Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 410 всичко

 10 посетители онлайн

Орис - Сценариите със звездолетите
 

Сценариите със звездолетите

Орис

 

За какви Кораби и Звездолети говорим? Ами за обикновените летателни апарати на различните космически цивилизации, с чиито совалки е буквално натъпкано цялото пространство около Земята и отвъд нейните предели. Някои от тях се телепортират от далечни Звездни системи, други имат бази на Луната, Сириус, Марс. Освен това в нашата слънчева система все още има много Кораби-„майки“, представляващи цели космически анклави с многохилядно – и дори милионно! – население, реализиращи своите интереси в този регион на Вселената. 

Някои от тях, леко изменяйки честотата си на проявление, стават невидими за нас и не се откриват от нашите прибори. Много такива „Градове“ формират около себе си толкова мощни торсионни полета около себе си, че учените ги интерпретират като „черни дупки“ с различни размери. Това е обикновеният и тривиален Живот на Космоса, който има свои строги Правила и Закони, за изпълнението на които стриктно следят Коалицииите от Наблюдатели от различни нива и възможности, представляваща различни типове Космически Колективни Разуми (ККР). Звуковите Космически Кодове (ЗКК), някои от тях вече са ви известни: АЙФААР (Висшият Колегиален Разум на Вселената), АССВААТ (Висшият Разум на нашия Галактически Сектор), УЛГРУУ (Висшият Разум на Галактиката Млечен Път), АРГЛААМ (творците на Висшия разум на 12-те Обединени Звездни Логоса на Звездните Пръстени), Медитирайки на тях, ще получите много информация за Техните Задачи, Цели, Принципи на развитие и т.н

Има много сценарии, при които совалките едновременно се спускат над Айфаар-центровете и високи от 2,5 до 3,5 метра хора в сребристи комбинезони се появяват пред обитателите на Айфаар и телепатично накратко обясняват, че целта на посещението им е незабавна евакуация на всички, които пожелаят, на тяхната родна планета (казва се Звуковия Космически Код), защото всички намиращи се тук са изпълнили своята земна мисия и могат да се върнат обратно у Дома. Такъв, обикновено, е сценарият на първия контакт, който се различава от другите само по техническите детайли (формата на звездолета, в някои случаи той каца, в други – виси на разстояние 50-100 метра от земята, цветовете на комбинезоните или дългите плащове могат да се отличават, цветът на косата може да бъде светъл или тъмен, някои се приближават към хората, други остават под совалката, едни предлагат обиколка на кораба, други не).

От всички тези подробности важни за вас трябва да бъдат следните отличителни признаци, характерни за повечето високоразвити цивилизации на плеядианския кръг: формата на звездолета е кръгла или овална, веднага влизат в близък контакт, а не стоят близо до совалката, висок ръст и външност на много красиви хора (предимно белокоси). Но основната разлика е, че те мигновено и позитивно реагират на всеки от телепатично изпращаните от вас Звукови Космически Кодове: АЙФААР, АССВААТ, УЛГРУУ или АРГЛААМ. Ако те ги знаят и изпращат понятни ви телепатеми, значи всичко е наред - това са НАШИТЕ! Можете напълно да им се доверите и да направите това, което поискат. 

Ако корабът виси над земята, всеки от вас ще трябва да мине под него и веднага ще се окажете вътре без дори да забележите и без понякога да  усетите, че току-що сте били разпаднати на фотони и моментално реконструирани в първоначалната си – Плеядианска – външност, естествено избавяйки се при това и от всички нисковибрационни представи, наклонности, земни привързаности и болести. Това става възможно поради това, че в нашата ДНК има с нищо не разрушима и не подложена на мутиране група гени на представителите на плеядските цивилизации – мъжете и жените, участвали в реализацията на генния проект „НУУ-ВВУ ГРЭИЙСЛИИСС“ – „Човек на Земята“. Безопасността на телепортационния ефект е осигурена от Творците на Универсалните Гени за Времева Корекция (УГКВ) ** 

Мимоходом отбелязвам, че и всички останали хора имат такива генни участъци, но в геномите на повечето от тях индиферентно са сработили гените на представителите на някоя от другите цивилизации-участници на проекта, а в тези, които интуитивно са приели Ииссиидиологията, които са подхванали Идеята за построяване на социалното общество чрез Градовете на Светлината на принципа на Айфааровските отношения, е доминирала именно плеядианската група на нейните генни Творци. Специално сканиращо устройство открива съществуващия Код, добавя към него – за „индивидуализация“ – индивидуална съставляваща и на изхода се получава напълно конкретен и самостоятелен представител на плеядианското съобщество.

И така, можете да попаднете на кораба или чрез телепортационния Лъч, или чрез левитационния Лъч (не стават външни изменения, но във вашата Конфигурация на човешката Форма енергийно се внедрява вибрационен компонент). Той блокира всяка активност на по-ниските Нива на Самосъзнанието, което впоследствие има много благоприятно влияние и на духовното и на физическото здраве - целият организъм бързо се подмладява (деструктивната част на паметта също се блокира). 

В последния случай се оказвате в специален праестолационен облъчвател с инсталирани по кръга малки пурификационни (очистителни) кабинки, няколко секунди стоите, докато не дематериализират всичките ви дрехи и чрез висящия над вас конвестиргс (принтер за дрехи) не ви облекат в сребрист комбинезон (възможно е и дълъг плащ със същия цвят). Едва след това влизате в помещенията на звездолета и се запознавате с членовете на екипажа (телепатично, но може и на глас да произнесете своето Звездно Име).

Ако совалката е на земята, тогава вие също първо всичките преминавате през праестолационния облъчвател, блокирате излишните кармични канали, активизирате по-висшите (в противен случай просто не бихте издържали гравитационните натоварвания), обличат ви в комбинезони и ви запознават с екипажа. След това ви поставят в легнало положение в много удобни и меки кресла, казват ви крайната точка на вашия маршрут, яркостта на осветлението намалява, седите, чакате нещо да стане, но абсолютно нищо не се случва (няма усещане за летене) и след няколко минути напразно очакване ви поканват да отидете до люка на изхода и се озовавате под прозрачния и много висок купол на огромния Конгрегатив (Център) за космическа експлорация (изследване, инспекция) на планетата Юуй-Ийллссм – седемнадесетата планета на Звездата Аллгссийя, едно от 3280-те Слънца на фотонния пояс на Звездата Алциона (централната Звезда на Съзвездието Плеяди Б.пр.). 

--------------------------------------------

(УГКВ) ** задачата на тези гени е да стартират строго определена картина на експресията на геномните процеси. Благодарение на тяхното наличие нашите биологически тела имат възможността (потенциална/блокирана в тези Светове, а в по-висококачествените Светове – реална)  практически мигновено да се възстановяват както в пределите на една група от пространствено-времевия континуум, така и след телепортиране от един Времеви Поток в друг. Именно те обезпечават нашето физическо възсъздаване след Акта на инверсионно-лъчевата префокусировка (смяна на сценария в резултат от мощно слънчево изригване) или след мигновеното транспортиране до звездолета с помощта на левитационен или телепортационен лъч.

                                                                                                                                               www.iskri.net/zefiraСъздадено: 22/02/2020 : 12:00
Обновено : 10/06/2020 : 02:17
Категория : Орис
Страницата е посетена 154 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^