Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 696 всичко

 1 посетители

Орис - Как да медитираме на ЗКК
 Как да медитираме
на Звуковите 
Космически Кодове? 

Орис 

 

1. Заемете удобно положение – най-добре легнали, за да можете напълно да се отпуснете. Да медитирате седнали е по-трудно, освен това може да се разсейвате, например, от наклоняването на главата напред 

2. Първо произнасяйте шепнешком, а след това на ум избрания Звуков Космически Код (изборът, разбира се, трябва да бъде направен предварително). Това може да отнеме около 15-20 минути, въпреки че за всеки е индивидуално. Очите трябва да са затворени, за да не ви разсейва нищо. 

3.  Едновременно с произнасянето на Кода отпуснете мускулите на цялото тяло. Не бива да пускате музика. Тя само ще разсее и няма да ви позволи да настроите честотата, заложена в самия Код. 

4. Произнасянето на Кода трябва да се комбинира с вдишване и издишване. При това първата половина на Кода се произнася при вдишването, а при издишването – втората. Тоест, вашето дишане трябва напълно да се слее с Кода. Не е необходимо да се съсредоточавате върху всяка буква от Кода, тъй като е необходимо цялото звуково съчетание. 

5. В тази фаза на медитацията могат да започнат да идват някои образи. Не е необходимо да се спирате и фиксирате на тях. Те възникват поради това, че всяка буква от Кода е носител на някаква Информация. Затова възникващите образи може да не принадлежат към Информационния Поток, свързан с Кода. Освен това качеството на медитацията винаги ще зависи от нивото на синтезираност на двата нисши ИИССИИДИ-Центъра (чакри Б.пр.) в медитиращия. Понякога твърде силната им активност може изобщо да им попречи да влязат в медитация, тъй като например ще възникнат страх или картинки със сексуално съдържание. 

6. Когато ритъмът на дишане практически съвпадне с Кода и те станат едно цяло, всички образи ще изчезнат и ще се осъществи „изпадане“ от будното състояние. В идеалния случай Фокусът на Самосъзнанието на човека напълно ще влезе в Кода и ще стане това, което той се явява. Какво ще стане в този случай зависи от Кода и от нивото на развитие на самия човек. Като цяло Космическите кодове са съвсем различна действителност, Реалност. Затова, дори да можете да видите, почувствате и разберете нещо, след това да го предадете на другите може да бъде много трудно, защото в нашия свят такива СФУУРММ-Форми [Архетипи, шаблони Б.пр.] може просто да не се окажат. Смисълът на медитацията, обаче, е именно в това – в предаването на получената Информация на други хора, тоест – в Алтруизма. В противен случай това ще бъде просто егоизъм, който може или да не ви даде възможност да влезете в медитация или няма да можете да интерпретирате получената Информация дори за себе си. И най-вероятно просто ще заспите, без да достигнете Нивата, на които се разкрива тази Информация, заложена в Космическите Звукови Кодове. 

7. Ако все пак сте успели да влезете в медитация, не се безпокойте как ще излезете от нея. Това ще стане от само себе си. 

Ако, при опитите да влезете в медитация се появяват образи, прожектирани в Самосъзнанието от ИИССИИДИ-Центровете на АРГЛЛААМУНИ [1-ва чакра Б.пр.] или ИНГЛИМИЛИССА [2-ра чакра Б.пр.], трябва да продължавате да произнасяте Кода и да се опитате да бъдете Наблюдател – като човек, пътуващ с влак, без да се съсредоточава на картините мяркащи се зад прозореца.

Има два възможни резултата: пропускане на образите или спиране върху тях. В първия случай ще продължите да медитирате върху Кода, а във втория ще трябва да спрете да го произнасяте и най-добре е да поработите с нискочестотните нива, които не са ви позволили да медитирате. При това не си струва да се разстройвате, защото е добре, че сте заявили с какво ви е необходимода работите в дадения момент. А опитите за медитация а Кодовете не трябва в никакъв случай да спирате.

Ако по време на настройването на Кода периодически се появяват сърбеж или някакви други разсейващи моменти в тялото, това също е работа на нискочестотните Формо-Творци. Така те въздействат на Самосъзнанието чрез био-Творците, така че човека да не отива на по-качествени Нива. Та нали за тях те се явяват деструктивни. Така се осъществява съпротива, за която трябва да сте подготвени и просто да се опитате да не се разсейвате от подобни прояви. Ако успеете да ги изтърпите, то медитацията ще продължи.

Важен момент е подготовката за медитация. Преди нея е по-добре да не ядете храна, въпреки че можете да пиете слаб чай. Така тялото няма да бъде прекомерно възбудено. Също така е много добре да си направите очистваща клизма. Медитацията е най-добре да се прави рано сутрин, но може и преди лягане. Тук изборът трябва да е индивидуален – както ви е по-удобно. Във всеки случай, трябва да имате мощно желание да се принесете полза на другите. Тогава ще успеете! 

Звуков Космически Код –   звукосъчетания, точно съответстващи на определените синтетически състояния на Формите на Самосъзнание. [звукосъчетанията с едър шрифт в материалите по Ииссиидиология, напр. АЙФААР, АРГЛЛААМУНИ, ИНГЛИМИЛИССА и т.н.  Б.пр.] 

                                                                                                 www.iskri.net/zefiraСъздадено: 06/03/2020 : 14:19
Обновено : 10/06/2020 : 02:21
Категория : Орис
Страницата е посетена 121 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^