Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 695 всичко

 2 посетители онлайн

Орис - Нашите мисли се отразяват
 

Нашите мисли се отразяват

Орис

 

Нашето мислене не е наша собственост, не е собственост на нашия живот (на това, което ние наричаме «наш живот»), на нашата съдба. Нашият живот едновременно протича в множество сценарии. И всичко това, което вие мислите тук (в този свят), има тенденция към реализация на няколкото нива, най-близки по качеството на физическата им материя към нашата реалност. Затова, завръзвайки Карма тук, чакрамните личности и вие – като отражение на тези чакрамни личности в дадения аспект на Материята, носите отговорност за Съдбата на Световете, за чието съществуване все още не знаете.

Ето защо е много важно да разберете Същността на Времевата Същност. Много важно е да разберете, че тази Времева Същност дава възможност за реализация на стотици, хиляди ваши чакрамни личности в различни пространствени «клетки». Това, което вие мислите и приемате сега, това качество, с което вие моделирате материята на мисълта и материята на чувствата, не е само това, което сте сътворили тук – то се разпространява в безкрайния Свят. Макар че, разбира се, основното формиране на вашите текущи Мисъл-Форми се осъществява на тази планета. Но всички тези Мисъл-Форми, се дублират във всяка точка на Пространството по желанието на Творца на съответстващото Ниво на Колективното Съзнание, което – за някаква Колективна реализация, за някаква еволюционна Цел, е получило импулс към самореализация в идентични условия някъде в други Вселени.

Не напразно съществуват такива междувселенски Същности като Същността, която при контакта с мен назова себе си „Странстващия“. Такива Същности събират в себе си абсолютно цялата информация, която е записана във всички диапазони на Материята на Чувствата и Материята на Мислите. Нещо повече, те също така събират цялата информация, която е записана в синтезираните нива на Формо-Материята и след това всичко онова, което тази Същност снема от всяка планета, от всяка Звезда система, тя носи в други Вселени, в други Галактики, за да може всяка Колективна Звездна Същност или Творец от всяко подобно Ниво да може да използва това, премествайки или продублирайки Земята някъде в друга Същност на Времето и Пространството, в която той се развива, която той самия използва като обект за собствената си самореализация.

Именно затова ви призовавам по-отговорно да се отнасяте към своите Мисли и Чувства. Говорили сме, че нашите Мисли и отразяват, и моделират обстоятелствата на нашия живот, но на по-високи Нива, когато излизате отвъд пределите на разбирането на себе си като личности, във вас задължително трябва да расте и да се разширява чувството на отговорност за другите Светове, за съществуването на които вие все още не знаете, но които съществуват и които също изискват усъвършенстване на вашето мислечувстване. Всичко това е много взаимозависимо.

На нас ни се струва, че ние си седим тук, край огъня, размишляваме над някакви неща, а някой се е разпалил и си е тръгнал и привидно това никъде не се е предало, никъде не се е отразило и като че ли засяга само и единствено него. Не, в действителност се понижава качеството едновременно на няколко ментално-чувствени системи.

                                                                                                               www.iskri.net/zefiraСъздадено: 13/03/2020 : 12:26
Обновено : 10/06/2020 : 02:22
Категория : Орис
Страницата е посетена 125 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^