Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 421 всичко

 1 посетители

Орис - Няма да се научите да
 

Няма да се научите да медитирате,

ако не полагате усилия за това

Орис

 

– За да станем Планетарна или Звездна Същност, вероятно трябва първо да почувстваме какво е това?

Само че няма да почувствате. В тези състояния няма да се почувствате. За да направите това, трябва да се определите. Аз се определях 10 години – от 1989 до 1999 г., когато започнах своето пътуване. Имах непрекъснати медитации, медитации и медитации – практически не излизах от тях. По-гочно излизах и пишех, пишех, пишех – написах 20 книги. Колко от вас са влезли в медитация досега? Някои питат: „Защо Орис не ни учи да медитираме?“. Но  това не може да се научиш. За да направите това, просто трябва да имате силно желание – силно, неудържимо, нетърпимо, като сърбеж, когато изглежда, чи ако не се почешеш, ще умреш. И с това е така: ако не медитираш, няма да получиш нова информация – това е, ще умреш, какъв е смисъла да живееш по-нататък? При вас това го няма. Тук в никакъв случай не е необходимо да се насилва, тук самият човек трябва да се определи.

Когато той разбере това, когато то стане негов интерес, негово жизнено кредо за известен период – да опознае себе си чрез медитация, тогава той не може да го извадиш от тази медитация. Вие засега имате други жизнени интереси. Това е всичко. Аз просто ви следя, наблюдавам, подсказвам, но моите подсказки засега остават гласа на човек, който плаче в пустинята. Всички мислите, че някой път ще дойде момент, в който Орис ще ви предизвика, ще ви научи на нещо, или ще вмъкне нещо в мозъка ви, което някак ще ви помогне.

Затова казвате: „По-добре още да не го правя, но някой ден то някак ще дойде“. Ето какви са вашите желания – някога това ще дойде от само себе си. Но то не идва току-така. Трябва да положите усилие – мощно и устойчиво усилие, което ще насочи вашите префокусировки към мястото, където вече имате всичко това: и информацията, и медитациите, и където знаете всичко, и така нататък, и така нататък. Тук е невъзможно да се насилва, това е духовен процес. Мога само да ви насочвам някак. А как да ви напътствам, като знам вашия безподобен, непробуден мързел? Работейки само с вашите Прото-Форми, с вашите „господи“, на които служите.

Засега имаме удовлетвореност от знанието, които ти даваш, има такава непостижимост в него, че не идва желание да опознаем повече. Засега имаме към какво да се стремим – да прочетем всички томове, да ги разберем, да сведем всички термини помежду си. А вече след това, когато бъде нужна някаква конкретика по всеки от тях – ще възникне и потребността.

Не е така за всички.

А как?

При мнозина, например, когато възниква недоверие към информацията, недоверие към мен, искат някак сами да решат: „Може би Орис бърка нещо? Може би тук нещо не е така? Може би някак всичко изглежда различно? Я да се опитам да разбера сам (или сама), нека се опитам да медитирам." Дори „охлюв“ ви направих, което десетки пъти облекчава този процес. Десетки пъти! И тези, които идват там, сядат като идоли и нещо чакат – кога ще дойде нещо. Е, да, по принцип може и момента на чакането да играе роля, но може да седите и два, и пет часа, и едно денонощие – и нищо няма да дойде. Трябва да има вътрешен стимул, мощна, силна мотивация за саморазвитие, за самопознание.

                                                                                                             www.iskri.net/zefira


Създадено: 23/02/2020 : 10:44
Обновено : 23/02/2020 : 10:44
Категория : Орис
Страницата е посетена 150 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^