Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 700 всичко

 5 посетители онлайн

Орис - Работа с първата чакра
 

Работа с първата чакра

Орис

 

– Доколко ефективно е самовнушението за работа с ниските нива на АРГЛЛААМУНИ [първата чакра, муладхара Б.пр.]? 

Главният метод е да имаш желанието да излезеш от негативното състояние в момента, когато генерираш тези нискочестотни енергии. Та нали основният механизъм в работата с всички Нива на АРГЛЛААМУНИ-Ииссииди [муладхара - чрез която достъп до нашата реалност получават гневните и отмъстителни чакрамни личности Б.пр.] се явяват позициите на чакрамнните личности на ОРЛААКТОР-Ииссииди [3-та чакра, манипура - чрез която достъп до нашата реалност получават мислещите личности Б.пр.].

В колкото по-голяма степен в твоето Самосъзнание е активна високочестотна чакрамна личност на ОРЛААКТОР-Ииссииди, толкова по-бързо и лесно е да се работи с негативните психически състояния. А да се заеме тази високочестотна позиция може тогава, когато я има необходимата информация, помагаща да се разберат ставащите край теб събития. Ако в човека са слабо активни кураторските Нива на ОРЛААКТОР, то той е склонен да се отъждествява и асоциира с окръжаващите обстоятелства. Ако в него има дълбоко разбиране на окръжаващите събития и достатъчно високочестотни знания, то в ставащите обстоятелства той започва да вижда нещо невидимо, но винаги позитивно и конструктивно. Например, някои елементи на знаковост, тоест да търси признаци за по-нататъшното придвижване по духовния Път, да търси възможности за проработка на Кармата без да отъждествява всичко ставащо със собствената си личност.

Да речем, че някой те е нарекъл глупак или е направил по отношение към теб действие, което на теб, като на личност, не ти е харесало. Възприемайки ситуацията от позицията на ниските и средните Нива на АРГЛЛААМУНИ, ти веднага интерпретираш всичко ставащо като негатив по адрес на своята личност. Ако имаш достатъчно знания, за да разбереш ставащото, ти изобщо няма да отчиташ собствената си личност и няма да проецираш всичко на себе си, а ще разбереш, че твоята личност тук няма нищо общо.

В такъв случай достатъчно леко може да се работи със започващите в теб негативни реакции, които започват да се реализират вътре в теб и веднага се прехвърлят на твоето отношение към хората, към събитията и да влияят на твоето общо психическо състояние.

Именно тук са нужни някакви ментални афирмации-мотивации. На колкото по-високо ниво те бъдат формирани, толкова по-ефективни ще бъдат. „По-високочестотно ниво на мотивации“ подразбира не примитивни ментални конструкции от типа „аз обичам този човек“ или „трябва да го обичам“, а разбиране на еволюционността на ставащите събития, разбиране, че всеки изблик на негативизъм не е проявление на теб, а представлява поредния Урок на твоята зрелост, поредната проверка на твоята позиция в дадената точка на твоя духовен път. Подобни афирмации, основани на такова дълбоко разбиране и приемане, можете да си правите. Когато възникват подобни негативни състояния и се появи желанието да излезете от тях, то тези формули, тези моменти на самовнушение ще ви помогнат да излезете от ситуацията.

Но проблемът е в това, че в повечето случаи човекът дотолкова силно се отъждествява със собствения си негативизъм, че не му се иска да излиза от това състояние. Той смята, че е прав. И толкова: човекът се намира в негативизъм и тази позиция на правота го устройва. Той не разбира, че това е изпит, че това е зачот. Не изкарва зачота, стои на място, макар и да мисли, че се движи напред. В действителност той остава на едно и също ниво на развитие.

Критичната маса на негативизма с всеки път все повече нараства; с всяка неправилно решена ситуация, с неправилно направен избор, потенциалът на тези чакрамни личности на АРГЛЛААМУНИ-Ииссииди се увеличава. Те чувстват своята безнаказаност, чувстват безпомощността на личността по отношение на тях и така започват да стават пълноправни собственици и господари на дадената човешка личност. А човекът се превръща в сляпо оръдие на тези чакрамни личности.

Но! Когато работиш с негативни психизми с кураторските Нива на ОРЛААКТОР-Ииссииди, се осъществява някакво подобие на диалог и убеждаване като между преподавател и ученик.  Студентте влизат в аудиторията, професорът им обяснява предмета, те разбират нещо за себе си и си отиват доволни. Така се получава не просто волево потискане, а обяснение и убеждаване от типа „Момчета, всичко, което става в този свят не се случва просто така, не се случва само, за да предизвиква във вас ярост и изблик на негодувание. Та нали вие сте тук, за да проработвате подобни качества. Ако не ги проработите, няма да можете да излезете на следващите нива и така и ще си останете в първи клас. А пред вас има още и 2, 3, 4, 5 …  10 клас от вашето Житейско Училище, в Училището на Еволюцията!..». И те знаят: щом са постъпили в това Училище, така или иначе трябва да стигнат до 10 клас. Но без да преминат първи, втори клас те няма да могат да напреднат.

Трябва да напомняте за това на тях (на своите аргллаамунни Нива на Самосъзнанието) и те по-бързо ще започнат да схващат това. Да им напомняте е нужно не в негативизъм (тогава е вече късно!), а в най-различни психически състояния, в това число и чрез повторение и закрепване в Самосъзнанието с подобни афирмации. Само че вие забравяте заради какво сте тук, на Айфаар. Вие дотолкова се самоотъждествявате със ставащото, че напълно забравяте това.

Например, вие забравяте за какво ви давам Уроци. Кога родителите крещят или наказват детето. Когато виждат, че то поради своята неопитност допуска грешка и ако не му я посочат, това впоследствие може да му навреди. То взема остър предмет (например, нож) и започва да тича и да плаши с него другите деца. Майката взема този предмет и наказва сина си. На него, разбира се, му е обидно, защото не разбира до какво могат да доведат тези действия. Той не разбира, че така може да извади нечие око, но разбира, че не трябва да прави така.

По същия начин работя и аз с вас: виждам какво и какви ваши състояния могат да бъдат вредни и ако не им се обърне внимание сега, по-нататък те ще ви донесат достатъчно много проблеми. И аз започвам да работя с тях. Но в замяна на това, че ви давам подобни Уроци, вместо благодарност към мен върви поток от неизразходвана агресия. Вие трябва да разберете, че аз не желая на никого от вас зло и трябва по-често да си спомняте, че аз правя това, защото ви обичам.

И така, относно зададения въпрос: да, можете да си правите такива афирмации-мотивации. Ако чувстваш такова състояние, че самият ти не се харесваш, постави тази афирмация-мотивация и понаблюдавай къде вътре в теб върви съпротива. Това е нещо като медитация, но в опростена форма.

Що се отнася до внушенията, то от ллууввумическите Учители такива методи са категорично забранени. Тук се отнася хипнозата, манипулирането с разума, внушението… - това е лъжлив път. Ние вече сме преминали през подобни неща, това го има в нашата памет на нивото на подсъзнанието. Атлантида, която сме потопили с такива неща, хипнози и такива грешки, е била достатъчно голям Урок за нас и сега ние в никакъв случай не трябва да се връщаме към това. 

                                                                                                      www.iskri.net/zefiraСъздадено: 12/03/2020 : 18:07
Обновено : 10/06/2020 : 02:22
Категория : Орис
Страницата е посетена 122 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^