни подбуждат да проявяваме едни или други емоции, подбуждат ни към едни или други избори. Чрез тези избори ние изпитваме различно състояние, чрез тези състояния ние получаваме нова информация, а чрез тази информация става по-пълно допълнение към нашите предишни представи в някакво отношение и в частност – по отношение на самите себе си: кои сме ние сега и кого бихме могли да бъдем и окръжаващите ни хора.

Тоест ние започваме да ценим хората не по това, което виждаме, а по това, което този човек би могъл да представлява, ако условията на неговото съществуване бяха по-благоприятни, по-амплиативни и ценността на всеки човек започва да се повишава, да излиза извън рамките на това, което виждаме конкретно тазминутно, текущо, а повече да възприемаме перспективата на проявлението на тази личност в други условия. Тоест проециране на всеки човек върху по-амплиативни [по-висококачествени Б.пр.] представи, а това може само от позицията на по-пълното разбиране на самия себе си. Щом започнеш по-дълбоко да разбираш самия себе си, тогава и другият човек ще ти стане по-понятен, по-близък на теб, по-осезаем.

– Това субективно възприятие ли ще бъде?

Всичко е субективно, абсолютно всичко. Тоест, когато гледаш алкохолика, който не може да се справи със своето желание да пие в даден момент, ти трябва да си представяш не този алкохолик (това е субективна представа), а този, който в настоящия момент е постъпил съвършено иначе – нещо е направил – нещо, което в твоето въображение може да има място реално, тоест отишъл е не да пие, а нещо да прави – във всяка конкретна ситуация тази конкретика  се налага на личността и като че ли му подсказва, тоест твоите мисли не отиват в никъдето, те не изчезват никъде. А доколкото има ясно направление по отношение на дадената личност, то фокусната динамика на дадената личност изпитва напрежение вътре в себе си, тоест системата на възприемане работи на възприемането на тези твои представи, тези твои желания и в човека започват да се появяват, да се разопаковат СФУУРММ-Форми на фокусната динамика именно тези, които ти му предлагаш – тоест не да отиде да пие, не да се занимава с пиянство, а да направи това, това и това. И много често в такива случаи хората се удивляват – човекът е искал да направи нещо определено, а когато те така са помислили нещо добро за него, а не са започнали да го проклинат, то човекът внезапно е сменил своето мнение, намерения и идва и казва – „А дали да не направим това, това и това?“ Ето това е изменение на сценария на развитие.

И така не само по отношение на всяка личност. Така постепенно изменяйки своята представа за окръжаващия те свят, ти постепенно започваш да контролираш подробностите на окръжаващата действителност и да заменяш това, което теб не те устройва, което не ти подхожда, с тези представи, които биха те устроили. Това, че че тук е така, а би могло да бъде ето така – би било чудесно. И тази вибрация, която демонстрира твоето желание да се реализираш именно в такива условия, а не в други – именно тя позволява да се префокусираш, да амициираш там, където това е възможно да стане.

В такава ситуация понякога хората идеализират или пре-оценяват – така ли можеш да попаднеш в такава ситуация, където идеализираш някого?

Не – когато идеализираш, ти се намираш на едни нива на системата на възприемане, задействани от едни системи на мозъка. Когато правиш това осъзнато, когато осъзнато работиш над образа на човека, с който би искал да имаш други отношения, или изобщо някакви отношения, се включват съвсем други механизми и ако тези механизми не са активизирани, тоест ако дорсолатералната кора се намира в пасивно състояние, то осъзнатата работа, осъзнатия процес на изменение на другата личност не се осъществява; ако вентромадиалната кора се намира в пасивно състояние, то разбирането на постъпката на другата личност също не се получава, защото ти в по-голяма степен си зациклен на себе си, на своята изгода, на своя егоизъм, на това, което на теб ти е изгодно. А когато разбираш, че за другия човек по-изгодно би било ето това, вместо онова, тоест някакъв дискомфорт, конфликт е възникнал, и има възможност осъзнато да му подскажеш – не е нужно задължително да правиш това с думи – просто трябва да си представиш този човек, да си представиш как ти се него разговаряш душевно, сърдечно, доверително. И в колкото по-голяма степен ти бъдеш уверен в резултата на такова въздействие, колкото по-осъзнат бъдеш самия ти в този момент, колкото по-алтруистичен си, по-интуитивно интелектуален, толкова по-голям ефект ще бъде достигнат по-бързо.

А идеализирането, за което говориш, това са съвсем други нива на мозъка – егоистични нива.   

                                                                                                        www.iskri.net/zefira


Създадено: 19/03/2020 : 14:22
Обновено : 10/06/2020 : 02:22
Категория : Орис
Страницата е посетена 117 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^