Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 396 всичко

 5 посетители онлайн

Орис - За какво се дават уроците?
 

Защо се дават «Житейските уроци» от живота, хората, учителите...

Орис

– Когато ти даваш урок на някого аз понякога се радвам, че човекът е излязъл от своето привично ниво на разбиране и реагиране, вече е дорасъл до някакво ниво, а сега вече е направил крачка от основните нива

Когато съм го провокирал.

– Мисля си: страхотно, че той нещо ново синтезира, тоест като не е постоянно в състоянието на „аз съм умен и при мен всичко се получава“, това е по-лошо, отколкото ако направи крачка встрани, към „аз съм глупак“, но да може да расте нагоре. Като го нарекат „глупак“..

А той себе си не смята за глупак.

– Трябва ли в такъв случай той да заеме позицията „аз съм глупак“?

Разбира се, всичко е разчетено на синтез, тоест всеки човек достига във всеки момент от времето до определен критерий на своите възможности. Тоест има конкретно специфично състояние на Самосъзнанието и когато човекът прави някакви грешки или се задържа когато започва да демонстрира някакво честолюбие, или да нагрубява някого, или да демонстрира високомерие и се задържа на тези нива, значи на него не му достига нещо от нискокачествените енергии съчетания от признаци, които биха могли да се вклинят в конфигурациите, в които не достигат, за да хармонизират по-високите нива. По-високите нива се опират, изграждат се на по-ниските нива на тяхната хармоничност, тоест на базата на високочестотните СФУУРММ-Форми. Казал му някаква гадост, или по друг начин въздействал отрицателно на човека, аз го принуждавам като учител не просто като човек, когото могат да изпратят по дяволите, защото той не може да ме изпрати по дяволите, тъй като е на Айфаар и в някаква степен е притистнат в ъгъла. От друга страна, той разбира, че аз не съм толкова глупав, че да правя току-така такива неща и този изблик на негативност, който е станал в него, се натъква на осъзнаването на това, че трябва да я гаси, че трябва да ѝ намери някакво оправдание, някаква мотивация за това, което съм казал и да се замисли за това, че може пък в нещо да съм прав. И тези неща, тези мисли, които се пораждат при този конфликт и за да може в нея по-мощно коварлертни връзки да се наработят на низовете, на тези низове, от които тя не може да излезе

Но тя е готова

Да, тя е готова да излезе, иска да излезе, но не знае как. Не знае как нещо не достига там не достига синтез на нискочестотните нива, които тя през цялото време е потискала. Тя не е давала на тези СФУУРММ-Форми да се вклинят в нейното по-висококачествено виждане, защото е смятала, че това е нещо лошо и няма място в нейното мислене, а това значи отсъствие на синтез, това означава празнини в базата, на която се държат нейните високочестотни представи. Тоест главен тук е синтеза и възможността да запълни всякакви имперсептности и всякаква крувурсортност, да допълни с коварлертност, а още по-добре с гейлитургентност. Но за това е нужен дълъг период за работа с човека, когато човека вярва че това му е от полза да, аз съм излязъл от тези състояния и след това вече започва да ми се доверява или на този, който е работил с нея и продлжава синтеза на по-плътно, вклинявайки тези свои вече генерации, своите мисли, своите психизми, в общия контур на своите представи за себе си.

– Ами в тези случаи, които стават в живота?

За целта трябва да разбирате, че животът е винаги прав. Да, аз да разбера, че той е прав, да се вкопча в тази мотивация, че ако някой ми причинява това, значи на мен не ми достига някакъв синтез и за мен е ценност.

Не можеш да знаеш какъв синтез не ти стига, защото вие не знаете не знам, но знам, че нещо не ми достига във вашата базисна основа, във вашите основни представи за света и за себе си нещо, някъде има някакви празнини, тоест то е някъде завоалирано, замазано там от някакви извратени или неправилни или измислени установки, а трябва да ги подмените с реални, с дествителни, с мощни установки.

Излиза, че ако някой ми каже че съм профан и това не ме засяга, значи…

Синтез става във всеки случай, ако преживяваш това макар и с някаква малка емоция, то тази малка емоция е свързана с букет от хормони, който е излязъл в този момент  и в резултат се синтезират някакви съчетания от признаци, тоест нищо не отива напразно дори ако веднага не е станало това, за което говориш, каквото очакваш, но това, че човекът е започнал да се съмнява в това, пратил те е по дяволите, проявил е някаква груба реакция, тоест проявил е крувурсортност, която после след известно време, може да се превърне в коварлертност в този план, че видимо те праща по дяволите, но самият той е уверен в това, че в твоите думи има доза истина, но не му се иска да говори за това, не му се иска да губи лице, не иска ти да почувстваш неговата слабост – всичко това е синтез. Чувствата се синтезират на различни нива и създават база, с която той след това може да прерасне в очакваните от теб преобразувания.

Старая се да свиквам с мисълта, че не трябва да се боя от конфликта – не през цялото време да се нервираш, но ако вече е станал конфликт, да го възприемеш като ..        

   Ще кажа друго казваш, да не се гневиш това да се гневиш се явява даже по-ефективно в конфликта, тоест ти създаваш по-мощен конфликт, но с намерението да приложиш всички усилия с цел да излезеш от него – не просто да се скарате и след това – с години да сте врагове, и да пишете по стените: „Коля е глупак“ и т.н., а да задълбочите конфликта и след това – да положите усилия и да направите опити да покажете на човека че и той е прав. Защото няма вариант той да не е прав поне в нещо и вие сте прави, или още някой от участниците в конфликта също е прав. Тоест вие свеждате всички участници в квантовото събитие към някакво усреднено разбиране той смята, че е прав, но не може да не се съгласи в душата си, че и другия също е в нещо прав, но той не може да съедини тези неща, а процесът на синтез е започнал. И тогава, когато това вече е заложено в паметта на неговото Самосъзнание, след известно време на инерционния синтез, идва разбиране на една, втора, трета от тези представи, които преди това са били недостъпни. И не използвайте методите, които използвам аз вие не сте в състояние да правите уроци, защото вие уроците ги правите от ниските нива на осцилации, които не се явяват урочни.

                                                                                                                                          www.iskri.net/zefira


Създадено: 19/02/2020 : 23:09
Обновено : 10/06/2020 : 02:17
Категория : Орис
Страницата е посетена 181 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^