Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 392 всичко

 7 посетители онлайн

Орис - Нашата многоизмерна
 


Нашата многоизмерна Космическа Люлка
 

Орис 

 

Това, че ние разглеждаме съзвездието Плеяди като наш Звезден Дом, в който са се родили много по-добрите наши Интерпретации – това е обобщен алегоричен образ на нашата многоизмерна Космическа люлка, където много от нашите Интерпретации осъзнават себе си в тяхното субективно „сега“. Макар че под понятието „Звезден Дом” аз имам предвид напълно определената конкретика на реално съществуващите между нас и Тях наследствени взаимовръзки. Те се осъществяват чрез експресията на отделни участъци от нашия и техните геноми, което мощно се усилва и стабилизира при повишаване на активността на високовибрационните зони на кората на нашия главен мозък (дорсолатералната и вентролатералната), подобно на тези, които на разстояние и интуитивно обединяват майката с нейното дете.

В молекулите на ДНК на представителите на цивилизациите, участващи в създаването на нашите земни човешки Форми на Самосъзнание, в различна степен се отразяват техните собствени наследствени (родствени) психо-ментални взаимовръзки, които те имат в своята цивилизация: тяхната култура, общество, вкусове и приоритети. Чрез експресията на съответстващите им участъци от нашия геном, тези дистанционни връзки по естествен начин възбуждат в нашата екстрасензорика спонтанни картини на неземни реалности, особености на бита, както и необичайни желания, чувства, емоционални състояния. Това е особено присъщо на измененото медитативно състояние на съзнанието, когато контрола на Творците на дорсомедиалната и орбитофронталната области на префронталната кора (тъй като функциите им са тясно обвързани с нашето оцеляване на тази планета) значително отслабва

Именно тогава започва реалния, а не въображаем, сеанс за връзка, която поради все още недостатъчно мощния енергиен ресурс на мозъка (неговият по-висок потенциал би могъл силно да навреди на здравето!), най-често бива едностранен. И, освободена от мощното напрежение на нескончаемите психо-ментални преживявания, геномната памет показва на „Био-екрана“ на епифизата поредица от много ярки и съдържателни картини на плеядските делници: елементи на творчество, епизоди от отношения, откъслечни телепатеми ...   

От гледна точка на принципа на вълновото функциониране, нашият и Техният мозък не е затворена, законтурена на самата себе си, локална система. Каскадите от спайкове и фойерверки на синапсите, които непрекъснато се образуват в нашия мозък, могат качествено в някаква степен да съвпадат с част от същите спайкове и синапси на други хора, без значение в кои краища на Вселената се намират и с това обезпечават възможност за взаимодействие. Мозъкът е универсално приемо-предаващо „устройство“, постоянно работещо в различни вълнови и пи-вълнови диапазони. И структурните особености на нашите ДНК системи са проектирани за определени пространствено-времеви премествания.

                                                                                                                                             www.iskri.net/zefiraСъздадено: 23/02/2020 : 11:36
Обновено : 23/02/2020 : 11:36
Категория : Орис
Страницата е посетена 150 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^