Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 695 всичко

 2 посетители онлайн

Орис - Да догледаш филм
 

Да догледаш филм

Орис

11.11947. Преди няколко дни ми зададохте интересен въпрос: „Ами ако съм започнал да гледам на DVD някакъв филм и след това съм решил да го догледам, след известно време, ще бъде ли краят на този филм (от «същия този» диск, файл или кинематографическа лента в кинотеатъра) същия, какъвто е бил по време на моето предишно гледане?“

Отговарям: не само краят ще бъде друг, но и началото, и самия сценарий, а и актьорския състав могат да бъдат съвсем други, отколкото в този вариант, който «вие» сте започнали да гледате по-рано. Но нито «вие» самите, както и който и да било друг, даже няма да подозирате, че и сюжета на гледания от «вас» филм с идентично название вече е напълно друг, и актьорите са други... Защо? Защото и този филм, и цялото ваше предишно окръжение, и самите  «вие» (НУУ-ВВУ-Конфигурациите [«Физическите» тела Б.пр.] на инерционно фокусираната от Вас проявена „личност») за времето на осъществилите се префокусировки също са станали други, структуриращи други варианти на «сценариите на развитие» на вашата Стерео-Форма [отделните «въплъщения» Б.пр.]. Всеки миг от безбройното множество на разнокачествените варианти на ВВУ-Информацията [безликата, безпристрастна, непреживяна информация], непрекъснато     «разопаковаща се»     от    сллоогрентната [холографична Б.пр.] «ВЕН»-динамика [Времевата Етерна Напълваща Б.пр.] на вашето Самосъзнание, «лично вие» (тоест Формо-Творците на мозъка на фокусираната от Вас в този момент НУУ-ВВУ-Конфигурация [«Физическо» тяло Б.пр.]) избирате само само един-единствен, в най-голяма степен резониращ със съвместната динамика на Творческата Активност на Формо-Творците и СЛУИ-СЛУУ-Творците [„чакрамните личности“ Б.пр.] (УУ-ВВУ-конгломерати [преживяната информация Б.пр.]), вариант на «сценария на развитие», а значи, и Формо-системата на Световете на своето субективно самоосъзнаване, която дадения «сценарий» структурира.

11.11948. Всеки от «хората» в тази Формо-система на Световете ще бъде, както и вие самите, абсолютно уверен в това, че дадения филм започва и завършва именно така. Но другите Интерпретации на «вас» и другите окръжаващи «ви» «хора», осъзнаващи «себе си» в множеството други разнокачествени Формо-системи на Световете, ще бъдат абсолютно уверени в това, че всичко е някак не точно така или дори че е напълно различно. Защото в един и същи миг в «скррууллерртната система» [набора от всички възможни сценарии Б.пр.]  се осъществява цялото множество възможни варианти на изборите на всяка от Формите на Самосъзнанието, структуриращи със своята субективна динамика тази «скррууллерртна система». И инерционно префокусирайки се в някакви дувуйллерртни [постепенни и последователни Б.пр.] групи от едновременно проявени в множеството Формо-системи НУУ-ВВУ-Конфигурации [«Физически» тила Б.пр.], вие ще можете «реално» да помните, «реално» да преживявате и «реално» да осъзнавате само това, което в дадения момент е «резонационно» активизирано   от вашите   Формо-Творци на   мозъка в «индивидуалната» ОДС [ОЛЛАКТ-ДРУОТМ-система = паметта Б.пр.] на Самосъзнанието на фокусираната от Вас „личност». [тоест всяка фокусирана от нас личност достъпва само своята си база данни Б.пр.] Всички сллоогрентни «зони» на Творческата Активност, свойствени на другите НУУ-ВВУ-Конфигурации [«Физически» тела Б.пр.], в които вие сте се фокусирали преди това, ще ви станат просто недостъпни. А «индивидуалната» ОДС [памет] – това е  главната енергоинформационна база на всеки от вариантите на «личностното» Самосъзнание, тоест това, което ние Субективно интерпретираме като «дълговременната  памет»  индивидуално  свойствена на всяка „личност». Всеки мощен стрес – това е вариант ускорена «комплиментарна» префокусировка в други НУУ-ВВУ-Конфигурации [«Физически» тела Б.пр.], досколкото той се съпровожда със стремителни инерционни процеси на междукачествен Синтез, които именно се и явяват главните механизми в реализационната динамика на «смъртните сценарии». Може би именно тук медиците трябва да търсят истинските причини за всевъзможните разновидности на амнезията – случаите на пълна или частична «загуба на паметта».

ИИССИИДИОЛОГИЯ

том 11 от поредицата „Безсмъртието е достъпно всекиму“ 

                                                                                                                                                                             www.iskri.net/zefiraСъздадено: 03/03/2020 : 14:19
Обновено : 10/06/2020 : 02:19
Категория : Орис
Страницата е посетена 123 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^