Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 422 всичко

 2 посетители онлайн

Орис - На Плеядите - част 002
 

На Плеядите част 002

Орис

Някой от екипажа поканва всички вас да преминете на кръгла прозрачна платформа със стоманени перила и вие безшумно летите над някакви красиви многоетажни и многонивови съоръжения, потъващи в синьо и изумрудено, в хармонията на красиви цветя и растения с различни размери. Този, който ви придружава (може да е жена или мъж), ви телепатира за това, което виждате около себе си, дава ви сведения за изследователския Център, отговаря на всякакви въпроси. Вие ясно чувствате неговото прекрасно отношение към вас, сърдечната топлота, загриженост и желание да ви помогне. Забелязвате, че и вас ви изпълва също такава тиха Радост, мощното желание да бъдеш полезен, да даряваш на всички сърдечна топлина, чувственост.

Край вас могат да плуват във въздуха също такива платформи с хора – както обикновени, така и високи, много красиви и радушно усмихващи ви се. Всички те са облечени различно, но основно, в тесни гащеризони с различни разцветки и плащове (които, както впоследствие ще узнаете, в съчетание с комбинезоните имат много полезни функции: това е нещо подобно на най-мощен квантов компютър и медицински център едновременно). Някои имат прозрачни джаджи на предмишниците си – генерационни квантови холографи.

Отгоре през купола се вижда чисто синкаво-изумрудно небе с розово-лилави включвания на неголеми облаци. Слънцето не се вижда, температурата на въздуха е много комфортна, а самият въздух леко сладък, приятно миришещ на цветя. Долу има много фонтани с различна форма и разцветки на кипящата в тях вода. На тихия фон на много хармонична, успокояваща музика звучат подобни на птичи, но не толкова резки гласове. Преплувахме над три високопланински водопада  с розов (предимно даже аметистово-лилав), син и светло индигов цвят с разположено между тях тюркоазено-смарагдово езеро и лимонено-златиста окантовка от гейзери. Да, на първо място, новопристигналите от Земята ги поразяват немислимите съчетания на  ярки и светли тонове, а също и пълното отсъствие на обекти с тъмни, кафяви, червени и изобщо, мръсни цветове и нюанси.

Нищо поне някак напомнящо контурите на автомобила долу не се вижда. Уловил удивлението, члена на екипажа телепатира, че цялата робототехника обслужва гигантски, както и няколко такива Центрове, напълно автоматизирани производствени комплекси, намиращи се вътре в планетата. Там хора не живеят и не работят, има само биороботи и тясноспециализирани кремниево-литиеви пактументи, осигуряващи на всички жители и гости на Юуй-Ийллссм абсолютно всичко, от което се нуждаят. Основните текущи нужди се осигуряват от квантови супеллексикатори, различни видове от които – за храна, облекло, обувки, за дребни домакински неща, има не само във всяко жилище, но и по улиците, в културните и научните центрове, в парковете и местата за творчество, както и  многобройните концидератори, анихилииращи всяка вещ до нейното фотонно състояние.

В далечината се виждат подобни на футболни игрища синкаво-индигови платформи на пълзяща трева : има правоъгълни, кръгли, овални, с различни размери. Над някои от тях монотонно и ниско летят някакви апарати. На вашия въпрос какво е това, съпровождащият би ви телепатирал: това са дивидикули за отглеждане на много важното и полезно растение главвгма, което се употребява в мизерни дози, но оказва най-силен оздравително-преобразуващ ефект на нивото на ДНК.

Усмихващи ви се млади хора тихо ходят или седят в прозрачни кресла около фонтаните и покрай дългите алеи с цветя, или безшумно прелитат на неголеми прозрачни платформи (понякога държейки в ръка неголяма светеща сфера). Някой може да ви изпрати въздушно приветствие с дланта на ръката си. И тук вие отбелязвате за себе си, че наоколо няма нито едно лице на човек на по-напреднала възраст, а само  младежи – красиви, изпълнени със здраве момчета и момичета с различен ръст. Деца също не се виждат

Скоро се приближавате до големи куполообразни арки и тихо плувате на неголяма височина към центъра на почти празно прозрачно помещение напомнящо амфитеатър. Платформата, управляема с мисъл, се спуска на невисока кръгла сцена, вие слизате от нея, сядате по креслата и ви разказват, че известно време ще трябва да се адаптирате към новите условия на съществуване, да развивате своите способности, навици и творчески наклонности, за да намерите своето място в общността, а също и да преминавате изследвания, да се подмладявате и да развивате своите интелектуално-чувствени особености и много друго.

След това ви се предлага избор: да живеете в отделно жилище, или за още известно време – с още някой. Показват ви на сцената пълноразмерна холограма на вашите 2- и 3-нивови квартири, водят ви по стаите, обясняват ви предназначението на устройствата и уредите, възможностите да почивка и работа, за общуване с приятели и за прекарването на свободното време както в дома, така и на други места.

Холографически клариссиматори (квантографи на окръжаващото пространство) и висилибизатори (визуализатори на скрити обекти) ще ви дадат представа за пътя на преместването ви във всяка точка на Центъра, окръжен от паркове и градини с летящи и крачещи странни животни, само някои от които с нещо напомнят нашите панди и белки, котета и патенца, коне и слонове. От едната страна парковете на Центъра се ограничават от широка  синкава река, а от другата – от розово-виолетов леко наклонен морски бряг. Огромен и много дълъг висящ мост съединява територията на Центъра с Града на Светлината, чиито високи куполи се виждат даже на такова голямо разстояние.

Приблизително така някой ден може да се осъществи вашето персонално завръщане в нашия Звезден Дом с помощта на звездолет. След това вие се запознавате със също такива хора, неотдавна по същия начин пристигнали тук от планетите на други Звездни системи.  Някои от тях в голяма степен се отличават от земляните, други – по-малко. Но с тяхното пристигане в Центъра всички те, както и вие, ще придобиват чисто плеядиански черти на външността и телосложението: широки, но не изпъкнали, рамене, с изразителен гръден кош (при жените – умерени издутини), тънка талия, хармонично дълги крака, изящни ръце с дълги красиви пръсти.

Но зад всички тези външни промени (причината за които се крие в това, че паралелно с процеса на вашето подмладяване и оздравяване във вашия геном ще бъдат мощно експресирани генните участъци именно на дадената плеядианска, сириусианска или алдебаранска цивилизация, инициирайки съответстващите изменения във вашия фенотип), във вашия облик и поведение все пак ясно ще се виждат някои общи характеристики на земната конституция: в сравнение с представителите на местните хора, при адаптираните жени от земята има по-изпъкнала гръд, не толкова тънка и дълга шия, не толкова дълги и тънки пръсти, малко по-пищни бедра, а при мъжете - мускулести рамене и ръце, шия и крака, по-изпъкнали гениталии, по-широка и висока гръдна клетка…

Вашите коси също постепенно ще придобият  или пшеничен, или светло-кестеняв нюанс. Чернокоси ще срещнете след това, когато преминете  в микансорбиса – Източника на вечното сияние (Града на Светлината). Но това ще бъдат само временни пътешественици, пристигащи на звездолети и телепортиращи се на Юуй-Ийллссм от различни Планети на нашата Галактика. Най-много – от хилядите планети и Слънца на Звездните системи на Целено, Майя, Меропа, Стеропа, Тайгета и Електра, Атланта и Плейона (имат съвсем различни Звукови Космически Кодове).

Между другото, подобна активизация (в процеса на интермиссионното подмладяване) във вашата ДНК на гените от тази от осемте цивилизации, звездолета на която ви е доставил на базовата планета на вашето по-нататъшно пребиваване, не е задължителна: вас задължително ще ви попитат искате ли някак да измените своята външност и ще ви предложат няколко варианта. Това е задължително условие за Съществуването на всички цивилизации именно от човешкия (но не общохуманоидния!) тип: никога никого за нищо не принуждават насилствено! Именно това е един от 28-те определящи положения на принципа на Хуманитарната Свобода, без съблюдаването на който е невъзможно по-нататъшното развитие на цивилизациите в Човешкото Направление. Затова вие имате право да оставате такива, каквито сте и да се откажете както от процеса на подмладяването, така и от каквито и да било манипулации над вашата външност и тяло.

                                                                                                                       www.iskri.net/zefiraСъздадено: 27/02/2020 : 14:18
Обновено : 10/06/2020 : 02:18
Категория : Орис
Страницата е посетена 136 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^