Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 385 всичко

 4 посетители онлайн

Орис - Страхът от „смъртта“
 

Страхът от смъртта

Орис

 

11.11963. Страхът от "смъртта" възниква по силата на това, че вие, свикнали да отъждествявате себе си с видимото и осезаемо за вас тяло, се стараете с всички сили да защитите, обезопасите и запазите това тяло, защото много пъти сте виждали и сте се убеждавали в това какво точно се случва с телата на другите „хора“, когато те „умират“: те, в крайна сметка, изгниват и вие никога повече в Живота си тези „хора“ вече няма да видите. Затова сте толкова уверени, че «Смъртта» е пълно изчезване, че и вас — вашето «родно» тяло! — някога ще го постигне такава съдбовна участ и че вие вече никога няма да можете да видите нито вашите роднини, приятели и близки, нито красотата на окръжаващия свят. Всички други ще останат да живеят, а вас вече няма да ви има… Но нали всичко това става във вашето Самосъзнание само по една проста причина: че вие сте абсолютно уверени в това, че вие сте вашето биологическо тяло или, обратно, че вашето тяло сте именно «лично вие самите». Именно в това се заключава цялата погрешност на вашите примитивни Представи за Себе си, която, на своя ред, поражда безизходния страх и животинския ужас, а също и справедливото желание да защищавате това тяло, да се борите за него до последен дъх. Тези страхове и ужаси, непрекъснато преживявани от вас в Живота, вие всеки миг плодите в собственото си информационно «пространство» на своите «индивидуални» ОДС и след това проецирате в Пространство-Времето на окръжаващия ви «Континуум», пораждайки, по такъв начин, главните причини за безкрайните конфликти и раздори, вражди и разногласия, убийства и войни. И това продължава вече много-много хилядолетия.

11.11964. Тези ваши колективни усилия за цялостното унищожаване и на себе си, и на окръжаващия свят, могат да бъдат коригирани и осъществени също само от вашите, не по-малко активни, отколкото сега, колективни действия по изменението на всеобщите Представи за тази субективна Реалност, която вие инерционно препрограмирате в своите Самосъзнания, а след това сами живеете и страдате от собственото си творческо несъвършенство. Отдавна съществуващи и вече устояли на разрушителните колективни психически процеси, на всички нас ни е необходимо колкото може по-бързо и по-задружно да противопоставим колективни съзидателни ментално-чувствени процеси имащи абсолютно нова енергоинформационна основа. И тогава, благодарение на мощно устремено качествено изменение отначало в структурите на вашето «колективно Съзнание», а след това и в динамично структурираното от вас състояние на окръжаващата ви реалност, също ще започнат активно и устойчиво да се проявяват позитивни и конструктивни всевъзможни изменения. Новото Знание ще сложи край на всички ваши днешни заблуждения, представяйки, най-накрая, по-истинна, по-реална и по-цялостна картина на строежа на Вселената и Представа за Принципите на функциониране на абсолютно всичко в Нея — от елементарните «частици» и «атоми», образуващи използваните от вас биологически Форми, до сега все още недосегаемите и далечни Планети, Звезди и Галактики.

11.11965. Когато вие — в хода на дълбоки логически размишления, високи интуитивни озарения и свръхфини научни изследвания се убедите, че не само вашето духовно (както казват физиците, полево) съществуване, но също така и вашия «личен» Живот представляват единен и практически нескончаем, вечен Процес, вие напълно ще се избавите от страха от «Смъртта», разбирайки неговата истински илюзорна природа, която именно се явява по своята същност истинския гарант за вашето «личностно» Безсмъртие. Тогава тя ще застане във вашето Възприятие като неоценим Дар на Вселената от всички Нейни Творци-Създатели, Които всички Вие в действителност се явявате!

                                                                                                                               ИИССИИДИОЛОГИЯ, том 11                     

                                                                                                                                            www.iskri.net/zefiraСъздадено: 23/02/2020 : 23:52
Обновено : 10/06/2020 : 02:18
Категория : Орис
Страницата е посетена 144 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^